gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
pijem pivo i shtucam 
i ne nerviram se kao

i ne nerviram se kao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne kupuj lubenice krajem avgusta i u septembru, nikada. Naročito ne kada su ovakve žege. Nemaš pojma da na njivi ne postoje vreže na kojima su rodile lubenice, ovo sunce ih je spržilo skroz. Ostale samo nepobrane lubenice po njivi, koje jednako žestoko tuče sunce svakodnevno. To ne može da bude lepo.
U ovom slučaju mislim da nema veze što je besemena, isto je i sa bilo kojom drugom. Ove godine su lubenice prešle.
ja samo da se javnem, pa odoh na posao ... 
ima glava da me boli, predosecam 

Jutro
U Becu vec 30 stepeni, planirano 41 danasblagi uzas... a sutra kazu 22 stepena
ima glava da me boli, predosecam
Kako ste vi, sta ima novo?![]()
???
)))))
kako ste vi tamo u Nedodjiji?! 
)))..dobro jutro....
..ja kao malo poranila da "ugrabim" hladovinu....i nije lose pirka vetric, bar za sad
moze da se izdrzi....
..jedina muka je sto moram pristojnije da se obucem, dolazi mi majstor da sredi vodu...

![]()
e sad bi bila bezobrazna, al necu
ljudi shto je meni mrsko da jedem...znachi vec nerviram samu sebe..em ne mogu od vrucine, a kad sam gladna ne mogu da stignem![]()
....hoce, polako, samo budi strpljiva....
....sad si me podsetila na neka vremena kad sam tako sedela kao ti sada...
....lepo je to, a radnja ce da se razradi sama od sebe, ako su cene pristojne![]()
...ma ok...samo bre da se razradi ::
))...a nekako bas uzivam u tome ::
))...ono radim za sebe...a inace mrzim da imam nekog iznad sebe...e sad imam sebe iznad sebe hahahahahhama svi koji su dosli su rekli da smo preterali sa niskim cenama...ma ok...samo bre da se razradi ::
))...a nekako bas uzivam u tome ::
))...ono radim za sebe...a inace mrzim da imam nekog iznad sebe...e sad imam sebe iznad sebe hahahahahha

....i treba da uzivas....
....znam taj osecaj, kad si sama sebi "glavini sef", super....
....nemO si stroga prema sebi:lol:

e, trenutno imam ključeve od 3 tri različita stana koja obilazim ovih dana...ako neko ima ključ višak, nek mi se javi![]()