shushu
Iskusan
- Poruka
- 6.962
Affro, Jelena, srećan rođendan, sve najlepše!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zene je l vi sve cistite kucu, peglate, perete, ukljucujete masinu, prostirete ves itd?
Pa ja nisam tako zamisljala zajednicki zivot?!?!?![]()
Zene je l vi sve cistite kucu, peglate, perete, ukljucujete masinu, prostirete ves itd?

Razvedi se onda

jao i meni!
![]()

Nije ni jedna od nas valjda tako zamišljala brak...ili zajednički ćivot
Već da budemo ravnopravni u svemu, ali u stvarnosti ipak su žene te, koje rade sve kućne poslove,
a ostali ukućani se tim mraginarnim stvarima bave samo kad nama prekipi, pa im se nahebenom majčice....

Pa to se lako dogovori, sta vam je. Samo stavis lavor ispred ciljanog ukutjanina i kazes: aj ti prostri ves, odoh ja da ispeglam ono...ili evo ti usisaj dok ja ocistim kupatilo itd. Ukutjanin mora biti totalni baksuz ako ne pristane na ovako fino postavljenu raspodelu. Vrlo je bitan tajming tj. da oba ucesnika (ili vise njih) obavljaju poslove u isto vreme da se niko ne oseti ostecenim jer neko drugi sedi i odmara.
...i da se zahvalim na cestitkama..stvarno ste divni 

Samo da vam mahnem drugari...i da se zahvalim na cestitkama..stvarno ste divni
![]()
srećan nam rođendanko...
Meni su svi ti kucni poslovi sasvim laki. Mnogo mi je gori problem sto nemam mesta u plakaru za odecu pa mi se smuchi kad treba to da rasporedim pod konac. Ostale poslove ni ne primetim. Naravno, peglam samo ono sto mi zatreba, nikad ne zasednem nad peglom. Sve ostalo sto si pomenula se uradi na brzaka, a i peglanje mi svako jutro ne traje vise od pet minuta. Kakve to veze ima sa zajednickim zivotom? Valjda je jos lakse kad zivis sa nekim pa podelite neke poslove.