- Poruka
- 38
Treba ti kopija diplome,diploma prevedena na nemacki sa apostolovim pecatom i pasosDa li je iko slao diplomu srednje škole na procjenu u njemačku? Šta sve treba kopija diplome ili orginal ili zajedno kopija lične i pasoša ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba ti kopija diplome,diploma prevedena na nemacki sa apostolovim pecatom i pasosDa li je iko slao diplomu srednje škole na procjenu u njemačku? Šta sve treba kopija diplome ili orginal ili zajedno kopija lične i pasoša ?
Ja licno mislim,mada vi se posavetujte jos negde da bi trebalo da se prijavite za noks koji je vezan za vas posao u vasem slucaju.Pozdrav svima,
Interesuje me ako neko ima informaciju oko ovakve situacije.
Po svom obrazovanju spadam u NOKS 6 kategoriju. Ali ja se bavim necim potpuno drugacijim zahvaljujuci kursevima i licnim usavrsavanjem ( zaposlen sam u IT industriji).
Da li bi ja trebao da nostrifikujem diplomu iako se tim poslom ne bavim i ne konkurisem za te poslove kako bi mogao da idemo pod NOKS 6 i da li uopste mogu da idem pod NOKS 6 ako je ugovor iz druge industrije ili bi za zahtev za termin trebao da ide pod nekim drugim NOKS-om ako bi zeleo da nastavim sa poslovima u IT industriji.
Hvala za informaciju
Za IT strucnjake je zanimljivo da im nije potreban fakultet nego iskustvo vise od 5 godina u tom poslu koji moras dokazati - pio fond, motivaciona pisma,... apliciranje ide u noks 6-8Pozdrav svima,
Interesuje me ako neko ima informaciju oko ovakve situacije.
Po svom obrazovanju spadam u NOKS 6 kategoriju. Ali ja se bavim necim potpuno drugacijim zahvaljujuci kursevima i licnim usavrsavanjem ( zaposlen sam u IT industriji).
Da li bi ja trebao da nostrifikujem diplomu iako se tim poslom ne bavim i ne konkurisem za te poslove kako bi mogao da idemo pod NOKS 6 i da li uopste mogu da idem pod NOKS 6 ako je ugovor iz druge industrije ili bi za zahtev za termin trebao da ide pod nekim drugim NOKS-om ako bi zeleo da nastavim sa poslovima u IT industriji.
Hvala za informaciju
Stvarno sam u konfuziji nekoj vise ne znam sta cu da radim sa tim terminom.Pa covece piseti na sajtu ambasade da se dele termini do tada tj.dokle traje uredba i dalje nema i to je to po starom.A zasto ispaljuju ljude to sto ti kazes njih to ne zanima,Nemca boli uvo za nas moze da ti radi i da ti namece zakone kako on hoce tj.kako njima odgovara,sto pre shvatis bice ti lakse,mislis da je normalno sto noks 1-2 dele mesec 2018 februar vec pola godine,naravno da nije ali oni tako hoce jer im se moze,recimo danas da se registrujes za noks 1-2 stigao bih negde 2027 na termin i kako ce onda da produze stari zakon,jednostavno ga ukidaju i ko je stigo stigo je,krece sve po novom,pomiri se stim.
Kad si se registrovao?Juce bio na terminu, malo ljudi stajalo ispred. Zavarivac sa sertifikatom ali greskom noks 1-2, niko mi to nije zamerio. Preslozili mi dokumenta i pita me gospodja zasto nisam kopirao jedan dokument koji sam slucajno poneo jer nije na spisku informatora (papir koji ide Agenture fur arbeit, a jedan primerak firma dala meni).
Odem na salter kod mladje gospodje, prva zamerka bio je datum na atestu jer poslednje produzenje bilo je 22.08., ona je mislila da on vazi dotle i da mi je istekao a u stvari vazi 6 meseci od tog datuma. I ona me je pitala zasto nisam kopirao onaj papir. Na kraju ode i sama ga iskopira, hvala joj. Onda me je pitala kako se zove vlasnik firme (znao sam ime). To je to, ostaje da cekam.
19.02.'18.Kad si se registrovao?
Pa da malo termina dijele ,da hoce mogli bi stici ali takva politika trenutna...Juce bio na terminu, malo ljudi stajalo ispred. Zavarivac sa sertifikatom ali greskom noks 1-2, niko mi to nije zamerio. Preslozili mi dokumenta i pita me gospodja zasto nisam kopirao jedan dokument koji sam slucajno poneo jer nije na spisku informatora (papir koji ide Agenture fur arbeit, a jedan primerak firma dala meni).
Odem na salter kod mladje gospodje, prva zamerka bio je datum na atestu jer poslednje produzenje bilo je 22.08., ona je mislila da on vazi dotle i da mi je istekao a u stvari vazi 6 meseci od tog datuma. I ona me je pitala zasto nisam kopirao onaj papir. Na kraju ode i sama ga iskopira, hvala joj. Onda me je pitala kako se zove vlasnik firme (znao sam ime). To je to, ostaje da cekam.
Al su ubrzaliUpravo stigao mail.
Noks 1-2
Aplicirali 25.02.2018
Termin 27.12
Sa Fejsa......
 ,znaci od prvog maja ove godine dele februar 2018, to je 7 meseci vec,da ne poverujes.
,znaci od prvog maja ove godine dele februar 2018, to je 7 meseci vec,da ne poverujes.Jesi prevela pismo, zasto si odbijena? Ima neka Lejla, ona pise dobre zalbePozz svima, dobila od ije icu, pismo iz amb. Da li neko zna kome da se obratim? Imam mesec dana pravo na žalbu, hvala
PćJesi prevela pismo, zasto si odbijena? Ima neka Lejla, ona pise dobre zalbe
Poslala sam ti priv. Prepisku.......Jesi prevela pismo, zasto si odbijena? Ima neka Lejla, ona pise dobre zalbe
Daj mi ime prezime, adresa, br. Tel. Moram sa njom da razg. Njoj da sve ili već ko je kompententna za "moju odbijeni u" razumeš FDDD....

Hvala veliko!
- https://www.facebook.com/jahic.lejla.1 evo fb profil meni se tako gospodja javila nisam preko tel

Jahic Ahmethodžić Lejla
Jahic Ahmethodžić
svaka cast na informaciji simsa2410nista uzivaj svi je hvale,mislim da nesto naplacuje ali ucinak joj 100%.SRECNO