Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne moz' ti si crna..:)
Pa cuti, bas zato! Crnke nikad ne placu zbog boje! :mrgreen:

pa ispalo da nismo otisli dzabe,uskoro bi morao da ide.vise skole ne organizuju sistematski,vec te dom zdravlja zove da radis sam.ova pocela da mi meri dete,194 cm je,mamina beba :)
Toliki i mladji sin moje sestre, ja se sokiram svaki put i kad ga vidim i kad ga cujem!!! :lol:

ali dobro je i sto sam ja isla sa njim,jer on u poslednje vreme zeli da nabije misice,pa se zanosi da kupi da pije proteine posle treninga.rekla ja doktorki,ona mu lepo natrljala nos :)
Sin mog druga se bavi bodi bildingom godinama. Drug mi je transfuziolog i kaze da ne zna vise kako da ga umoli da prestane, jer sve to sto koristi je toliko stetno, kaze ne znam do kad ce srce da mu izdrzi. :eek:... strasno...:(

Sin mog druga se bavi bodi bildingom godinama. Drug mi je transfuziolog i kaze da ne zna vise kako da ga umoli da prestane, jer sve to sto koristi je toliko stetno, kaze ne znam do kad ce srce da mu izdrzi. :eek:... strasno...:(
ma ja sam mu rekla,sve sto uneses u kucu,ja cu da bacim u wc
pa ako ti imas para za bacanje,kupuj.
a znas kako je prelepo gradjen,bas su mu teski treninzi,trenira krav maga,ramena su mu kao orman,samo je jos mrsav oko rebara i struka.
a za desetak godina ce plakati zbog sala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back