dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја бих ове четврте с леве стране...

To su cokoladirane urme punjene bademom...inace
prve sleva su narandzine kupice vrlo ukusan kolac sa narandzom,drugi kolac je crno-beli rolatic sa ukusom kafe, treci su rafaelo kuglice, cetvrti su urme, peti su kesten skoljkice, sesti su kolacici sa brusnicom, sedmi cokoladni kesten , pravljen od kesten pirea, osmi snikers stanglice, veoma ukusan kolac,deveti nugat kocke koje se tope u ustima, podsecaju na ukus eurokrema,desti su mali limuncici sa originalnim ukusom limuna osvezavajuci zalogajcic i jedanaesti su mali kolacici sa ukusom jagode sa pralinama od jagoda:)

prve sleva su narandzine kupice vrlo ukusan kolac sa narandzom,drugi kolac je crno-beli rolatic sa ukusom kafe, treci su rafaelo kuglice, cetvrti su urme, peti su kesten skoljkice, sesti su kolacici sa brusnicom, sedmi cokoladni kesten , pravljen od kesten pirea, osmi snikers stanglice, veoma ukusan kolac,deveti nugat kocke koje se tope u ustima, podsecaju na ukus eurokrema,desti su mali limuncici sa originalnim ukusom limuna osvezavajuci zalogajcic i jedanaesti su mali kolacici sa ukusom jagode sa pralinama od jagoda:)

Broj devet, molem lepo :)

Од сваких по пола реда...
За почетак... :)

Veche:D
Hajde da se malo zasladite mojim kolacicima:heart:
43e7c7ad09d3f40d1f70d6d67eea7db8.jpg

jaco, jaco- sta na radis :super:

Доброооооо јутроооооооооооо!.......

kafa-1-1-1.jpg

hm...zabrinuta sa za kafanu
pa zar nisam zaduzila kiselu da vodi racuna:D
propascu nacisto...nigde nikog:D

...сам` ти се чини......увек је ту неко у ћошку и надгледа;)

356669464VVBPtY_fs.jpg

А, види како сам спремила за твоје госте,....целу ноћ гланцала:zcepanje:

kafanavelika.jpg

Poslednja izmena:
Kiselice, kafa, može može, fala :heart:

Šta ima kod vas?Ja ovih dana samo papire jurim...ja ne mogu da zamislim gore prokletstvo od toga...možda samo da radiš sa papirima :think: Pa ja bih totalno prolupala!!!
Juče bila kod državnog ginek, tamo idem samo kad mi trebaju uputi...i tražim mu uput za vadjenje krvi za matične ćelije, tj analizu jel.I reko, ne treba mi za CMV (ako se tako piše), to imam od ranije, kaže ja ću ti napisati za CMV a ovo ostalo uradi privatno bolje. :eek: - Oooovaj, ne treba mi za to, to imam, treba mi ovih sedam komada.-Pa nećeš privatno? (wtf??) Dobro, evo onda.A radi se o HIV, sifilisu, žutici, ne znam sad šta još...znači nešto što se svakodnevno radi u Higijenskom.Mislim, ajde da me ngovara da idem u njegovu privatnu ordinaciju pa da shvatim, al kao idi privatno-bilo gde?! Čemu?? :neutral: I dao mi za većinu...
Pokupila vozačku bogu hvala, trebalo 5 nedelja da se uradi, a išla sam preko veze :confused:
Danas vadjenje krvi za porodilište-kompletna krvna slika i urin, pa još neki papiri...O maj gad.
A kad sam videla šta sve treba za dodatak za prvo dete od dokumentacije...

I ja secam papire tamo amo u obliku vezbanki. Donesem ih kutji da pregledam pa se muchim sa uzasnim rukopisima i onda se setim da, ako im pregledam kod kuce, samo ce saslusati ocenu i poklopiti vezbanku. Zato lepo vratim sve vezbanke u skolu te sad pregledam na casu i na glas da svi cuju svacije greske i da ih zajedno ispravljamo. Ispostavilo se da je to bila dobra odluka, al sam bezveze teglila preko 250 vezbanki u dva tri navrata.

samo bombona na strani pravila, koliko ja vidim :flert:
obozavam lenju, to nam je porodican kolac :heart:

Је ли и код тебе скоро већ поједена.;)
Ево, код мене, од оног великог плеха, остало само пар парчића,

5060006474_2edb47d56c.jpg

а она буде најбоља када мало одстоји. Колико видим, од тога
нема ништа, није јој ни овако ништа фалило:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back