Dobri frajeri

...ljudi bre, stvarno je tako...mislim svi ce vam reci da su vrlo nezni prema zenama i stvarno jesu, ima budala naravno, nadmenih, bahatih ali suma summarum ih takav glas medj' zenama bije...licno ne bih znala, druzim se samo sa jednim i on je jako nezan covek...cak i prema meni koja mu nisam nista...nezniji od nasih muskaraca i to bas dosta nezniji...

Ajme Freja pa to neki folirant opasan :lol:

...ljudi bre, stvarno je tako...mislim svi ce vam reci da su vrlo nezni prema zenama i stvarno jesu, ima budala naravno, nadmenih, bahatih ali suma summarum ih takav glas medj' zenama bije...licno ne bih znala, druzim se samo sa jednim i on je jako nezan covek...cak i prema meni koja mu nisam nista...nezniji od nasih muskaraca i to bas dosta nezniji...

Jesi li cula za serijatski zakon,u kome su glavne karakteristike da zena bude pokrivena od glave do pete,da uvek slusa muza,da nema pravo glasa,da je stalno u kuci da mu robuje,ako muz sazna da ga je prevarila,ima pravo da je kamenuje i bije javno,cak i da je ubije,sve zavisi od arapske zemlje .Pa ti vidi,Arapi su ti vrlo,vrlo posesivni uglavnom,nisu svi,ali velika vecina.

Nije taj zakon takav Derko...zavisi od tumacenja

Nisam Derer,mojne vise da me mesate zbog avatara,ako gotivimo Mirocuvare-Sabejsane,ne znaci da smo jedna ista osoba.Jeste Freya, padas pod zescim bajkama,priznaj da te pale Arapi,tacnije Seici zbog njihovih materijalnih aspekata,malo ljudskosti nije na odmet. CHICAS NAS EVROPLJANE TREBA OD BLATA DA NAS PRAVITE,NEMA BOLJIH MUSKARACA U CELOM SVETU KADA SVE SABERES I ODUZMES,REALNO. ;) .

...sada se vec nerviram a pijana sam:evil:

...on ima pravo u prevari da je ubije ali isto pravo ima i ona ako ga uhvati u prevari...
...ima pravo da se razvede, mladi se dosta razvode ovde, ona zadrzava duple pare, po vencanju i po razvodu...
...bile su uvek naslednice, kada se kod nas o tome nije moglo ni sanjati...

I najbitnije ja nisam kazala Arapi vec muslimani. Muslimani su i Iranci pa nisu Arapi, muslimani su Pakistanci pa nisu Arapi, muslimani su i Turci...zakljucak...

Mesas beduinske narode koji su tradicionalno plemensko skorojevicko drustvo koje je osnovano pre 43 godine i civilizacije stare vekovima...kod Arapa u zalivu je sve pitanje tradicije a ne vere...drugo, da si ovde znao bi da su zene lekari, bankari...a onom operacijom oko izvlacenja jordanskog pilota je upravljala zena, Emiracanka...tako da mani me tih klisea...abaja je pitanje tradicije

ako nisi Derko ostavi njegov avatar:evil:
to je Derkovo!!!

Mesas beduinske narode koji su tradicionalno plemensko skorojevicko drustvo koje je osnovano pre 43 godine i civilizacije stare vekovima...kod Arapa u zalivu je sve pitanje tradicije a ne vere...drugo, da si ovde znao bi da su zene lekari, bankari...a onom operacijom oko izvlacenja jordanskog pilota je upravljala zena, Emiracanka...tako da mani me tih klisea...abaja je pitanje tradicije

Znas celu muslimansku istoriju. To znaci da ti ne gine feredza na vugla, ahaha.

Daj promeni taj avatar više. Smaraš.

