Dobro došli u forum "Pozorište"!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se izvinjavam ako sam pogresio mesto za temu ali reko ovde dolaze oni koji prate pozoriste pa ako neko radi ili zna nekog ko radi u pozoristu Bosko Buha molio bi da me kontaktira na pp. Hvala unapred. Inace treba mi posto ocemo nekolicina nas da napravi iznenadjenje jednoj devojci koja radi tamo pa mi treba samo neko da mi kaze kada je tu posto bi bilo glupo da je pitamo kada je tu kada pravimo iznenadjenje. O toj devojci i ostalim stvarima na pp. I da ako ovde nije mesto neka modovi slobodno prebace temu ali bi molio da je ne brisu bar dok mi se neko ne javi :).

http://www.videobim.com/page/video/id/49

Međunarodni festival akademskih pozorišta biće održan od 20. do 29. aprila.

Festival osnovan 1984. u ovogodišnjem izdanju donosi 14 predstava, od kojih su deset sa repertoara teatra "Branko Krsmanović", jednu izvodi "Teatar Levo", a ostale gostujuće trupe iz Niša, Kragujevca i Skoplja.

Ceremonija otvaranja festivala će se održati u Bitef teatru, nakon čega će publika imati prilike da odgleda predstavu "Bre Kabare" i prisustvuje žurci u Bitef Art kafeu.

Tokom deset festivalskih dana predstave će se igrati na sceni Akademskog pozorišta ''Branko Krsmanović'' u ulici Balkanska 4/1, a pojedine predstave će biti izvedene i na velikoj sceni Doma kulture Studentski grad. Detaljan program festivala je dostupan na sajtu pozorišta, dok se ulaznice kupuju na blagajni pozorišta po ceni od 200 dinara.

Ovogodišnji festival je revijalnog karaktera i predstavlja uvod u veliku proslavu koja se obeležava 2012. godine - 90 godina Akademskog pozorišta - najstarijeg studentskog pozorišta na svetu.

Izvor: http://www.mondo.rs/s167055/Zabava/Kultura/Festival

Zavisi sta podrazumevas pod ''najlepse''?
Najbolje sam se proveo kod Vuka.Bilo nas 6 u publici i njih dve igrale predstavu.Kad vide da pozitivno odreagujemo na neku foru one je produze...totalna interakcija publike i glumaca.:worth:

:)

Znas..kad je bilo ono staro zemunsko pozoriste ( pre Madlenijanuma) ..tu je bio stvarno raznolik repertoar. Poznavala sam tadasnjeg upravnika pozorista i cesto boravila u njihovom restoranu gde su se odigravale najludje moguce scene koje mozete da zamislite.

Pijani glumci..ludo osoblje..jos ludji gosti..sve u svemu-neverovatno lepe uspomene.

Eto, pamtim to zemunsko pozoriste pre renoviranja kao nesto romanticno i lepo..nesto nevino i uzbudljivo..ustvari neponovljivo :)

Ne, ne. Prvi put cujem da je Vanja Ejdus lepa...daleko bilo. Mislim na zaista lepe. Sloboda je lepotica mnogo veca od Milse pa dobija ozbiljne uloge...

Ja stalno citam po tim zenskim casopisima, tipa "Glorija", koju obozavam. Oni obicno za ruzne glumice kazu "malada, talentovana i uspesna glumica", a za lepe ubace i "lepa. Tako su rekli za Vanju Ejdus, pa sam htela da povratim, a onda je jedna ruzna komsinica stala u njenu odbranu, jer je Vanja, zaista, neverovatno, ali istinito lepsa i od nje.

Bez uvrede, al znaš i sama da je poželjno da glumica bude i lepa, al ne zato što sam ja šovinista nego zato što je to dobro za njih na prvom mestu...
za glumicu/glumca je najvaznije da su harizmaticni i da budu odlicni u svom poslu.nije neophodno da budu lepi.
pa ima x glumaca i glumica koji su sjajni i obozavamo ih,a opet nisu nekog zavidnog fizickog izgleda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back