dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro svima. Ja danas nesto nisam bas fit. Dosta mi je vec nekih dogadjanja, tako da cu pokusati malo da iskuliram danas. Provedite dan divno.
276aa9262eb1427627cac299014bec5b.jpg

Au Čičak, pa kako?

Pa kad sam retard... zamagljen mi ceo auto, i ja onda vozim tako, na slepo... i rešila da uparkiram pored neke zgrade, ali ono u milimetar do nje... i naravno, čitavim desnim delom prednjeg branika se očešem o zgradu... i nisam ni osetila, nego kad sam izašla, neki matori debil se smeška, ja pogledam, imam šta da vidim... :besna:

Ne znam ni sama kako sam toliko uspela da izgrebem... sjebala sam ga skroz... :dash::dash::dash:

Pa kad sam retard... zamagljen mi ceo auto, i ja onda vozim tako, na slepo... i rešila da uparkiram pored neke zgrade, ali ono u milimetar do nje... i naravno, čitavim desnim delom prednjeg branika se očešem o zgradu... i nisam ni osetila, nego kad sam izašla, neki matori debil se smeška, ja pogledam, imam šta da vidim... :besna:

Ne znam ni sama kako sam toliko uspela da izgrebem... sjebala sam ga skroz... :dash::dash::dash:

Ahahahahhahah!!

A taj sto se smesko sigurno u sebi mislio :"Kakva guska !!"

Ahahahha!!!!!

samo da vam mahnem :cao:...opet imam lud dan :roll:
i cerka mi ima obostranu upalu uha...:sad2:
a napolju je dusu dalo za setnju...a ja moram da venem u kancelariji :rida:

Jaoj samo neka lepo zaleci tu upalu, ja sam kao mala imala upalu uha, doduse neku gadnu i danas me uzasno boli cim je malo jaci vetar kao da mi neko nabija siljak, horor, kazali su mi lekari da nije bila lepo izlecena na startu...mene je spasila zagrejana so i pomenuti cuvar kuce...

Cicak lepo ti rekoh da budes fina&zlatna prema ljudima:mrgreen::lol:...kad si nevaljala dobijes po guzi:lol:...elem, ako je samo branik nece te mnogo uhvatiti popravka:cmok2::heart:

Nego ja slusam ceo dan jednog klinca koji svira na plocniku u San Francisku i bas sam tuzna sto ne dobije priliku za promociju pa da vam pozelim lep dan uz njega...

Zasto coveka nazivas debilom? :confused: Normalnije je da se smeje onom ko na glupav nacin spuca auto, nego da viche, mashe i glupira se.

Muž me prvo ubeđivao da je to neko mene očešao...
Onda mi je držao predavanje 3 lepe godine... što sam tu parkirala bla bla bla... :whistling:
Onda je zvao majstora 4 puta al se magarac ne javlja...

I da me uteši... ode i donese nam sendviče za doručak... a glupača mi ladno doda pavlaku u sendvič, a ja pavlaku ne volim...:rtfm:
I onda recite da nisam maler...;)

Sad idem da ostavim kola na pranje, i da završim neke papire... pa ću posle posla po auto, da vidim kakva je situacija, i kod majstora... joj mrzim majstore, pogotovo za auta... mogu da se kladim da neće moći odmah da uzme da ga radi... već ebačina ima da traje danima... nedeljama...:roll:

Muž me prvo ubeđivao da je to neko mene očešao...
Onda mi je držao predavanje 3 lepe godine... što sam tu parkirala bla bla bla... :whistling:
Onda je zvao majstora 4 puta al se magarac ne javlja...

I da me uteši... ode i donese nam sendviče za doručak... a glupača mi ladno doda pavlaku u sendvič, a ja pavlaku ne volim...:rtfm:
I onda recite da nisam maler...;)

Sad idem da ostavim kola na pranje, i da završim neke papire... pa ću posle posla po auto, da vidim kakva je situacija, i kod majstora... joj mrzim majstore, pogotovo za auta... mogu da se kladim da neće moći odmah da uzme da ga radi... već ebačina ima da traje danima... nedeljama...:roll:

Otkud zna ta da ti ne volis pavlaku???

Pa nije ni majstor mutav

Smeje se tuđoj nesreći... zato je debil...:rtfm:
Stojao je bre pored auta, mogao je da mi pokuca na prozor ili da vikne:"Stani!" ali ne on je odlučio da uživa i da mi se smeje... bednik...:roll:

Pa i ja bi se smejao ahahahhahahhahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lepo ti ja rekoh Cicak da nije taj Audi A4 auto za tebe. Mogla si da ga uslikas da vidimo kolika je steta :)

E nego gde je Ljubinka?? Ko zna sta ta radi sa onim FIAT Bravom??? ahahahhahahaaa

Poslednja izmena:
Otkud zna ta da ti ne volis pavlaku???

Pa nije ni majstor mutav

Zato što joj je mm lepo rekao šta da mi stavi a kretenka dodala i pavlaku...:roll:

Naravno da nije... zabole ga za mene...
Još me muž ubeđuje da to nije ništa strašno i da će on videti posle pranja, možda uspe da ispolira nešto...

Teši me bre... znam ga...
Vidim i ja da nije pukao branik nigde, nije ništa ulubljeno, ali je ogrebotina... baš velika, bar 2o-ak cm... sve onako izderano, skinuta boja... skroz do osnovne...:neutral: a to se na mom autu baš primeti...:confused:

Smeje se tuđoj nesreći... zato je debil...:rtfm:
Stojao je bre pored auta, mogao je da mi pokuca na prozor ili da vikne:"Stani!" ali ne on je odlučio da uživa i da mi se smeje... bednik...:roll:

Pa ti nisi imala nesrecu. Nesrecu je imao tvoj auto, a masina to ne oseca tako da mu auto ne moze zameriti smejuljenje. Verovatno se covek smejulji sto je nesreca izbegnuta i sto takav kiks sa autom moze da opameti vozaca da bude pazljiviji pa da ne dodje do prave nesrece u kojoj zbog voznje sa zamagljenim staklom moze neko nastradati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back