Greskom sam aplicirao noks 3-5 lica sa srednjom strucnom spremom, a trebao sam noks 3-5 zavarivac sa sertifikatom i imam sve potrebne papire. Jel prave problem u takvom slucaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne brini sve je ok neces imati nikakav problemGreskom sam aplicirao noks 3-5 lica sa srednjom strucnom spremom, a trebao sam noks 3-5 zavarivac sa sertifikatom i imam sve potrebne papire. Jel prave problem u takvom slucaju
Kad si predao?Kada se predaju dokumenta u ambasadi, koliko obično prodaje vremena do dobijanja vize???
Nisam ni predao, nadam se da ću doći na red za jedno godinu dana ali mi treba ta informacija zbog drugara koji ima termin za jedno 10 danaKad si predao?
Između 7 i 100 dana. Različito je od slučaja do slučajaKada se predaju dokumenta u ambasadi, koliko obično prodaje vremena do dobijanja vize???
Koji noks?Pozdrav svima
aplicirao za termin: 01.03.2018
termin: 11.07.2019
Jutros zvali da je viza odobrena i da dodjem da preuzmem
Meni su javili 11 dana unapred.Može li mi ko reći koliko dana pre termina za predaju papira za vizu obično šalju obaveštenje. Makar iz ličnog iskustva...
Ma aplicirao sa 10 04 2018. Pa me sad frka kad vidim da sam pogresio. A ti isto ides kao zavarivac? Mozes li mi reci sta si sve spremio od papira?ne brini sve je ok neces imati nikakav problem
osim sto verovatno neces docekati termin ako si skorije aplicirao![]()
ja sam greskom se prijavio 19.02.2018. u 1-2 umesto 3-5 ali nema veze moze da se prodje osim sto bih do sada vec dobio termin...Ma aplicirao sa 10 04 2018. Pa me sad frka kad vidim da sam pogresio. A ti isto ides kao zavarivac? Mozes li mi reci sta si sve spremio od papira?
Da li ćete biti obijeni, ne znam. Ne deluje mi logično, ali to oni imaju diskreciono pravo...Pomoć,
čekamo na termin u Nemačkoj ambasadi za spajanje porodice ali suprug ima problema oko nalaženja stana. U pitanju je pokrajina Baden-Württemberg ... svu ostalu dokumentaciju imamo jer radi tamo već skoro dve godine , ali ne može da pronađe povoljan stan odgovarajuće kvadrature . Da li neko zna postoji li mogućnost naknadnog dostavljanja ugovora o stanu sa odgovarajućom kvadraturom ili ćemo biti automatski odbijeni.![]()
Valjda nam nece praviti problem, vise volim kad je sve kako treba, nego ovako, pa da moram da razmisljam. Imam jedan atest en 135,valjda je to dosta. U ugovoru mi pise mesto zavarivac za celik, nerdjajuci celik, aluminijum i bravar, poslodavac bas nabrojao....ja sam greskom se prijavio 19.02.2018. u 1-2 umesto 3-5 ali nema veze moze da se prodje osim sto bih do sada vec dobio termin...
sertifikovani zavarivaci (sa atestima) idu u 3-5
nista jos nisam spremio jer ocekujem termin u oktobru pa imam vremena.
nema sta specijalno da se sprema, najvazniji je vazeci atest i ugovor od poslodavca.
i meni je u tri ugovora od tri poslodavca (toliko ih imamValjda nam nece praviti problem, vise volim kad je sve kako treba, nego ovako, pa da moram da razmisljam. Imam jedan atest en 135,valjda je to dosta. U ugovoru mi pise mesto zavarivac za celik, nerdjajuci celik, aluminijum i bravar, poslodavac bas nabrojao....