dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:bye:
Ćao društvance...

Divan dan danas...
Ustala u 12... pustila Zlatka, on trčkarao po dvorištu dok sam ja kupila lišće ispred kuće... šta je lišća ljudi moji... strašno...
Kad sam to završila, muž se vratio, išao da pere kola, i onda smo lepo šetali sa našim kučkom... :heart: bio je divan... sve je slušao... ja sam ga vodila... :pas:
Po povratku, najavili se mama i tata... ja oribala terasu... skuvala kafu... oni došli, doveli Mićka da se malo izđipa...:mace:
Onda smo sedeli na terasi, upijali sunce, pijuckali kaficu, i gledali Mićka i Zlatka, kako se šmekaju preko ograde...:lol:
Nabrali malo krušaka...

U 5 smo ih ispratili, ja sve sredila... istuširala se, raširila mašinu veša, i evo me sad u pidžami sedim za kompom, i ubeđujem muža da nam ode po picu... a on neće...:mrgreen:

:bye:
Ćao društvance...

Divan dan danas...
Ustala u 12... pustila Zlatka, on trčkarao po dvorištu dok sam ja kupila lišće ispred kuće... šta je lišća ljudi moji... strašno...
Kad sam to završila, muž se vratio, išao da pere kola, i onda smo lepo šetali sa našim kučkom... :heart: bio je divan... sve je slušao... ja sam ga vodila... :pas:
Po povratku, najavili se mama i tata... ja oribala terasu... skuvala kafu... oni došli, doveli Mićka da se malo izđipa...:mace:
Onda smo sedeli na terasi, upijali sunce, pijuckali kaficu, i gledali Mićka i Zlatka, kako se šmekaju preko ograde...:lol:
Nabrali malo krušaka...

U 5 smo ih ispratili, ja sve sredila... istuširala se, raširila mašinu veša, i evo me sad u pidžami sedim za kompom, i ubeđujem muža da nam ode po picu... a on neće...:mrgreen:

Daj neku sliku sa tusiranja

Ćao društvo, žao mi što nisam bila juče tu da pričam o vožnji... ali ja ću danas. Molim vas da vozite pažljivo i da poštujete propise, jer i ja ponovo vozim. I neću da se traumiram zbog nekih budala pa da opet pravim pauzu od dve decenije. Bojim se da sada više nemam vremena za to.
Do sada sam se vozila sa sinom koji se obučava pa mi je bio odličan savetnik, pomoć i podrška. A danas sam prvi put posle pomenute dve decenije išla sama. I to kroz centar Zemuna, gde je baš-baš gužva. Sve je prošlo savršeno i molim da tako bude i ubuduće. :hvala:

Ćao društvo, žao mi što nisam bila juče tu da pričam o vožnji... ali ja ću danas. Molim vas da vozite pažljivo i da poštujete propise, jer i ja ponovo vozim. I neću da se traumiram zbog nekih budala pa da opet pravim pauzu od dve decenije. Bojim se da sada više nemam vremena za to.
Do sada sam se vozila sa sinom koji se obučava pa mi je bio odličan savetnik, pomoć i podrška. A danas sam prvi put posle pomenute dve decenije išla sama. I to kroz centar Zemuna, gde je baš-baš gužva. Sve je prošlo savršeno i molim da tako bude i ubuduće. :hvala:

...braaavoooo Bi, samo tako nastavi...i sve će biti super...:ok::ok:

cicak...sta tebe drzi kuci subotom uvece?:dash:
idi bre zeno u provod..:rtfm:...cuj u pidzami i pred kompom :p
Ne znam... ne ide mi se nigde... a i premorena sam... cele nedelje samo posao posao posao... stres... vikendom mi prija mir, tišina, odmaranje...
Ponekad volim i izaći... ali ne mogu svaki vikend... ;)
Daj neku sliku sa tusiranja

Samo za tvoje oči...

Zašto vikendom nema nikog na forumu?!

Trebalo bi uvesti neki zakon za forumaše... npr:
Članom 1. stava 2. Zakona o Forumašenju predlaže se izmena zakona o slobodi vremena provedenog na forumu.
Smatra se da forumaši ne treba da imaju slobodu da sami odlučuju o svom vremenu, već da svaki forumaš učlanjenjem postaje obavezan, da svaki dan na forumu provede 2 sata u toku prepodneva, 2 sata u toku posle podneva i 2 obavezna sata pre ponoći.
Zakon stupa na snagu, sa danom donošenja.
Forumska inspekcija će biti oformljena, kao nadležni organ, koji će svojim radom nadzirati rad korisnika, i sankcionisati svakog ne savesnog korisniika koji ne ispunjava svoje Krstaške dužnosti.
:mrgreen:

Šta kažete?:lol:

Добро јутро....!!!

2545.jpg

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back