Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre svega hvala svima koji ucestvuju i doprinose tome da ljudi lakse dodju do potrebnih informacija. Dosta stvari samo mogo da zakljucim iz vasih postova ali je u mom sluciaju situacija malo komplikovana, ili pak nije, ja se nadam. Kao i vecina nas imam rodjake u Nemackoj, u poslednjoj poseti ispostavilo se da sam dobio ponudu za rad vlasnika jedne galerije umetnickih slika, koja je zastala samo na komunikaciji, ugovor o radu se nadam mogu dobiti krajem godine. Mozete li mi reci sta od papirologije ja mogu unapred da spremim. Elektrotehnicar racunara sam po struci, pored toga imam zavrsenu Visoku poslovnu skolu, smer menadzment u biznisu i privatni ekonomski fakultet Fimek, zvanje diplomirani ekonomista. Vlasnik sam fotografske radnje skoro 4 godina. Hvala unapred, svaki saver je dobrodosao.

Mala pomoć oko pretrage moje srednje škole. Završio sam tehničku školu smer je "tehničar obezbedjenja" a obrazovni profil ekonomija pravi i administracija pa ne znam tačno kako da tražim na sajtu moju struku? Inače kroz obrazovanje sam imao predmete i vezane za zaštitu na radu, zaštitu od požara, obezbedjenje imovine i pravne predmete. Bukvalno kombinacije nekoliko škola. Hvala unapred

Mala pomoć oko pretrage moje srednje škole. Završio sam tehničku školu smer je "tehničar obezbedjenja" a obrazovni profil ekonomija pravi i administracija pa ne znam tačno kako da tražim na sajtu moju struku? Inače kroz obrazovanje sam imao predmete i vezane za zaštitu na radu, zaštitu od požara, obezbedjenje imovine i pravne predmete. Bukvalno kombinacije nekoliko škola. Hvala unapred
Kod njih se to ne gleda tako.Kad saljes diplomu na nostrifikaciju moras vec unapred da znas koji posao ti hoces da radis tj.za koji si posao konkurisao u Nemackoj i to im saljes i onda im pored diplome saljes godine iskustva precizno u toj struci ,certifikate,cv itd..dalje sta jos traze ima na anerkenung in de.Jer ako posaljes samo onako diplomu kao dokument nista neces uraditi.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back