- Poruka
- 1.214
prvi deo je tacan
da imaju 10 ponude to sam ja uvek reko
za drugi deo u vezi mukaraca delimicno je tacno samo da si malo smeker ne treba ti puno znanja
to znam od drugara, latinoamerikanac, kaze cim sam uso kod sefice ona lepa svabica, znao sam kako me gleda da je iam, ziveli neko vreme zajendo
a inace znam i od jednog drugog inace samostalan i uvek je dobijao dobre poslove, mahom je imao posla sa zenama seficama
a inace je ceo tekst realnost
Mozda zvuci pretenciozno,ali mislim da bih ja imao solidnih sansi kod Svabica-Nemica,ovako crnomanjast,sorav i tamno zelenook. Hahaha.
- - - - - - - - - -
Moja mama se lozila na Pervica
Doduse, u faci dosta slici mom ocu. Tinska je sekla vene za njim, zar ne? Ali ga je droga unustila:zgrbio se, zubi propali...
Pervic-Pimp style,yeeaa,smekerski sto jest,jest.Kakav Gangam style,Pimp style je zakon.
Poslednja izmena:

prosecni na oko, da razjasnim, iznutra sve osim toga.jedan jedini koji odskace tj ona je vrsta frajera za kojim se zene neminovno okrenu ili ga primete u punoj prostoriji, nosi tu lepotu skroz nonsalantno i u vezi se ponasao potuno isto kao i ostali.nije ljubio prvo sebe u ogledalu, pa onda mene.