dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro i od mene... :)

Čičak, drago mi da ti se svideo Beč.
Pre par godina smo tako mm i ja bili za 1. Maj na jedan dan do Budimpešte.
Otišli uveče autobusom, stigli u cik zore (oko 6.30) i šetali vasceo dan razgledajući znamenitosti.
Popodne busom natrag za Bg. Pali smo s nogu, ali vredelo je.

dobro jutro...ajmo na nogice lagane pa u spremanje stana:D

:zcepanje: ko mamu da cujem :) Cao devojke :)

ja imam u planu setnju po prodavnicama i kupovinu poklona. Nisam verovala kolike su guzve a novogodisnje tj bozicne pesmice (dzingl bel i slicno) su se i meni smucile, mogu da zamislim one jadne ljude sto tamo rade, verovatno su posandrcali. Usisavanje sutra (da mi ne pokvari subotu)

Isla ja da kupim onu gumu za brisanje prozora kako bih se motivisala da ih ocistim pre sledeceg proleca :zima2: i zgranula sam se kakvih sve nebuloza ima za ciscenje, a skoro svaki predmet je ''magican''. :lol:

Naravno, kupila sam onaj obicni brisac koji sam imala pre i na putu ka kutji, zapitam se da nisam pogresila, mozda su oni drugi bolji, imaju drske sa nekakvim nagibima i izgledaju ko spejs shatl...a onda sam prostresla glavu od tih misli uplasivsi se da ne postanem ko jedan od 'zombija neodemonkratije' i za nesto malo vise od razlike u parama izmedju ovog i onih brisacha, kupila jos pet nekih majstorskih stvarcica koje su mi zaista bile potrebne.:cool:

Sad montiram sve to i razmisljam koliko mi je malecko falilo da prekoracim granicu razuma koju je tesko negovati u neokapitalistickoj kulturi i obecavam sebi da nikad vise to sebi necu dozvoliti jer je ta masovna nesvesnost koja nas okruzuje, nesto cega se plasim vise i od bolesti i smrti.

Када ћеш на скијање,...једва чекам те сличице:)

Na skijanje 7-og Januara... ove godine ide i moja drugarica sa mužem...

Kod mene danas opušteno...
Spavala do pola 12... pa bio neki majstor... ja u pidžami...
Onda bila do babe sa mamom...
Pa smo došle kod mene...
Promenila posteljinu, oribala umivaonike, oprala mašinu veša, raširila... kadu, wc... sve sredila... ostalo sutra samo usisavanje... i fraj...:D

Al sam pametna, ijuu. Posle dve godine u ovom stanu, otkrila sam da imam svetlo i na plafonu kupatila tek veceras, a krechila sam oko njega pre tri nedelje i nisam se ni zapitala da li bih mogla da ga koristim umesto sto se sminkam ko poluslepa pod lampom iznad ogledala. I sad, eto imala jednu sijalicu viska, sve kontam gde da je stavim, a da ne zaboravim na nju i setila se da bih mogla da probam i to mesto.

Ja dovlacila te neke briskalice za pod... na kraju uvek krpu u ruke i zuljaj. Ne vredi dok ne kleknes :mrgreen:

Ja sam danas kupila neku chupavu rukavicu za uglove koje dzoger ne moze da dohvati. Dzogeri su ipak najbolji ako su preskupi. Jednom sam se drznula da kupim tu stvarcicu za relativno velike pare i jos uvek shljaka kako treba. Samo se s njim prosetam po stanu i blista pod. Kad se slomi drska (sto se kod nas desava povremeno) onda kupim onu najobicniju koja se uklapa jer je drska od tog proizvodjaca preskupa da bi se kupovala stalno (samo posle prvog lomljenja sam se zeznula i kupila tu skupu drsku, a posle drugog lomljenja su me neke mudrije mame pouchile).

Теби баш успева да ме насмејеш, Јеко... :)

Pa verovatno bi umro od smeha tek kad bi video kako majstorisem. :lol: Sve moguce improvizacije sam isprobala. Da nije interneta, ne bih znala sta treba da kupim u radnji sa alatima za neki posao. Ovako, odem na jutjub, odgledam sta radi neki majstor, naucim terminologiju i nako samouvereno krenem u radnju za majstorije da se prsim znanjem pred prodavcima kad oni nameste podsmesljive face. :mrgreen:

Pa verovatno bi umro od smeha tek kad bi video kako majstorisem. :lol: Sve moguce improvizacije sam isprobala. Da nije interneta, ne bih znala sta treba da kupim u radnji sa alatima za neki posao. Ovako, odem na jutjub, odgledam sta radi neki majstor, naucim terminologiju i nako samouvereno krenem u radnju za majstorije da se prsim znanjem pred prodavcima kad oni nameste podsmesljive face. :mrgreen:

Nasa jeka majstor pravi...;)
Sto ja volim da pametujem muskarcima kada mi dodju na posao da pitaju, te za fasadu, za stiropor, izolaciju, koji lepak gde, kada, kako, koliko, a ja sve to cula od kupaca kada dodju na salter i pomalo se edukovala od dobavljaca, ali mi voda curi na usta kada pocnem da pricam, a oni samo rasire oci i gledaju kao mali decaci:lol::lol::lol:
Evo vam malo snega iz mog belog ZR ljubim vas:cmok2:
4669d6aa647fe25927ce538dfef85798_we-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back