dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne kupuj lubenice krajem avgusta i u septembru, nikada. Naročito ne kada su ovakve žege. Nemaš pojma da na njivi ne postoje vreže na kojima su rodile lubenice, ovo sunce ih je spržilo skroz. Ostale samo nepobrane lubenice po njivi, koje jednako žestoko tuče sunce svakodnevno. To ne može da bude lepo.

U ovom slučaju mislim da nema veze što je besemena, isto je i sa bilo kojom drugom. Ove godine su lubenice prešle.

meni tu neki drug, pa nije baš lepo da sedim i kuckam, ali je trenutno izašao, a ja odmah zasela...
pričali naši stari da se lubenice više ne jedu čim se prvo grožđe pojavi na pijaci...

..dobro jutro....
..ja kao malo poranila da "ugrabim" hladovinu....i nije lose pirka vetric, bar za sad
moze da se izdrzi....
..jedina muka je sto moram pristojnije da se obucem, dolazi mi majstor da sredi vodu...

:lol:
e sad bi bila bezobrazna, al necu :D
ljudi shto je meni mrsko da jedem...znachi vec nerviram samu sebe..em ne mogu od vrucine, a kad sam gladna ne mogu da stignem :dash:

:lol:
e sad bi bila bezobrazna, al necu :D
ljudi shto je meni mrsko da jedem...znachi vec nerviram samu sebe..em ne mogu od vrucine, a kad sam gladna ne mogu da stignem :dash:

...axaxxaxa.....znam, znam sta bi rekla....al' majstor em mator, em ruzan "ko ker" em sam totalno ne zainteresovana za muski svet...
...zastranih bogtemazo....
...evo nisi jedina, jedem tek da prezivim....

....hoce, polako, samo budi strpljiva....
....sad si me podsetila na neka vremena kad sam tako sedela kao ti sada...
....lepo je to, a radnja ce da se razradi sama od sebe, ako su cene pristojne:D

ma svi koji su dosli su rekli da smo preterali sa niskim cenama :(...ma ok...samo bre da se razradi :::)))...a nekako bas uzivam u tome :::)))...ono radim za sebe...a inace mrzim da imam nekog iznad sebe...e sad imam sebe iznad sebe hahahahahha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back