gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
jeste li gledali film, mislim da je kod nas tako preveden, Vrata sudbine sa Gvinet Paltrou?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

taj
ne pitam zbog radnje filma, nego zbog ideje same
zapitate li se nekad kako su nek odluke uticale na vash zivot, na ovaj ili onaj nachin?
ne mislim kajete li se shto ste neshto rekli/uradili, nego....
kontate li shta pitam ili bash moram da proshirujem ionako zbrkane misli?
fala na paznji![]()

Postoje ozbiljna istrazivanja koja se time bave u raznim oblastima: od indijanskih mudrosti do svih poznatih i nepoznatih religijskih sistema, psihologije, neurologije, astronomije, fizike, biologije, kvantne mehanike. Prochachkaj net na temu te ideje iz filma i nacices mnoge zanimljivosti.![]()

Najvise tudje odluke... ali stvarno. Nekako sam uvek zelela da ispostujem sve drage i manje drage oko sebe, pa sam uvazavala i prihvatala njihova misljenja i odluke. Razmisljajuci da nisam uvek bas ja u pravu i da verovatno moze i na drugi nacin... tako da uvek sam nahebala i bice toga jos.![]()

nisi omashila ovaj put
jeko ne interesuje mene tamo neka filozofija, nego vasha lichna razmishljanja na tu temu
mozete li da zamislite kakav bi vam zivot bio da ste neshto drugachije uradili,odnosno da neshto niste uradili
jer mi je to zanimljiva tema. Do takvih saznanja se dolazi samo licnim zalaganjem.
nisi omashila ovaj put
jeko ne interesuje mene tamo neka filozofija, nego vasha lichna razmishljanja na tu temu
mozete li da zamislite kakav bi vam zivot bio da ste neshto drugachije uradili,odnosno da neshto niste uradili

Mogu...
Da nisam zaebala jednog u kojeg sam bila smrtno zaljubljena... do groba... sad bi bila žena jednog debelog prasca... seljačine...
Da mene nije zaebao jedan u koga sam mislila da sam zaljubljena... sad bi bila žena jednog konobara... i živela sa njegovom mamom...
Da nisam bila površna i osvetoljubiva, ranjena... ne bi iz inata izašla sa mm-em... itd, itd...
Sve u svemu... sviđa mi se što je sve ovako ispalo...![]()

Mogu...
Da nisam zaebala jednog u kojeg sam bila smrtno zaljubljena... do groba... sad bi bila žena jednog debelog prasca... seljačine...
Da mene nije zaebao jedan u koga sam mislila da sam zaljubljena... sad bi bila žena jednog konobara... i živela sa njegovom mamom...
Da nisam bila površna i osvetoljubiva, ranjena... ne bi iz inata izašla sa mm-em... itd, itd...
Sve u svemu... sviđa mi se što je sve ovako ispalo...![]()

chihak, kod tebe obrni-okreni samo se udaja rachuna
zekim te malo, znash to![]()

orodična osoba... ostalo su sitnice...Znaci nikakve tu ljuvavi nema. Ma znao sam ja![]()

Znaci nikakve tu ljuvavi nema. Ma znao sam ja![]()

mislish svesne odluke?
ustvari da li postoji odluka koja nije svesno donesena?
sad kad ga zakukuljim
ali vidim da kontash na shta mislim![]()

Nijedna odluka nije svesna, samo mislimo da jeste.
Ma ipak je bolje da vec jednom krenem u tu setnju.![]()
![]()

odgovori na zadato pitanje![]()
Zar stvarno mislite da ima išta bitnije od izbora osobe sa kojom ćete provesti čitav život? Od ljubavi?
Ako samo malo ozbiljnije razmislis na upravo to pitanje koje postavljas, neces uspeti da izbegnes ni filozifiju ni druge nauke. Uglavnom, necu ih nametati, otelo mi se malopre iz tastaturejer mi je to zanimljiva tema. Do takvih saznanja se dolazi samo licnim zalaganjem.
Odgovor: ne moze to da se zamisli jer tu gde jesmo nisu nas dovele samo one odluke koje pamtimo, nego mozda i samo jedna tacka na koju smo obratili paznju dok smo setali za koju nam se cini da nam je oduzela nista bitnije od sekundice zivota.![]()