Da li neko zna gde mogu skinut knjigu Bore Stjepanovica ``Audicija``, treba mi hitno?
Unapred hvala.....
Unapred hvala.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milica Milsa je odlicna glumica, a svi ste ljubomorni na njen igled,
Tesko da je MIlica Milsa odlicna glumica, raspun uloga ( tj. mogucnosti ) joj je prilicno uzak...
Zavisi sta podrazumevas pod ''najlepse''?
Najbolje sam se proveo kod Vuka.Bilo nas 6 u publici i njih dve igrale predstavu.Kad vide da pozitivno odreagujemo na neku foru one je produze...totalna interakcija publike i glumaca.![]()
Priznajem da je nisam gledao u pozorištu, al da jesam ne znači da bi imao isti zaključak. No, ima i drugih lepih srpskih glumica pa ne dobijaju samo uloge sekretarica...
U pozoristu je odlicna. Na televiziji samo glumi ono sto joj daju. Nije ona kriva sto je lepa. Inace, jedna od retkih na ovoj estradi, koje dobro izgledaju i inteligentne su.
Ali ima i drugih lepih.![]()
Ne, ne. Prvi put cujem da je Vanja Ejdus lepa...daleko bilo. Mislim na zaista lepe. Sloboda je lepotica mnogo veca od Milse pa dobija ozbiljne uloge...
za glumicu/glumca je najvaznije da su harizmaticni i da budu odlicni u svom poslu.nije neophodno da budu lepi.Bez uvrede, al znaš i sama da je poželjno da glumica bude i lepa, al ne zato što sam ja šovinista nego zato što je to dobro za njih na prvom mestu...
evo ja nisam ljubomorna na njen izgled,a mislim da je retko losa glumica + sa ocajnom,iritirajucom bojom glasaMilica Milsa je odlicna glumica, a svi ste ljubomorni na njen igled