Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Клик клак!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Je l' beše bilo moderno da se zgužva bela majica, i da se veže kanapom na par mesta, pa da se umoči u boju?Bile su neke farbe za tekstil, u kesicama, kao konzervans... I nisu se primale...![]()
suknje od gaze,ručno farbane kod kuće,pa na krugove i indijsko platno....
ko me terao da ulazim u vremeplov![]()

Kako sam patila za tim frizurama,ja sam uvijek imala frizuru k'o Hendrix.Јааао, лично сам их направила неколико!
А фризура ,,а ла Локица''?
Kako sam patila za tim frizurama,ja sam uvijek imala frizuru k'o Hendrix.

Јааао, лично сам их направила неколико!
А фризура ,,а ла Локица''?

Blago tebi![]()

У нашој кући, ја сам се углавом звала Маријана, јер сам била старија, па ми се могло. Хелен има срећу што није морала да буде Сандокан!

) иако је пластични сервис за ручавање који си носила по крчми МЕНИ донео Деда Мраз! 
Ти да ћутиш, знаш!
Није ти било доста што си, кад год бисмо се играле ''Позоришта у кући'' себи мажњавала улогу Тине, која је била риба у минићу и чизмама са платформама, а мени увек припадало да играм стару Николајевићку!
А кад бисмо пустиле синглицу ''Има једна крчма у планини'', увек си ТИ била крчмарица Мара (чила, ведра, играју јој недра.....) иако је пластични сервис за ручавање који си носила по крчми МЕНИ донео Деда Мраз!
![]()

Некада рекламе нису прекидале филмове и емисије. Рекламе смо гледали само после цртаног у 7 и 15 а пре Дневника.
Онда бих се одушевљавала када би пустили рекламу за Ева сардине, јер сам и њу доживљавала као цртаћ...
Цртаћи су, иначе, некада били драгоцени, па ако уредништво одлучи да нас у 7 и 15 части са два цртана - то је било право славље!![]()
Ти да ћутиш, знаш!
Није ти било доста што си, кад год бисмо се играле ''Позоришта у кући'' себи мажњавала улогу Тине, која је била риба у минићу и чизмама са платформама, а мени увек припадало да играм стару Николајевићку!
А кад бисмо пустиле синглицу ''Има једна крчма у планини'', увек си ТИ била крчмарица Мара (чила, ведра, играју јој недра.....) иако је пластични сервис за ручавање који си носила по крчми МЕНИ донео Деда Мраз!
![]()