Koliko se ceka na noks 1-2 od zakazivanja termina do predavanja za vizu.
Neko iskustvo?
Hvala
Neko iskustvo?
Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oooo sone covece jel sam ti rekao da se ne moze stici ako se sad aplicira.....Koliko se ceka na noks 1-2 od zakazivanja termina do predavanja za vizu.
Neko iskustvo?
Hvala
Znam ja sve to. Ne znam šta će biti ako odem na termin i objasnim im situaciju, da li može da se odloži termin na par meseci ili će mi onda oni stornirati termin pa ću svakako morati ponovo da zakažem novi termin?
Da li ću ih naljutiti ako odem bez ikakve dokumentacije na termin, pa mi zabrane da zakažem novi?
Slozila bih se sa osobom koja Vam je gore odgovorila. Nema svrhe da idete, jer po pravilu niste ni imali osnova da aplicirate za termin jos uvek, s obzirom da vas suprug, takodje, jos uvek nema nista od potrebne dokumentacije. Tako da, ne verujem da cete naici na bilo kakvo razumevanje u ambasadi, naprotiv, jako su strogi. Mislim da bi ste morali da otkazete dolazak, u protivnom, moguce je da cete ih naljutiti... Mozda neko ima neko drugo iskustvo... Ja kad sam bila bili su jako ozbiljni i strogi, ne deluju mi bas prijemcivo, ako me razumete...Znam ja sve to. Ne znam šta će biti ako odem na termin i objasnim im situaciju, da li može da se odloži termin na par meseci ili će mi onda oni stornirati termin pa ću svakako morati ponovo da zakažem novi termin?
Da li ću ih naljutiti ako odem bez ikakve dokumentacije na termin, pa mi zabrane da zakažem novi?
Ti brate kao da radis u Ambasadi pa se razumes u sve, sta kod neko napise ili je cuo nesto ti odmah kazes drugacije i samo demotivises ljude.oooo sone covece jel sam ti rekao da se ne moze stici ako se sad aplicira.....
dobro, ovog trenutka ja cekam skoro 19 meseci + 2 meseca jer ocekujem (ako bog da) termin u oktobru. znaci ja ci cekati oko 21 mesec ali cekanje se proporcionalno produzava, tako da ce onaj ko je aplicirao pocetkom marta 2018. cekati oko 24 meseca
Sve sto sam ovde napisao potkrepljeno ti je cinjenicama, nista ja nikog ne demotivisem nego kazem kako jeste. Jesam ti rekao koliko ja i ostali cekamo a aplicirali u feb. 2018.? Vidis li koliko dele termina mesecno? Znas li dokle (bi trebalo ako ga ne ukinu) da vazi ovaj zakon 26.2 westbalkan? I sta dobijes kao rezultat kad saberes?Ti brate kao da radis u Ambasadi pa se razumes u sve, sta kod neko napise ili je cuo nesto ti odmah kazes drugacije i samo demotivises ljude.
Moze li da se aplicira za dva noksa, ako me razumes, ukoliko ima uslova pod istim imenomSve sto sam ovde napisao potkrepljeno ti je cinjenicama, nista ja nikog ne demotivisem nego kazem kako jeste. Jesam ti rekao koliko ja i ostali cekamo a aplicirali u feb. 2018.? Vidis li koliko dele termina mesecno? Znas li dokle (bi trebalo ako ga ne ukinu) da vazi ovaj zakon 26.2 westbalkan? I sta dobijes kao rezultat kad saberes?
Procitaj moje postove za tri, pet, petnaest meseci pa ces videti da sam bio u pravu. Ziv bio.
Stvarno ne znam mada sam cuo da se neko hvalio kako je aplicirao u oba NOKSa (1-2 i 3-5) i da je ok.Moze li da se aplicira za dva noksa, ako me razumes, ukoliko ima uslova pod istim imenom
Tipa za 1-2 i ako ne bude nista onda za 6-8 posto je tu viza ipak sigurnija.Stvarno ne znam mada sam cuo da se neko hvalio kako je aplicirao u oba NOKSa (1-2 i 3-5) i da je ok.
A zasto bih pitali, nisu oni ti da procenjuju da li ti znas nemcki ili ne,ako je potrebno to dokazujes sa certifikatom,ti mozes govoriti nemacki kao maternji jezik medjutim ako je certifikat potreban onda mora da se polozi.Da li vozace kamiona pitaju nesto na nemackom prilikom predaje zahteva tj. dolaskom na termin?
NOKS 1-2 precrtaj, izbrisi, zaboravi, neces dobiti termin za njega pa makar produzili zakon do 2023.Tipa za 1-2 i ako ne bude nista onda za 6-8 posto je tu viza ipak sigurnija.
Isto je izgleda sa noks 3-5NOKS 1-2 precrtaj, izbrisi, zaboravi, neces dobiti termin za njega pa makar produzili zakon do 2023.
Moj ti je savet - pripremi se za novi zakon jer ces morati po njemu izgleda. Glavno, treba ti nemacki na nivou B1/B2 i kad to sredis ne vidim kakav je problem da dobijes vizu.
Je li to sto posto proverena informacija?Izgleda su ovi PRESTALI DA DELE sve (naravno sem 6-8)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кад су почели да деле ?Nije tacno, poceli da dele 1-2 i 3-5. A koliko ce da podele videcemo
DanasКад су почели да деле ?