...dobar dan drugarice i drugari...
...ja samo da mahnem, pa odoh napolje mnogo je lep dan da bi ga celog
provela u kući...
...ja samo da mahnem, pa odoh napolje mnogo je lep dan da bi ga celog
provela u kući...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au Čičak, pa kako?

Pa kad sam retard... zamagljen mi ceo auto, i ja onda vozim tako, na slepo... i rešila da uparkiram pored neke zgrade, ali ono u milimetar do nje... i naravno, čitavim desnim delom prednjeg branika se očešem o zgradu... i nisam ni osetila, nego kad sam izašla, neki matori debil se smeška, ja pogledam, imam šta da vidim...
Ne znam ni sama kako sam toliko uspela da izgrebem... sjebala sam ga skroz...![]()

...prava ososba, dooooobar izbor...
Ljubac za divan dan![]()
...opet imam lud dan 

samo da vam mahnem...opet imam lud dan
i cerka mi ima obostranu upalu uha...
a napolju je dusu dalo za setnju...a ja moram da venem u kancelariji![]()
ako imas biljku koja se zove cuvarkucasamo da vam mahnem...opet imam lud dan
Ahahahahhahah!!
A taj sto se smesko sigurno u sebi mislio :"Kakva guska !!"
Ahahahha!!!!!

Degenerik, umesto da mi maše, viče, lupa, on se smeje... smejao se sebi crko da bog da... degen...![]()
E ko sve vozi kola dansas...uzas!!!![]()

More prase, nemoj da te zadavim jednom rukom...
Vozim 6 godina, ovo mi se prvi put desilo...
Taman će mi se srediti ceo branik... a i napokon će ga neko oprati...![]()
Pa koliko ti godina imas???
Ja sam mislio da imas 22-23 ???
)... 
24 (i po)...
![]()

samo da vam mahnem...opet imam lud dan

...kad si nevaljala dobijes po guzi
...elem, ako je samo branik nece te mnogo uhvatiti popravka

Dobro jutro..... (ja kao jutarnja Milka Canić)
To je verovatno posledica onoga sto su mi juce djaci trazili da pokrenem debatnu sekciju u skoli pa sam pocela sa planovima u snu. 
Pa kad sam retard... zamagljen mi ceo auto, i ja onda vozim tako, na slepo... i rešila da uparkiram pored neke zgrade, ali ono u milimetar do nje... i naravno, čitavim desnim delom prednjeg branika se očešem o zgradu... i nisam ni osetila, nego kad sam izašla, neki matori debil se smeška, ja pogledam, imam šta da vidim...
Ne znam ni sama kako sam toliko uspela da izgrebem... sjebala sam ga skroz...![]()

Muž me prvo ubeđivao da je to neko mene očešao...
Onda mi je držao predavanje 3 lepe godine... što sam tu parkirala bla bla bla...
Onda je zvao majstora 4 puta al se magarac ne javlja...
I da me uteši... ode i donese nam sendviče za doručak... a glupača mi ladno doda pavlaku u sendvič, a ja pavlaku ne volim...
I onda recite da nisam maler...
Sad idem da ostavim kola na pranje, i da završim neke papire... pa ću posle posla po auto, da vidim kakva je situacija, i kod majstora... joj mrzim majstore, pogotovo za auta... mogu da se kladim da neće moći odmah da uzme da ga radi... već ebačina ima da traje danima... nedeljama...![]()
Zasto coveka nazivas debilom?Normalnije je da se smeje onom ko na glupav nacin spuca auto, nego da viche, mashe i glupira se.

Smeje se tuđoj nesreći... zato je debil...
Stojao je bre pored auta, mogao je da mi pokuca na prozor ili da vikne:"Stani!" ali ne on je odlučio da uživa i da mi se smeje... bednik...![]()

Otkud zna ta da ti ne volis pavlaku???
Pa nije ni majstor mutav
a to se na mom autu baš primeti...Smeje se tuđoj nesreći... zato je debil...
Stojao je bre pored auta, mogao je da mi pokuca na prozor ili da vikne:"Stani!" ali ne on je odlučio da uživa i da mi se smeje... bednik...![]()