Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozz, znači evo sam ja... Bil na term. Sve prošlo ok. Sada čekam... Ne znam kada, za koliko od prilike zovu, odnosno javljaju za vizu? Hvala svima ko želi ili zna od ovih koji su dobili vizu, odnosno koji imaju iole znanja o tome. I naravno takodje se obraćam i kolegi... FDDD???
(Znam da je to individualno, ali opet onako kao.... Ko je kad dobio... Još jednom, hvala

Pozdrav svima u grupi..
Ako moze mala pomoc,prijavio sam se za noks 1-2 jer sam dobio ugovor kao mehanicar a nemam diplomu za taj posao(imam sertifikate)koje sam dobio od ovlascenih firmi u Srbiji,a i radim taj posao 20 god.Moje pitanje je dali u ugovoru moze da pise radno mesto mehanicar ili pomocnik mehanicara?Unapred zahvalan na odgovorima

Pozdrav svima u grupi..
Ako moze mala pomoc,prijavio sam se za noks 1-2 jer sam dobio ugovor kao mehanicar a nemam diplomu za taj posao(imam sertifikate)koje sam dobio od ovlascenih firmi u Srbiji,a i radim taj posao 20 god.Moje pitanje je dali u ugovoru moze da pise radno mesto mehanicar ili pomocnik mehanicara?Unapred zahvalan na odgovorima
Pomocnik mehanicara! Vrlo bitno. U suprotnom bice ti lutrija na terminu i posle za odobrenje vize. Znam isti slucaj kao tvoj samo sto je elektricar u pitanju bio. Srecno se zavrsilo jer su ga odbili i trazili dopunu a gazda mu poslao ugovor za pomocnog elektricara i posle dobio vizu.

Evo sada sam proverio kod druga na fejsu,ima samo jedan od 31.04. A za termin od 18.12.tako da te info nisu tacne ocigledno.ne znam sa koje grupe ti je ta informacija sa fejsa?

Prilozi

• 7C386BF2-3309-4256-AB7D-93104EE8DD34.png
    7C386BF2-3309-4256-AB7D-93104EE8DD34.png
    328,6 KB · Pregleda: 88
Pozdrav. Jedno pitanje :
U ugovoru stoji pozicija Anlagenmechaniker, u diplomi elektromehanicar za rashladne uredjaje,prijavljen za NOKS 3-5..prolazi li to ili mora drugi ugovor za npr.anlagenmechaniker für klima- und kälte- technik ili slicno? Tacnije hocu da pitam koja je tolerancija po pitanju naziva radnog mesta,mora li da bude potpuno isto u ugovoru i diplomi? Inace je delatnost firme koja je dala ugovor rashlada,grejanje,klimatizacija ..Pomaze li ako se u ugovoru navede opis poslova koji bi se obavljali...?
Hvala unapred

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back