Dobro jutro, dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oce ova moja mala da me bije - slabo pazim na holivudskom casu!!! :hahaha:
A videces ti Art, nek poraste tvoja jos malo, pa ces sve napamet da znas, htela - ne htela! :lol:

Hahahahaha....jos ce packe da ti udara....:lol:
Pojma nemam...al nesto mi se ne cini zainteresovana...moram da pocnem da je bijem, lepo kaze cika Dusko...tucite decu kad primetite da lice na vas! :lol: :lol:

...hehhe...prava si druDarica:zag:

..eeeeee, tako su i one moje jedno vreme sad su shvatile da su to samo neki tamo ljudi koji svoj posao rade
za veliku lovu...onda ih proslo:lol:

Uvek za vas ovde...samo javite...jesam mala al sam zato mLogo opasna kad se naljutim...:lol:

Pojma nemam...al nesto mi se ne cini zainteresovana...moram da pocnem da je bijem, lepo kaze cika Dusko...tucite decu kad primetite da lice na vas! :lol: :lol:

Uvek za vas ovde...samo javite...jesam mala al sam zato mLogo opasna kad se naljutim...:lol:

...ne diraj dete...nista se batinom nije ni uteralo ni isteralo iz glave..:lol:..ima lepsih nacina ako hoce da cuju:D

...znam, znam da ste vi kako moja cera kaze, sitne ali dimanitne:hahaha:

Ne diraj dete, nije ono krivo sto tebe nije tvoja mama tukla na vreme!!! :tiganj: ;) :hahaha:
Za ovo mala - moja sestricina, student pejsazne arhitekture, je tako malena i dinamitna kao ti :lol:....proslog vikenda bila kod kuce i u nekom kaficu htela da je izudara neka klinka, kaze ova, pojma nemam zasto, ali ja znam da sigurno ima zasto....:lol: I to i nije tako bitno, bitno je da je nakon par dana moja sestra iduci gradom, sa starijom cerkom dozivela kanonadu "lepih izraza" upucene njima....starija cerka joj objasnila da je to 'ta' mala iz kafica... :hahaha:
Mala i dinamitna i kad nije kuci, ostavi iza sebe takve pi*darije da svi trpe posle danima. Kaze moja sestra sad ne mogu ni da izadjem od nje. :lol: A ja - jedva cekam kad ce mama nasa (nana od dinamitne) da dobije "komplimente" nije fer da zaobidje ostalu familiju devojcica. :hahaha:
p.s. ja cu da sacekam da se zaboravi, pa cu onda da idem tamo. :zcepanje:

...ne diraj dete...nista se batinom nije ni uteralo ni isteralo iz glave..:lol:..ima lepsih nacina ako hoce da cuju:D

...znam, znam da ste vi kako moja cera kaze, sitne ali dimanitne:hahaha:

Ma bre...naravno da se salim...za 13 godina, jednom sam je pljesnula po guzi kad je bila mala...i to sam posle iskukala...ne tucem decu...to mi je potpuno besmisleno
Pa zna tvoja cera sta prica, ocigledno...:lol:

Ne diraj dete, nije ono krivo sto tebe nije tvoja mama tukla na vreme!!! :tiganj: ;) :hahaha:
Za ovo mala - moja sestricina, student pejsazne arhitekture, je tako malena i dinamitna kao ti :lol:....proslog vikenda bila kod kuce i u nekom kaficu htela da je izudara neka klinka, kaze ova, pojma nemam zasto, ali ja znam da sigurno ima zasto....:lol: I to i nije tako bitno, bitno je da je nakon par dana moja sestra iduci gradom, sa starijom cerkom dozivela kanonadu "lepih izraza" upucene njima....starija cerka joj objasnila da je to 'ta' mala iz kafica... :hahaha:
Mala i dinamitna i kad nije kuci, ostavi iza sebe takve pi*darije da svi trpe posle danima. Kaze moja sestra sad ne mogu ni da izadjem od nje. :lol: A ja - jedva cekam kad ce mama nasa (nana od dinamitne) da dobije "komplimente" nije fer da zaobidje ostalu familiju devojcica. :hahaha:
p.s. ja cu da sacekam da se zaboravi, pa cu onda da idem tamo. :zcepanje:

Hahahahahaha...opasno dete...nisam ja bas toliko...sad...:rumenko:..omatorilo se...:lol:....ali kad posizim, e onda je stvarno , cuvaj se!!! :lol:
stvarno...takve sam epizode imala, da je za ne poverovati...a kao klinka sam se redovno svadjala sa decacima, cak i potukla par puta, kada su dirali neke moje drugarice...:lol:

Hahahahahaha...opasno dete...nisam ja bas toliko...sad...:rumenko:..omatorilo se...:lol:....ali kad posizim, e onda je stvarno , cuvaj se!!! :lol:
stvarno...takve sam epizode imala, da je za ne poverovati...a kao klinka sam se redovno svadjala sa decacima, cak i potukla par puta, kada su dirali neke moje drugarice...:lol:
Ja vas volim dinamitne! ;)
Potukla sam se samo 2 puta sa decacima i to zato sto su moju srednju sestru dirali, a ona je isto sitna, ali nedovoljno dinamitna, pa sam ja morala da se umesam. :lol:

