Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Стпирала сам годинама, док сам студирала, па и касније...чак и по граду...и никад, никад ниједну непријатност нисам доживела!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 , ali nije kao nekad), uzivo... i Pall Mall bez filtera, najbolje cigarete svih vremena, jake, sa aromom sljivovice...
, ali nije kao nekad), uzivo... i Pall Mall bez filtera, najbolje cigarete svih vremena, jake, sa aromom sljivovice...
Polovina lepinje namazana svinjskom mascu, posuto alevom paprikom i posoljeno... omiljena skolska uzina devojcica...

Tanja Jovicevic nekad (dobro, i sad, ali nije kao nekad), uzivo... i Pall Mall bez filtera, najbolje cigarete svih vremena, jake, sa aromom sljivovice...
E pa Daco ti si veoma star covek, sigurna sam u to.
 A lepo kazem onim ribama s LJiS-a "mante se, deco, mene"...
 A lepo kazem onim ribama s LJiS-a "mante se, deco, mene"... 
One u crvenom pakovanju? Jao, kako je to bila šmekerska pljuga ...

Ja stopiram i dan danas. Stopiram i u 14h i u 2h noću. Naravno, radije mi stanu u prvom slučaju. Nikad se nisam plašio. Uglavnom stanu oni koji me znaju iz mog mesta, mada bilo je situacija da su mi stajali ljudi iz drugih gradova, a i stranci.Od svih stvari koje smo imali i radili u ta dobra stara vremena meni je nasjladje i najdraze bilo putovati uz pomoc prsta.Lijepo stanes,pruzis rukicu i stignes gdje te volja,bez straha od bilo cega i koga.Mislim da je danas nemoguce imati takvu slobodu.Da li su tada auta vozile sve neke fine i dobre cike ili se ja nisam znala bojati,pojma nemam.Sve bombonice,sokice,poni bicikle i ostalo jos ponekad mogu negdje da vidim,bar na slici,ali taj osjecaj potpune slobode ne mogu da osjetim.
He he , na zvoncare sam i zaboravio . Evo mene u zvoncarama pre XYZ godina !Зима: дугачки струкирани капути што пају по снегу, звонцаре које се заледе до колена (нико није имао ски-одело, ни ски панталоне), капе ''фантомке'' које смо сви одреда имали, рукавице које су се скориле од леда... И били смо напољу, на снегу, од јутра до касно увече...

У добра стара времена, Дача је био клинац и гледао нас ,,велике'' како се зезамо, а сад га третирам као моју генерацију..

Kad bi neko od klinaca poentirao slavodobitno bi uzviknuo jedno od tih imena poistovecujuci se tako sa heroinama zenske kosarke...
 Kad bi neko od klinaca poentirao slavodobitno bi uzviknuo jedno od tih imena poistovecujuci se tako sa heroinama zenske kosarke...  One su nam bile veci idoli od pokojnog Drazena i ostalih kosarkasa.
 One su nam bile veci idoli od pokojnog Drazena i ostalih kosarkasa. 
On se ne smatra tako. Bas mi se juce hvalio da je mlad kao rosa i to meni koja sam mladja pune dve godine od njega. Kakav prostakluk sa njegove strane.

On se ne smatra tako. Bas mi se juce hvalio da je mlad kao rosa i to meni koja sam mladja pune dve godine od njega. Kakav prostakluk sa njegove strane.

Па, то сам хтела да кажем, ја сам се подмладила, те сам Дачино годиште!

I grafiti "The Doors"...
 I grafiti "The Doors"...Pokusavao sam da impresioniram "piletinu".

Za mene si "piletina"Pa Daco ja sam se salila sa onim piletina. Bliza sam kornjaci nego piletini.
 , pa ja bre mogu da ti budem pionirski predvodnik.
, pa ja bre mogu da ti budem pionirski predvodnik.  (To je, cini mi se, odvalio pokojni Dragan Nikitovic komentarisuci utakmicu SSSR - Jugoslavija, za vreme nekog prekida igre su se na terenu zatekli jedan pored drugog Arvidas Sabonis i nas Zeljko Obradovic i matori Nikita, isticuci razliku njihovih pojava, je konstatovao da bi Sabonis mogao Obradovicu da bude pionirski predvodnik.
 (To je, cini mi se, odvalio pokojni Dragan Nikitovic komentarisuci utakmicu SSSR - Jugoslavija, za vreme nekog prekida igre su se na terenu zatekli jedan pored drugog Arvidas Sabonis i nas Zeljko Obradovic i matori Nikita, isticuci razliku njihovih pojava, je konstatovao da bi Sabonis mogao Obradovicu da bude pionirski predvodnik.  )
) 
  I minijaturni bedzevi pank ili hevi metal grupa...
 I minijaturni bedzevi pank ili hevi metal grupa...