Dobri frajeri

prvi deo je tacan
da imaju 10 ponude to sam ja uvek reko

za drugi deo u vezi mukaraca delimicno je tacno samo da si malo smeker ne treba ti puno znanja
to znam od drugara, latinoamerikanac, kaze cim sam uso kod sefice ona lepa svabica, znao sam kako me gleda da je iam, ziveli neko vreme zajendo
a inace znam i od jednog drugog inace samostalan i uvek je dobijao dobre poslove, mahom je imao posla sa zenama seficama

a inace je ceo tekst realnost

Mozda zvuci pretenciozno,ali mislim da bih ja imao solidnih sansi kod Svabica-Nemica,ovako crnomanjast,sorav i tamno zelenook. Hahaha. ;) .

- - - - - - - - - -

Moja mama se lozila na Pervica :)
Doduse, u faci dosta slici mom ocu. Tinska je sekla vene za njim, zar ne? Ali ga je droga unustila:zgrbio se, zubi propali...

Pervic-Pimp style,yeeaa,smekerski sto jest,jest.Kakav Gangam style,Pimp style je zakon. ;) .

Poslednja izmena:
znaš ti šta je tačno a šta netačno :lol:

pa nisam corav

- - - - - - - - - -

Mozda zvuci pretenciozno,ali mislim da bih ja imao solidnih sansi kod Svabica-Nemica,ovako crnomanjast,sorav i tamno zelenook. Hahaha. ;) .

- - - - - - - - - -

Pervic-Pimp style,yeeaa,smekerski sto jest,jest.Kakav Gangam style,Pimp style je zakon. ;) .
da ko vecina lepuskatih turaka

Kod mene u firmi ima neki momak, feminiziran i napirlitan, katastrofa jedna! Ja pitala koleginice u kancelariji da li je on derpe, a one mi kažu da ne znaju , ali znaju da je maneken u slobodno vreme. :lol:

:mrgreen:

manekeniše se u pležru i na gej srbiji
moš misliti

fazon je što to kako ljudi misle da ih drugi doživljavaju
i kako ih drugi doživljavaju nema veze
ja sam kao i svaka budala mislio nekad da stvarno dobri frajeri
nemaju probleme i sumnje u zivotu i da nemilice eksploatišu svoje adute
onda kad upoznaš neke primerke shvatiš da su jednako
syebani nesigurni felerični što ne znači
da nema onih koji to prihvataju prirodno
hbt kad je muška glava tolko teška možeš misliti žensku :mrgreen:
svi smo mi ista govna :p

Ako je netko umišljen, veliki egoista i pun sebe vjerojatno će se tako ponašati u vezi i uvijek sebično prvo geldati na svoje, a tek potom na potrebe svoje partnerice. To je sve međutim dosta relativno i ovisi o karakteru kao i tome je li takav muškarac zaista zaljubljen u ženu ili ne. Zaljubljeni muškarci koliko god da su egoisti i umišljeni, ne mogu si pomoć kad su u pitanju emocije i romantika ;)

Zene, kakva su vasa iskustva u zivotu bila sa natprosecno lepim i zgodnim muskarcima?

Da li su bili umisljeni? Da li su bili zainteresovani da osvajaju ili su ocekivali da vi napravite prvi korak?

Da li fizicka lepota uvek ide u korak sa umisljenoscu i prevelikom sujetom? Da li su preterano lepi muskarci sujetniji od lepih zena? Zato sto ih je manje?

---

Mogu i muskarci da napisu svoja iskustva sa jako lepim zenama.

Ne pricamo o proseku, pricamo o ljudima koji se izdvajaju, ne samo za vas, vec i po komentarima okoline.

nisam imala iskustva sa "ptreterano" lepim muskarcima
uvek su me privlacili oni ruznjikavi
ipak, udala sam se za najlepseg frajera kog sam imala :malav:
ne znam zasto :lol:
a, on je sve, samo ne sujetan

moji svi redom bili prosecni, osim sto im je zajednicki imenitelj bila visina..:think: prosecni na oko, da razjasnim, iznutra sve osim toga.jedan jedini koji odskace tj ona je vrsta frajera za kojim se zene neminovno okrenu ili ga primete u punoj prostoriji, nosi tu lepotu skroz nonsalantno i u vezi se ponasao potuno isto kao i ostali.nije ljubio prvo sebe u ogledalu, pa onda mene.
ne bih ja izjednacavala frrajerastost i glupost ili tezinu u svakodnevnim tj partnerskim odnosima.
umisljeni sabani su druga prica.

nije bas tako, ima dosta ove nove generacije koji su smekeri i sve nekao bolje i zzgledaju, a njih ko da uce od malena kako da se uvuku zenama pod kozu :lol:

Kako god,ne kazem,Turci su se u globali jesu na nekin nacin emancipovali u zadnjih 20 godina,ajde da se tako izrazim,uz pomoc Amera naravno,ali pazi,treba imati nesto u srcu,odnosno slifa a to vec Spanci,Italijani i Francuzi vec vekovima gaje tu tekovinu sarmiranja,zavodjenja i osvajanju zenskih srca,mislim da su ti mladi Turci u Nemackoj i Evropi generalno,jos uvek zeleni sto se toga tice,to je neko moje misljenje.

Poslednja izmena:
Nisam bre ljudi, zivota mi jesam od puno zena...nesto oko vaspitanja...

Hahaha,predpostavljam tipa onih koje su se poudavale za bogate Seike iz Emirata,Katara i itd.Ma da,zbog ljubavi,odnosno emocija,sto posto,Arapi su bre smekeri sta vam je,imaju taj serijatski zakon koji vrlo postuje zene,hahaha. ;) .

- - - - - - - - - -

Reci cu ti nesto Freya u poverenju,nas relativno siromasne i neuke Evropljane treba od blata da nas pravite,jer realno mi Evropljani vas najvise postujemo kao zenske osobe od svih na svetu, iako to realno niste zasluzile,cast izuzecima naravno.

...ljudi bre, stvarno je tako...mislim svi ce vam reci da su vrlo nezni prema zenama i stvarno jesu, ima budala naravno, nadmenih, bahatih ali suma summarum ih takav glas medj' zenama bije...licno ne bih znala, druzim se samo sa jednim i on je jako nezan covek...cak i prema meni koja mu nisam nista...nezniji od nasih muskaraca i to bas dosta nezniji...

Back