Orestes
Početnik
- Poruka
- 45
Meni je recimo zao, skoro sam citao da je Danijela Vranjes bila student generacije i da je faks zavrsila za samo 3 godine, polazuci sve u predrokovima. A ne glumi ni u jednom od velikih pozorista, nema je u TV serijama, a i na filmu je ostvarila 3-4 uloge. To mi je zalosno. Morala je da se slika za casopise i da se ponizava u VB jer ne moze da zivi od glume.
Zao mi je sto nekih mladih pozorisnih glumica nema vise (na filmu i TV ali i u pozoristu), kao sto su Sena Djorovic, Mira Djurdjevic, Vanja Ejdus....
Ne svidja mi se ni sto u JDP i Ateljeu neki glumci imaju monopol. Npr. Djuricko i Goran Susljik u JDP igraju u 80%predstava, a realno, u dobrom delu predstava nisu najsjajniji izbor.
Мислим да си само донекле у праву. Даћу ти пример који уједно представља и мој одговор на почетно питање - Небојша Дугалић. Човек је врхунски глумац, а не верујем да ће се икад појавити у ВБ или нечем сличном. Али његов радни дан се састоји од бар једне представе, рецитала и акустичне свирке у три различита града. Е сад, питање је само колико ко хоће да се жртвује зарад сопственог интегритета.
Што се тиче монопола (и у позориштима и на тв-у) апсолутно си у праву. Нажалост