dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče, kako te? Meni se tako spava...baš čudno, četvrta noć da sam grozno spavala, ne mogu da se namestim nikako, s koje god strane da se okrenem donji deo ledja me otkida :( ... Uf...Mama mi rekla da je ona spavala sedeći u devetom mesecu :eek:
Danas odradila komisiju, završila s njima, i tako svašta s papirima :roll: Bila nam patronažna sestra kući, super sam zadovoljna gospodjom :) Baš neka fina.
Sad mi mamica i tatica dolaze na kafidžoni...taman pošto nisam nijednu popila danas i evo glavu jedva držim na ramenima :confused: A da, neko reko da je ladno danas...ma joooooooooooooookkkk...

U prolazu samo da vam pozelim lepo vece ovde...i lepo mi pajkite...ljubim vas:cmok2:
Kod nas pada sneg:zaljubljena:
snegiprozor-1.gif

e prvo sam uzela da reshavam sudoku i zapela i ni makac
konachno me krenulo..kad cvrc-skontam da sam negde zaj.ebala i sad ne mogu da se otpetljam:evil:
pa uzela ukrshtene rechi...:roll:
ni to me nece vecheras
mnogo sam neshto glupava danas:sad2:

Blago tebi... kod mene to 365 dana u godini... nekad hoce da bude i 366... ne znam sto nije uvek 366 pa lepo da znam tacan broj a ne ovako da objasnjavam.

pa nesto sam izgubila iz vida sta je bilo.a htela sam da ti kazem da sam sada putovala sa vodicem koji je smorio sa nepotrebnim imenima i datumima,umesto da je iskopao neke pricice koje mogu da zadrze paznju.po meni se po tome razlikuje dobar i los vodic.nije dobar,samo ako ima ogromno znanje

pa uteraj (:lol:) u hobi sobu:mrgreen:
j.ebesh parket/laminat :p
Verovala ili ne, uradila bi to Čičak još odavno... ali ima mala stepenčica, majku joj ebem... :evil::mrgreen:
Oterali smo ga danas kod majstora da ga pregleda, što teško pali i što ledi iznutra... kaže majstor prvi put u životu čuje da se to nekome dešava... mm se smejao posle... kaže to se samo tebi može desiti...:mrgreen:
I namazao mi je muž neko glicerinsko ulje na vrata, sutra kad uzmem auto baš ću videti vredi li...;)
Coko ti si mi nešto glupko danas... :heart:
pa nesto sam izgubila iz vida sta je bilo.a htela sam da ti kazem da sam sada putovala sa vodicem koji je smorio sa nepotrebnim imenima i datumima,umesto da je iskopao neke pricice koje mogu da zadrze paznju.po meni se po tome razlikuje dobar i los vodic.nije dobar,samo ako ima ogromno znanje
U pravu si cico...
Za svoga života imali smo samo jednog extra vodiča, kad smo išli u Barsu, neki Zoran Zoki iz ns-a... lik neviđeni... :D

Inače narode, ja sam danas džonjala posle ručka, pa mi došli moji... pa sam opet pravila ona jaja sa šunkom... za večeru... :mrgreen:
Ima holesterol da nas ubije... ovih dana se rasturamo od jaja... doručak, ručak, večera... u svaki obrok sam ubacivala jaja, negde kao glavno jelo negde kao sastojak... :mrgreen:

Smokvo ti na sever, ja na jug:)
Vervatno cu da ostanem i za NG, uzela sam kartu na neodredjeno.
A sto ja mrzim da se pakujem, ja to ne mogu da vam objasnim. Uvek cekam zadnji momenat, onako bas zadnji- 3 sata pred polazak.
Fotoapart sam zaboravila kod drugarice na totalno drugom kraju gradaaaaaaa.:evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back