dobro jutro dobar dan i laku noc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kokteli-nova-godina-vr.jpg

...
recepti-torte-prolecni-kolac.jpg

...izvolite...:)

Kako ste žene, šta se radi?Evo ja da vidim šta vi radite, ovih dana mi se nikako nije obitavalo na netu, baš lepo vreme bilo napolju pa uticalo :) Svaki vikend na fruškoj gori...Kao i ovaj daće bog :worth: Šta je novo...bio mi rodjendan u utorak, jao sad ću da vam pokažem šta mi mm kupio :lol: Stigla Mini, sad će da vas smara :mrgreen: Ček ček...

Zeka je...aj da kažemo-masivan :lol: I dobila sam od njega i dve knjige-Zemlji obećani, deluje zanimljivo i Kuvar za mlade domaćice :manikir: Vodio me na večeru...Bio je to baš divan dan.

Šta još ima novo :think: Krenula sam u školu za trudnice, deluje baš korisno, sestra nam je ultra otkačena neka.E da, prošle ned.bili na ultrazvuku, bebi se obmotala pupčana vrpca oko glave, jedan deo iznad usta, drugi oko brade pa padalo oko vrata, pa se videlo na snimku kako se bori da je skloni od vrata :( Baš sam bila tužna što se muči...Tako da smo opet otišli na knotrolu toga ove nedelje i otpetljao se :klap:, sad je vrpca ispred njega.Iskreno, začudilo me da se skroz odmotao tako :) Videli smo kako zeva ili pije vodu il šta već...I nisam znala da može da se uzme dvd sa snimkom bebe, naravno da nam niko nije rekao :rtfm:

Kako je to lepo videti i znati shta radi...kada sam bila u drugom stanju tada to nije moglo, bash lepo sada.
Poklon je divan...
Kad sam otishla da se porodim, mm me pitao shta bih volela da dobijem na poklon od njega, da li prsten, ogrlicu, narukvicu...ja mislim, pa mislim, na kraju mu kazem, zelim kada se vratim iz bolnice sa bebom da soba bude ouna balona:mrgreen:
E tako je i uradio, nisu mi bile vazne nikakve ogrlice, narukvice i prstenje, bio mi je vazan osecaj kada udjem kao mama u sobu prvi put da me sve podseca na bejbicu gde god pogledam i nikada se nisam pokajala, inache ne volim zlatan nakit, sem burme koju nosim...:heart:

Ето...
Кад нећете да ми свраћате у блог, сад ћу мало да вас смарам мојом песмом... :)

Тужноокој

Знам
да ти си
од мог ребра
створена
да би ме
целим
за вечност
учинила

Знам
да су ти
очи