Добра стара времена :)

Беле дубоке шангајке!z:)

aff26777367eff77331eab0888c18c77.jpg

Poslednja izmena:
Некада рекламе нису прекидале филмове и емисије. Рекламе смо гледали само после цртаног у 7 и 15 а пре Дневника.
Онда бих се одушевљавала када би пустили рекламу за Ева сардине, јер сам и њу доживљавала као цртаћ...z:)

Цртаћи су, иначе, некада били драгоцени, па ако уредништво одлучи да нас у 7 и 15 части са два цртана - то је било право славље!z:lol:

Постојала су само два ТВ канала: први и други! Трећи је почео са радом тек средином осамдесетих.
Серије су ишле једном недељно, тако да смо морали да чекамо целих недељу дана до следеће епизоде.
И да, серије су углавном имале дванаест епизода, ретко више.
Крајем седамдесетих сви дечаци су носили мајице са ликом Сандокана, а ми девојчице се отимале која ће у игри да се зове Маријана.z:D

У нашој кући, ја сам се углавом звала Маријана, јер сам била старија, па ми се могло. Хелен има срећу што није морала да буде Сандокан!

Ти да ћутиш, знаш!
Није ти било доста што си, кад год бисмо се играле ''Позоришта у кући'' себи мажњавала улогу Тине, која је била риба у минићу и чизмама са платформама, а мени увек припадало да играм стару Николајевићку!z:((

А кад бисмо пустиле синглицу ''Има једна крчма у планини'', увек си ТИ била крчмарица Мара (чила, ведра, играју јој недра.....z:mrgreen:) иако је пластични сервис за ручавање који си носила по крчми МЕНИ донео Деда Мраз! :tiganj:

Ти да ћутиш, знаш!
Није ти било доста што си, кад год бисмо се играле ''Позоришта у кући'' себи мажњавала улогу Тине, која је била риба у минићу и чизмама са платформама, а мени увек припадало да играм стару Николајевићку!z:((

А кад бисмо пустиле синглицу ''Има једна крчма у планини'', увек си ТИ била крчмарица Мара (чила, ведра, играју јој недра.....z:mrgreen:) иако је пластични сервис за ручавање који си носила по крчми МЕНИ донео Деда Мраз! :tiganj:

Неваљалице, знала сам да ћеш ово пменути! z:mrgreen:
И не лажи, ниси била Николајевићка, била си Олга, шта ти је фалило?
А проклела си ме, и зато немам њедра бујна! :zag::zag:

Некада рекламе нису прекидале филмове и емисије. Рекламе смо гледали само после цртаног у 7 и 15 а пре Дневника.
Онда бих се одушевљавала када би пустили рекламу за Ева сардине, јер сам и њу доживљавала као цртаћ...z:)
Цртаћи су, иначе, некада били драгоцени, па ако уредништво одлучи да нас у 7 и 15 части са два цртана - то је било право славље!z:lol:

Naježila sam se - koliko sam samo puta čula ovu star
lol.gif

Ти да ћутиш, знаш!

Hahaha, vi ste stvarno 'Pozorište u kući' : )

Back