VanZandt
Domaćin
- Poruka
- 3.263
Армани и Долче&Габана увек пролазе...
И Булгари...![]()
Hvala!
A sta mislis o Burbery ili L'Eau d'Issey (ako sam ovo dobro napisala) por Homme, ili Sean John?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Армани и Долче&Габана увек пролазе...
И Булгари...![]()
Hvala!
A sta mislis o Burbery ili L'Eau d'Issey (ako sam ovo dobro napisala) por Homme, ili Sean John?
majče piši, šta je dalje bilo...
ja se posvađala sa mužem... i pročitala 60 strana knjige umesto da se mazim sa mm... kreten...![]()
dalje je bilo da smo 2 sata smrznute bile pored puta i da niko stao nije!!!!
ebote kakav smo narod
posle doshao drugaricin kum pa nas odbacio do ns-a, auto ostao sa strane da cheka njenog brata da dodje da shlepa...
mrzi me u detalje, a ima ih
pa mi posle u neki treci prvoz do kuce...preseo mi ceo dan...
neispavana sam i dzangrizava do bola i sad ce neko tako da nahebe![]()
![]()
Al vas nešto nema danas.Uh, ja skuvala ručak...tj većinom podgrejala i napravila neku improvizacijuAli, pojelo se.Pa dok sam oprala sudje, sredila malo kuhinju, znači sat ipo-dva stajanja recimo i donji deo ledja me otkida!!!Pu majku mu al sam okilavila
![]()
Inače, danas bila na predavanju o matičnim želijama s koleginicom trudnicom, baš bilo strava, neki otkačeni likovi tamo, sprdali se, samo se nadam da nisu otkačeni i u poslu pošto to ne bi bilo dobro![]()
E da, nisam vam se pohvalila, konačno sam uradila onaj moj zadatak za specijalizaciju i poslala...9-ka :) Trebalo bi da uradim i finalni test al nemam je*benog vremena![]()
Veche svima
Samo da provirim na vrata da vidim jeste li dobri, lepi i veseli pa odoh dalje...rade se slatkishi , rade...![]()
dalje je bilo da smo 2 sata smrznute bile pored puta i da niko stao nije!!!!
ebote kakav smo narod
posle doshao drugaricin kum pa nas odbacio do ns-a, auto ostao sa strane da cheka njenog brata da dodje da shlepa...
mrzi me u detalje, a ima ih
pa mi posle u neki treci prvoz do kuce...preseo mi ceo dan...
neispavana sam i dzangrizava do bola i sad ce neko tako da nahebe![]()