kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.126
и.................Лаку ноћ!
.
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I ja secam papire tamo amo u obliku vezbanki. Donesem ih kutji da pregledam pa se muchim sa uzasnim rukopisima i onda se setim da, ako im pregledam kod kuce, samo ce saslusati ocenu i poklopiti vezbanku. Zato lepo vratim sve vezbanke u skolu te sad pregledam na casu i na glas da svi cuju svacije greske i da ih zajedno ispravljamo. Ispostavilo se da je to bila dobra odluka, al sam bezveze teglila preko 250 vezbanki u dva tri navrata.
Moja drugarica je prof.srpskog i kad ponese gomilu vežbanki kući da kontroliše muka joj pripadne, njena sestra i ja je molimo da nam čita radove a ona neće... Znači i nije tako zabavno? 
Lep. Sta mu fali? A sto se neta tice, to je izgleda zbog hladnoce, jer i kod nas je katastrofa...Goksi, kakav ti je to novi avatar?
Zdravo narode... mene nešto muči net kod kuće, a na poslu mi ovaj chat sve nešto bezveze izgleda, pa vas teško pratim, a još teže učestvujem

srećom uspesmo da izađemo na autoput... i onda smo pratili znakove, a gps nas je stalno upućivao da siđemo sa puta... zašto, we dont nou...

Ćao narode...
Vratila sam se sinoć oko ponoći... zaspala u sekundi... bilo je divno... Beč je prelep... okićen je divno... sve mi se sviđa...
Iz prve smo našli parking... i metro... i stanicu... i sve...
U povratku nas je gps zezao, vozikali se po Beču jedno pola sata...srećom uspesmo da izađemo na autoput... i onda smo pratili znakove, a gps nas je stalno upućivao da siđemo sa puta... zašto, we dont nou...
Elem, posle tako dobrog dana... današnji je morao biti usran...
Ustanem u 7... upalim forda, taman se odledio, krenem u rikverc, kad hoćeš k.urac... ne može se okretati volan... iscurilo ulje...
Uđem u kuću, uzmem ključeve od audija... ali ne mogu otvoriti vrata... zaledilo... probam sa suvazačeve strane... nema šanse...
Posle pola sata popizdim, i odem peške na posao... smrznem se kao pip...
Na poslu igranka bez prestanka... pdv koji čeka... direktor nadrkan... ja u milion papira, on traži ovo, traži ono... nema papira koji su mi potrebni... jednom rečju užas...ali ajde završim sve, pa onda trči tamo trči vamo...
Ma sranje do sranja... ne pamtim ovako loš dan...![]()

Ма пусти ово наше сивило,...
................................причај мало о Бечу.
Шта има, а да овде нема,...па јеси се частила са неком лепом
стварчицом
.

jedna žena kojoj sam prišla nešto da je pitam(na eng.), me je pažljivo slušala 5 minuta... i samo slegla ramenima...

Само да вам махнем...
Је л само мени данас хладно?![]()

Eno postavila sam par sličica na "Da vas vidim danas"...
Beč je zaista lep... miran grad...
Kad kažem miran, mislim na to da su ljudi disciplinovani, svi čekaju zeleno svetlo na semaforu, niko nikome ne svira, nema jurcanja i uletanja... prosto čudno...
Centar je prelep... širok trg, prelepo okićen... divni butici...
Nisamo kupili baš ništa... čak ni suvenir...
Cene su preskupe... u svim buticima...
Iskreno, nije mi se ništa ni svidelo previše... prijala mi je opuštena šetnja sa mužem, bez probavanja i jurcanja... išli smo metro-om, i super se snašli... upoznali nekog ćelavog, koji nam je sve objasnio, iako ga ništa pitali nismo...jedna žena kojoj sam prišla nešto da je pitam(na eng.), me je pažljivo slušala 5 minuta... i samo slegla ramenima...
Smejali smo se ko ludi...
U povratku smo se malo izgubili... išli u krug... i na kraju konačno izašli na autoput...
Na jednoj benzinskoj, muž krenuo u rikverc i opali branik...
Pa naiđemo na zastoj, zapalio se kamion na sred autoputa...
I tako...
Sve u svemu... bilo je extra...![]()
Vreme je bilo lepo... tj. bilo je vedro... jeste bilo hladno, duvao je vetar, ali nije padao sneg... oko 4 je počela neka susnežica ali je brzo stala...Ух, мене ово трубљење нервозних возача, код нас излуђује,
да не говорим о нечему још горем, али лепо је видети
да има и културтног света који не баца ђубре са тераса...
и који не пљује по улици,....ма,
ми овакви никада нећемо бити део једне такве Европе,..
Какво је време у Бечу, ...чујем Немачка и Француска су
оковане ледом и снегом,....је ли падао тамо снег?
И на крају да те питам,...(што је мени јако битно)....
ВОДА?
Каква је њихова вода за пиће,...да ли се пије само флаширана?
п.с.
Идем да погледам слике

Vreme je bilo lepo... tj. bilo je vedro... jeste bilo hladno, duvao je vetar, ali nije padao sneg... oko 4 je počela neka susnežica ali je brzo stala...
U dolasku, nam je jedan deo puta kroz Mađarsku baš bilo haotično, sneg, vetar, magla... ali oko Beča se smirilo...
U povratku je bilo ok... doduše ja sam pola prespavala...
Vodu iz česme nisam pila... kupila sam flaširanu... ne znam kakva je...![]()
)Колико си била ? (извини, можда си негде писала, ...мало сам била ових
дана овде)
Штета што ми не можеш ништа да напишеш вези воде за пиће.
Знаш ли ти да се ја не усуђујем да идем негде ако вода за пиће
није дибра.....(што ли значи да не идем онда скоро нигде)
.
au cicak brze ti u bec i iz beca nego ja na posao i sa posla

Jedan dan... tj.otišli ujutru, vratili se uveče...
A što se brineš oko vode...
Pa uvek možeš kupiti flaširanu ili čak poneti od kuće...![]()
,..
evo nesto
ja umirem od smeha
....
..ал` је ти бојкотујеш
....отишла сам,...још једном,....лаааааку ноћ!![]()
.