I kakva Evropa? Zar ti nisi iz Indije poreklom? :mrgreen:

Materijalna bakalarko nista te nisam pitao,nekulturna,ti smaras kao pojava pa ne kukam kao ti a i avatar ti je retardiran,blago receno,kao neka gangsta chica,haha,feministicke gluposti. Pre bih rekao da ti imas neke azijatske korene,cim furas njihov nacin zivota.JA SAM STO POSTO EVROPLJANIN I PONOSIM SE TIME a ti pukni materijalna bakalarko. ;) .

- - - - - - - - - -

Znas celu muslimansku istoriju. To znaci da ti ne gine feredza na vugla, ahaha.

Hahaha ma idi,zna se kada neko kaze Muslimane po difoltu se misli na Arape,jer su Arapi brendovali Islam,naravno nisu samo Arapi Muslimani,ali oni su predstavnici Muhamedanske-Islamske religije.

...on ima pravo u prevari da je ubije ali isto pravo ima i ona ako ga uhvati u prevari...
...ima pravo da se razvede, mladi se dosta razvode ovde, ona zadrzava duple pare, po vencanju i po razvodu...

I najbitnije ja nisam kazala Arapi vec muslimani. Muslimani su i Iranci pa nisu Arapi, muslimani su Pakistanci pa nisu Arapi, muslimani su i Turci...zakljucak...

to je Derkovo!!!

Zivis u Dubaiju,wau,ima se,moze se i ti si znaci materijalistkinja,ooo bamonooos,bien,hahaha.Dzabe im ti milioni,nafta,jahte,zlato,kada su duduci za sarmiranje,zavodjenje i flertovanje,kada imaju uglavnom trulu previse arhaicnu spiku,ne mogu ni da nam ne kazem sta,iako su sto puta mocniji,slozniji i imaju vise materijalnih aspekata od nas Evropljana generalno.Oni vas uglavnom gledaju kao robu i sluskinju,dok mi TONTOSI-Evropljani vas i dalje gledamo kao zenske osobe-Ljudska bica, iako odavno niste zasluzile,zato nam i tako vracate,cast izuzecima naravno. Ko kaze da je njegovo,alo manite se malicioznosti,nije on kupio licencu zastave Mirocuvara-Sabejsana,ajde da je ostavio stari avatar,pa da mi kazete nesto,nego je promenio i nesto se tripujete,kakva nezrelost i malicioznost,strasno,ustvari ti zasluzujes nekog Arapina da ti malo skrati krila,tebi i onoj materijalnoj bakalarki xella,trebaju vam neki Arapi da vas malo nauce kulturi i redu. ;) . I nemoj da pijes kada ti skodi,hahahaha.

Poslednja izmena:
Zene, kakva su vasa iskustva u zivotu bila sa natprosecno lepim i zgodnim muskarcima?

Da li su bili umisljeni? Da li su bili zainteresovani da osvajaju ili su ocekivali da vi napravite prvi korak?

Da li fizicka lepota uvek ide u korak sa umisljenoscu i prevelikom sujetom? Da li su preterano lepi muskarci sujetniji od lepih zena? Zato sto ih je manje?

---

Mogu i muskarci da napisu svoja iskustva sa jako lepim zenama.

Ne pricamo o proseku, pricamo o ljudima koji se izdvajaju, ne samo za vas, vec i po komentarima okoline.

stara patnja, ko pitas sta ona voli pa se trudis.
kolega, pogledaj malo okolo, bavi se istorijom, antropologijom, modom.
zena je i bice ono kakav je muski ukus.
promenljiv.
takodje i njene zelje. mi muski nismo rodjeni da budemo cvece ili seksualni objekt nego stvaraoci.
tvoje pitanje je kao da pitas kucnog ljubnimca sta voli.

...cula sam da niko ne ume tako meko da voli zenu kao sto umeju muslimani...

