dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo mene opet...
Oterala sam auto na pranje, eno cakli se ko nov... a ogrebotinu ću nadam se srediti... išli i do majstora, ali nije tu do 6... ići ćemo tad...:mrgreen:
U međuvremenu me zove muž, da onog forda, što sam vam pričala, odvezem do kuće... e ljudi, auto ide extra, ko zmaj... kožna sedišta, grejači za guzu... :D jedino što mi nije na oko tako lep kao moj...:confused:

Sad se lomim šta da radim, da uzmem taj novi ford, em je noviji, bolje ide, u svemu je bolji... ali nije mi lepši... i troši više... :think:

Idem sad da vidim hoće li mi dolaziti više taj neki čovek na sastanak... izblejah u kancelariji...:D

Neću...
Kupio mm nedavno nekog forda, lep je, (mada je meni lepši audi) ima super opremu, par godina star, ima kožu, grejače sedišta, i najbitnije baš je brz, jednom sam ga vozila, kad pritisneš gas, poletiš...:mrgreen:
Sad on hoće meni da da taj auto a meni žao ovog mog...:( ali moraću...

Doduše, ja želim novog audija a4... ili mužev auto... ali nic od toga sada... :neutral:

Kontam ja tebe jeko... ali ja volim da vozim brzo... jednostavno volim, obožavam... u tome uživam...
a saobraćajna pravila prvi sami policajci ne poštuju, zašto bi ih onda ja poštovala?

Vidiš i sama da obično oni plašljiviji vozači imaju čukanja... ;)

Auuu, htedoh ti napisati primer sa cigaretama i dr ali vidim da su me preduhitrili...
Tj sve sto sam ti htela reci vec ti rekla Jeka.
Dodajem: Svi nesto volimo ali i vodimo racuna o drugima. To sto vi vozite brzo upravo i pravi probleme u saobracaju.
Samo da docekas svoje dete pa da te cujem tada.

Auuu, htedoh ti napisati primer sa cigaretama i dr ali vidim da su me preduhitrili...
Tj sve sto sam ti htela reci vec ti rekla Jeka.
Dodajem: Svi nesto volimo ali i vodimo racuna o drugima. To sto vi vozite brzo upravo i pravi probleme u saobracaju.
Samo da docekas svoje dete pa da te cujem tada.

Htedoh da kazem da ja volim brzu voznju, volim voznju generalno, nisam nesto adrenalinski tip ali umem da se opustim medjutim - na autoputu...tamo lepo moze da se ide do 120km/h, extra je i nekih 90...nasi putevi poluprazni, nema nikog da te cima, milina...kroz grad vozim sporije i milion puta pazljivije, mani, ako ubijem neko dete sve i da nisam kriva, sve i da me oslobode treba ns savesti da ga nosim...bezi, nije to za mene...

Dobro veče drage moje i dragi moji... :)

vidim ovde uveliko rasprava o dobrim i lošim vozačima, pa samo da se nadovežem na Jeku (opet si u solarijimu :mrgreen:)
Ja sam vozač od 1985. i smatram sebe pažljivim i dobrim vozačem, što će reći da u 95% slučajeva poštujem pravila i brzinska ograničenja u
saobračaju, pogotovo u gradu,
a van grada volim i ja malo da poteram auto... valja se da se pročiste dizne :mrgreen: ,
ali mi recimo vožnja na motoru više nije toliko uživanje,
kao kad sam bila devojka,
prosto me hvata neki strah od nesavesnih vozača automobila, kojima se baš hebe za motocikliste...
i tako sad baš retko sednem sa mm na motor

....eh Ceci kako sam ja volela te vožnje motorom kad sam bila mlada,
pa vetar u kosi ti tako to...al' sad ne znam dal' bi se usudila da sednem
ni na skuter...a o velikim motorima da ne pričam....

....ja sam bila uvek jako savestan vozač dok sam vozila (izgleda neću nikad
više:()...i svi oni koji voze brzo su znali da me kritikuju i da kažu da sam baš
ja i meni slični opasnost na putu...naravo uvek sam branila svoj stav, da mi je
draže da stignem negde malo kasnije, ali da stignem u komadu i ne oštećenog
auta...samo što to njima nikad ne ide u glavu kao mučiš auto i takve neke priče...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back