Ja vas volim dinamitne! ;)
Potukla sam se samo 2 puta sa decacima i to zato sto su moju srednju sestru dirali, a ona je isto sitna, ali nedovoljno dinamitna, pa sam ja morala da se umesam. :lol:

qq...ti si opasniji slucaj...velika i dinamitna...:lol:
pa o tome ti i ja pricam, strasno su me nervirali, i to neki od mojih boljih drugara tada....u osnovnoj, imali smo jednu devojcicu sa smetnjom u razvoju, ona im je bila omiljena meta...i ja poludim kad vidim da je diraju...onda su neke od ostrijih svadja 2-3 puta prerasle u tucu...jao kad se setim izraza moje majke, kad sam dosla kuci sva rascupana i sa ceduljom od ucitelja da dodje sutra u skolu...:zcepanje:...sve sam ispricala i njoj i ucitelju, i nisam bila kaznjena, a i ostala deca su me podrzala...decaci su bili opomenuti, i zaista je to prestalo...:lol:

A kod mojih su roditelji doveli decu na vrata, krvavih noseva....moji su bili 100% ubedjeni da nisam ja...objasnjavali se sa njima da je mozda ova moja sitna sestra, ali ja 'to ne bi nikada'....kad sam rekla da sam ja i zasto....nisu vise komentarisali, ostali bez teksta. Nisam bila neko ko se bije. :lol: A sve zbog sitne... :lol:

jao kako kasno pisete :)
ja moram da lezem ranije jer ako zaginem,onda sam preumorna ujutru da ostanem budna kad deca odu u skolu,a glupo je da spavam celo pre podne.
imam problem i sa tim vezbama za ledja,ako ih ne odradim pre dorucka,posle ne mogu da se organizujem.
nego moram i da vodim starije dete kod lekara,stalno mu je visok pritisak,tako negde oko 140 sa 80,gore dole.
saznala sam i da sestrin muz,oni zive u kanadi ima rak testisa,operacija mu je zakazana tek u aprilu,pa sam jako zabrinuta,oni cetvoro male dece imaju.
i tako...nisam bas u plusu

jao kako kasno pisete :)
ja moram da lezem ranije jer ako zaginem,onda sam preumorna ujutru da ostanem budna kad deca odu u skolu,a glupo je da spavam celo pre podne.
imam problem i sa tim vezbama za ledja,ako ih ne odradim pre dorucka,posle ne mogu da se organizujem.
nego moram i da vodim starije dete kod lekara,stalno mu je visok pritisak,tako negde oko 140 sa 80,gore dole.
saznala sam i da sestrin muz,oni zive u kanadi ima rak testisa,operacija mu je zakazana tek u aprilu,pa sam jako zabrinuta,oni cetvoro male dece imaju.
i tako...nisam bas u plusu
smokvicice i moja cerka dok je bila prilicno fizicki aktivna u tom uzrastu, imala stalno takav pritisak, sad i ne proverava, a ne secam se tacno objasnjenja lekara. Uglavnom nisu nista ogranicili ili dali kao teraiju.
Ne brini za sestrinog muza, bice sve ok. Ipak je u zemlji gde se malo drugacije tretiraju pacijenti.
Juce me zdrmusalo ono moje kuce, pa nisam ni spavala, jedva par sati i izbecila se ranom zorom :neutral:

ziva nisam :confused:
ako neko pita

Majce, ko te sekira? Da mu dodjem :tiganj:

smokvicice i moja cerka dok je bila prilicno fizicki aktivna u tom uzrastu, imala stalno takav pritisak, sad i ne proverava, a ne secam se tacno objasnjenja lekara. Uglavnom nisu nista ogranicili ili dali kao teraiju.
Ne brini za sestrinog muza, bice sve ok. Ipak je u zemlji gde se malo drugacije tretiraju pacijenti.
Juce me zdrmusalo ono moje kuce, pa nisam ni spavala, jedva par sati i izbecila se ranom zorom :neutral:

Majce, ko te sekira? Da mu dodjem :tiganj:

niko me josh ne sekira :lol:
nego stizu posledice od burnog i aktivnog vikenda, a radi se prva smena i to posle sajma, svi nagrnuli sa 100000000000000zahteva
ne znam di udaram
i gladna sam hronichno, a ne stizem da jedem:sad2:

Prvo jedi, drugo nek ceka. :kolac:
Kako ces gladna da radis? I napravi sebi neke zalihe, one za svaki slucaj, da stoje u kancelariji. :)

natalozila sam ja zalihe salca, sad ce to da krene da se topi :lol:

imam ja uvek nehsto za gric, a i ponesem, samo shto nemam kad
evo pochela sam u 11 sendvich 3 zalogaja sam uzela i dalje ne stigoh
sad cu dok kuckam neke predrachune

jao al ce biti parica:klap: :malav:

natalozila sam ja zalihe salca, sad ce to da krene da se topi :lol:

imam ja uvek nehsto za gric, a i ponesem, samo shto nemam kad
evo pochela sam u 11 sendvich 3 zalogaja sam uzela i dalje ne stigoh
sad cu dok kuckam neke predrachune
jao al ce biti parica:klap: :malav:

Pa to je pravi motiv da se ode na posao i izdrzi! :lol:
Kod nas rezervacije samo od stranaca. Domaci ce kad pocne leto, pa ce onda da se ljute sto nema mesta bas kad im treba. Klasika...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back