Joj, ja se bas trudim da ne sudim, ne pravim razlike... ali... Oni me nekako plase.
U jednom periodu mi je bilo zanimljivo da citam knjige bas sa tom tematikom, ispovesti muslimanskih zena. Sada, koliko je istina, koliko propaganda- ne znam... Ali jedna od najgorih scena koju sam procitala je udaja nevine devojke za muskarca od nekih 60 god. koji je imao nekoliko zena pre i ni sa jednom dete. Naravno, problem nije bio u njemu :roll: nego u tim zenama. Kako bi on, muskarac, mogao biti falican!?! Posto je udata na silu i osecala prezir prema njemu, stegla se, uplasila i nije nikako mogao da prodre u nju. Dok je lezala na ledjima, za ruke i noge su je drzale njegova mama i sestra, a on joj je oduzimao nevinost. Posle je pobegla i bila ljubavnica nekog bogatasa koji je bio divan prema njoj, ali to je zacin da ulepsa prici, mislim :lol: Kamenovanje, secenje noseva... sve mi je to prestrasno.

- - - - - - - - - -

Seku im kozice a devojcicama klitorise. Da nije to?

U nekom crnackom plemenu zasivaju devojcice da bi im seks bio bolan i iskljucivo nacin za prosirenje vrste, nikako uzitak. Cini mi se da kod njih nakon porodjaja zena odmah ide da kopa a muz legne u krevet, glumi bolove i prenemaze se, i njemu se donose pokloni :pop2:

Joj, ja se bas trudim da ne sudim, ne pravim razlike... ali... Oni me nekako plase.
U jednom periodu mi je bilo zanimljivo da citam knjige bas sa tom tematikom, ispovesti muslimanskih zena. Sada, koliko je istina, koliko propaganda- ne znam... Ali jedna od najgorih scena koju sam procitala je udaja nevine devojke za muskarca od nekih 60 god. koji je imao nekoliko zena pre i ni sa jednom dete. Naravno, problem nije bio u njemu :roll: nego u tim zenama. Kako bi on, muskarac, mogao biti falican!?! Posto je udata na silu i osecala prezir prema njemu, stegla se, uplasila i nije nikako mogao da prodre u nju. Dok je lezala na ledjima, za ruke i noge su je drzale njegova mama i sestra, a on joj je oduzimao nevinost. Posle je pobegla i bila ljubavnica nekog bogatasa koji je bio divan prema njoj, ali to je zacin da ulepsa prici, mislim :lol: Kamenovanje, secenje noseva... sve mi je to prestrasno.

- - - - - - - - - -

U nekom crnackom plemenu zasivaju devojcice da bi im seks bio bolan i iskljucivo nacin za prosirenje vrste, nikako uzitak. Cini mi se da kod njih nakon porodjaja zena odmah ide da kopa a muz legne u krevet, glumi bolove i prenemaze se, i njemu se donose pokloni :pop2:

I onda neke ne mogu da probiju penisom, pa ih seku nozem. Msm da je Somalija jedna od tih zemalja...

to je Derkovo!!!

Moras biti svesna da ljudi jako malo poznaju muslimansku kulturu. Culi su da su oni neki tamo zli ljudi koji zakljucavaju zene i to je to.

Neku kulturu moras jako dobro poznavati da bi sudio. Sigurno je da su razlike izmedju zemalja velike, a zatim i medju klasama i razlicitim slojevima.

Mnogo tu postoji predrasuda. Takodje, vrlo je upitno, koja kultura vise postuje zenu i sta je zaista postovanje.

...cula sam da niko ne ume tako meko da voli zenu kao sto umeju muslimani...

zavisi sta se podrazumeva pod mekano, od malena ih uce tom slatorecivosti prema zeni, a na to svaka zena pada, dok ih ne provale i ne pokazu pravo lice posle udaje.

- - - - - - - - - -

Nisam bre ljudi, zivota mi jesam od puno zena...nesto oko vaspitanja...

zavisi, ja sam isto cuo od par njih, neke su bile udate neke imaju i decu, al samo jos jednu znam da je ostala sa jednim, turcinom...al je bas miran, arhitekta i za mene nija uopste lep

- - - - - - - - - -

Moras biti svesna da ljudi jako malo poznaju muslimansku kulturu. Culi su da su oni neki tamo zli ljudi koji zakljucavaju zene i to je to.

