kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
ma frizura je ok..a cekaj..koja ti je to boja na avataru?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa, ne moze tako ovde, mora SVE da kazes....
ош и број лк возачке пасоша здравствене књижице картице и остале џиџа - миџе да ти кажем?![]()
preskocio si i krvnu grupu.ош и број лк возачке пасоша здравствене књижице картице и остале џиџа - миџе да ти кажем?![]()
Pa cuti, bas zato! Crnke nikad ne placu zbog boje!ne moz' ti si crna..![]()
Toliki i mladji sin moje sestre, ja se sokiram svaki put i kad ga vidim i kad ga cujem!!!pa ispalo da nismo otisli dzabe,uskoro bi morao da ide.vise skole ne organizuju sistematski,vec te dom zdravlja zove da radis sam.ova pocela da mi meri dete,194 cm je,mamina beba![]()
da mi das deseti deo,pa bi bila rascupanaNe placi, dacu ti pola moje!!!![]()
ош и број лк возачке пасоша здравствене књижице картице и остале џиџа - миџе да ти кажем?![]()
ali dobro je i sto sam ja isla sa njim,jer on u poslednje vreme zeli da nabije misice,pa se zanosi da kupi da pije proteine posle treninga.rekla ja doktorki,ona mu lepo natrljala nosPa cuti, bas zato! Crnke nikad ne placu zbog boje!
Toliki i mladji sin moje sestre, ja se sokiram svaki put i kad ga vidim i kad ga cujem!!!![]()
Stvarno?Ne placi, dacu ti pola moje!!!![]()
Pigmej, bre!pa ispalo da nismo otisli dzabe,uskoro bi morao da ide.vise skole ne organizuju sistematski,vec te dom zdravlja zove da radis sam.ova pocela da mi meri dete,194 cm je,mamina beba![]()
Nisam, od sad cu samo da poklanjam.Sto samo mases??? Nista nam nisi kupiJo???
![]()
I ti!!!preskocio si i krvnu grupu.![]()
Stvarno?Vazi, al` razmisli, sto pola, nije fer.
Pigmej, bre!
Nisam, od sad cu samo da poklanjam.![]()
pa ajd'...![]()
Ma jok to....to ne, ali sve drugo da!!!![]()
![]()
Sin mog druga se bavi bodi bildingom godinama. Drug mi je transfuziolog i kaze da ne zna vise kako da ga umoli da prestane, jer sve to sto koristi je toliko stetno, kaze ne znam do kad ce srce da mu izdrzi.ali dobro je i sto sam ja isla sa njim,jer on u poslednje vreme zeli da nabije misice,pa se zanosi da kupi da pije proteine posle treninga.rekla ja doktorki,ona mu lepo natrljala nos![]()
зар није забрањено изношење приватних података на форуму?![]()
I ja?I ti!!!![]()
Vecito nezadovoljan....ccc.c.c.cc..
Bas da vidim...![]()
![]()
Ma pogresno si razumeo! Tudje privatne ne smes, a svoje mozes koliko ti (nam) drago!!!![]()
![]()
ma ja sam mu rekla,sve sto uneses u kucu,ja cu da bacim u wcSin mog druga se bavi bodi bildingom godinama. Drug mi je transfuziolog i kaze da ne zna vise kako da ga umoli da prestane, jer sve to sto koristi je toliko stetno, kaze ne znam do kad ce srce da mu izdrzi.... strasno...
![]()
I ja?![]()
Ma, samo ponekad.![]()
Polako, jos nije 8. mart.![]()
![]()
![]()
Kakav 8. martto je za bake!!!!!!!
![]()
I mrzim karanfileeeeeeeeeeee......![]()
p.s. bolje samo masi!!!![]()
логично, самоубиство није кажњиво![]()
![]()