Dobro došli u forum "Pozorište"!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet ja i primedbe ;)

Možda bi tema bila šira da je naslov ' Glumci recituju poznate pesnike'

Prilog;
Miloš Žutić recituje Dučićevu poeziju

Vi dobro rezonujete.
Tema gde glumci recituju poznate pesnike već postoji pod naslovom "Kada recitovanje dosegne umetnost"
https://forum.krstarica.com/threads/kada-recitovanje-dosegne-umetnost.915416/
i tema "Aliluja" gde pokojni glumci recituju poznate pesnike
https://forum.krstarica.com/threads/aleluja.914840/

Mislim da "Pozorište" ne treba da liči na raščerupano kupusište i da treba i može da bude uređeno tako da bude pregledno po temama i da pomogne ljubiteljima ovog pdf-a.
Laku noć...

Tema gde glumci recituju poznate pesnike već postoji pod naslovom "Kada recitovanje dosegne umetnost"
i tema "Aliluja" gde pokojni glumci recituju poznate pesnike
Mislim da "Pozorište" ne treba da liči na raščerupano kupusište i da treba i može da bude uređeno tako da bude pregledno po temama i da pomogne ljubiteljima ovog pdf-a.
Laku noć...
@Soradze, razumela sam o čemu pišete, ali, isto tako, razimem mlade urednike njihov entuzijazam, volju, posvećenost delu koji uređuju i međusobnu podršku.
Baš u tom delu mnogo štošta nije po mom ukusu. Davno sam naučila da jednostavno previdim sve što bi mi zasmetalo. Ponekada reagujem primedbom, nekada okačim prilog, najčešće ne otvaram teme i ne znam šta se krije iza naslova. I svima dobro.

Laku noć Vam želim :)

Упишите дете на глумачку секцију код Мике Алексића и сигурно ће успети да упише ФДУ. Плаћа се само 60 евра по часу, а добијеш дете с уништеним детињством, пољуљаним самопоуздањем, али буде глумац, често лош, али ко мари.
Моја познаница је веома талентована, од малена је ишла на глуму у малом граду, поред глуме се бавила певањем и играњем, завршила је глуму на ФДУ и већ неколико година не може да нађе ниједан пристојан ангажман.

Упишите дете на глумачку секцију код Мике Алексића и сигурно ће успети да упише ФДУ. Плаћа се само 60 евра по часу, а добијеш дете с уништеним детињством, пољуљаним самопоуздањем, али буде глумац, често лош, али ко мари.
Моја познаница је веома талентована, од малена је ишла на глуму у малом граду, поред глуме се бавила певањем и играњем, завршила је глуму на ФДУ и већ неколико година не може да нађе ниједан пристојан ангажман.
Kao i jako veliki broj drugih glumaca nevezano za to cije su skole pohadjali. Toga je sigurno bila svesna i kad je upisivala glumu jer je to realni problem te profesije i nije to od juce. Sto se tice toga na sta aludiras napadas coveka za koga nista nije dokazano i trenutno je sve na tome da je on samo optuzen.

Ок је глумац Сергеј шта год неко мислио о његовој личности. Јесте мало склон маниризму, али били су то и многи други озбиљни глумци.
Sergej jeste dobar glumac... U pozorištu se nikada ne zna kako će odglumiti svoju ulogu te večeri... jer, to zavisi od droge koju je prethodno uzeo i kakav je efekat iste...
Jedanput nije došao na premijeru predstave u kojoj je imao važnu ulogu... ostao je izdrogiran na nudo plaži sa svojim pajtašima... glumci su se snašli... podelili su njegov tekst među sobom i odigrali lik koji nedostaje...
Lično, volim da ga gledam... ali... šteta što je "drogoš"

njaoooo:heart:
cetkovic.jpg
njaoooo.... njaoooo... dobiću livpro... bojim se da otvorim frižider... možda iskoče iz njega...
retko iritantni glumci i par

Sad ih jos spojise u ovoj sapunici tajna vinove loze

Ona igra mamu dvojici odraslih sinova sinova, a deluje kao njihova drugarica...Glumi kao i uvek - loše---
On, kao i uvek, hoda ukrućeno, sa portvišem u doopetu... uvek isti... bilo koji žanr - uvek je isti
totalno dosadni... narod guta šta im se servira...
Ovde nema dobrog režisera, nemamo scenariste...
Sada je moda Slobe i Vojina... španska sapunjara na naš način...
Bogu hvala, pa moda brzo zastareva...

Postoje glumci koji su u svakoj ulozi isti. Nemaju moć transormacije. Meni je npr. glumački slab Nikola Đuričko. S druge strane Rade Šerbedžija mi je primer glumca koji može da odglumi sve..od kamiondžije do N.Tesle. Na stranu što nemam visoko mišljenje o njemu kao čoveku :lol: , ali kao glumac je izvrstan.

Šerbedžija ne može sve da odglumi. Prosto - zato što ima tu špiclovsku facu... teško mu je i da se nasmeje... Više je ćutolog... a, kada govori - ima grč u govoru... prepoznatljiv grč zbog kog liči da je dobar recitator... a - nije... baš zbog grča...
Volimo ga zato što je šmeker sa Straduna i šmeker velegradskih kafančina... Šmekeri su bili i Gaga i Tale...

i pilot po profesiji.a glumu zavrsio na BK univerzitetu.los glumac.
meni je jedino bio ok kao voditelj sve za ljubav.ostalo sve bzv

Pilot po profesiji? To ne znam, ali svi znamo da je skoro ubio nekog pešaka kolima... ne znamo šta bi na kraju, pitao je saobraćajce : "da li znate ko sam ja?"... ipak ga uhapsiše... mora da je zataškano, jer je on izgleda "faca"...

E, kada nekom braća Karić napišu plaćenu diplomu, onda on bude promašen slučaj kao taj Kalinić...

Teatar na brdu
DANVREMEPREDSTAVA
04.februar19.00ZLATNI LANČIĆ OD BIŽUTERIJE
06.februar19.00KEROVI
13.februar19.00CELO TELO TU ME BOLI
14.februar19.00IDEM PUTEM PA ZAGRLIM DRVO
19.februar19.00BOING BOING
21.februar19.00PRAH
22.februar19.00ŠEĆER JE SITAN OSIM KAD JE KOCKA
27.februar19.00IDEM PUTEM PA ZAGRLIM DRVO
28.februar19.00ŠEĆER JE SITAN OSIM KAD JE KOCKA

ATELJE 212
DANSCENAVREMEPREDSTAVA
31.januarSCENA MIRA TRAILOVIĆ19.30JEDAN PIKASO
6.februarSCENA MIRA TRAILOVIĆ19.30Slavna Florens
7.februarSCENA MIRA TRAILOVIĆ19.30Ruska smrt
13.februarSCENA MIRA TRAILOVIĆ19.30JEDAN PIKASO
14.februarSCENA MIRA TRAILOVIĆ19.30ČEKAONICA
19.februarSCENA MIRA TRAILOVIĆ19.30ART
20.februarSCENA MIRA TRAILOVIĆ19.30REŽIM LJUBAVI
21.februarSCENA MIRA TRAILOVIĆ19.30OVAJ ĆE BITI DRUGAČIJI
26.februarSCENA MIRA TRAILOVIĆ19.30ANTIGONA - GOSTOVANjE- beogradska premijera koprodukcije Narodnog pozorišta Priština i Narodnog pozorišta Timočke krajne "Zoran Radmilović"
27.februarSCENA MIRA TRAILOVIĆ19.30PRED SVITANJE
28.februarSCENA MIRA TRAILOVIĆ19.30LAŽLJIVICA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back