Neku kulturu moras jako dobro poznavati da bi sudio. Sigurno je da su razlike izmedju zemalja velike, a zatim i medju klasama i razlicitim slojevima.

Mnogo tu postoji predrasuda. Takodje, vrlo je upitno, koja kultura vise postuje zenu i sta je zaista postovanje.

nadam se da ces je ti nama docarati

- - - - - - - - - -

Propaganda, naravno...sam Hoseini je americka proganda, bez sumnje je on solidan pisac ali samo treba pogledati kada su poceli ratovi, oni "antiteroristicki" oko zemlje koja drzi heroin i objavljivanja njegovih knjiga. U godinu se poklapaju.

Gde zive ljudi i od cega zive oni koji objavljuju takve knjige, u Americi, u Francuskoj, u Engleskoj. To je kao sto nas Paskaljevic napravi Bure baruta i dobije nagradu zvanu preseljenje. Kada je politicki momenat pravi, lagano se pojave umetnici koji to iskoriste.

Ako zaista zelis da procitas nesto vredno iz islamske knjizevnosti ja bih ti preporucila jedinog arapskog dobitnika Nobelove nagrade za knjizevnost Naguib Mahfouz-a. On je bio slep covek, podstican kao retko inteligentno dete, ostavicu ti link... http://en.wikipedia.org/wiki/Naguib_Mahfouz

Meni je islam dalek, medjutim, imam sve manje predrasuda prema njemu, predrasude su vezane za ljude koji se islamom izgovaraju ali kao kultura ima slojeve, kitnjast je, tajanstven, polupoznat...bas kao i knjiga Arapske noci, kod nas prevedena kao Hiljadu i jedna noc...

Sta znaci biti "dobar frajer"?

Evo uzmes Lachowskog, decko je supermodel a zene i dalje govore da je "isfeminiziran". I to one odvratne i prosecne, koje znaju da ih on ne bi pogledao 2 puta.
Na forumu je to takodje cesta pojava, gde me nekakvi bogalji komentarisu i kritikuju iako sam i fizicki i intelektualno 100 milja ispred istih :lol:

Tako da...tesko je kvantifikovati to "dobar frajer"...

...tako je...neko se zaljubljuje usima a neko ocima...ja sam opasno kratkovida pa su mi verovatno zato sva druga cula naglasena, narocito culo dodira i sluha...tako i biram muskarce, po tome kakav glas imaju i kakav im je dodir...mogu i da zazmurim ako mi prija ono sto osetim i cujem, vise mi ne treba...

nije bas tako, ima dosta ove nove generacije koji su smekeri i sve nekao bolje i zzgledaju, a njih ko da uce od malena kako da se uvuku zenama pod kozu :lol:
i ja sam oduvek imala taj osecaj kad pricam sa njima
pricaju pricaju a sluz im curi sa svih strana, valjda da se bolje podmazu da ti se uvuku u cmarka
a meni se takvi muskarci gade samo tako
i jos sto vole da ti kupuju poklone i izvode te , a sve sa idejom da kupanje u poklonima = picqa.
u braku generalno druga prica kolko sam ja cula.
elem dobro za izbegavanje :manikir:

...tako je...neko se zaljubljuje usima a neko ocima...ja sam opasno kratkovida pa su mi verovatno zato sva druga cula naglasena, narocito culo dodira i sluha...tako i biram muskarce, po tome kakav glas imaju i kakav im je dodir...mogu i da zazmurim ako mi prija ono sto osetim i cujem, vise mi ne treba...

kratkovida znaci da ne vidis na daleko
kako i zasto ti je onda pojacano?

pricaju pricaju a sluz im curi sa svih strana, valjda da se bolje podmazu da ti se uvuku u cmarka
i jos sto vole da ti kupuju poklone i izvode te , a sve sa idejom da kupanje u poklonima = picqa.

Potpis.

sve koje ja znam tako kazu, kazu posle nekog vremena postaje horor

Back