Jedno pitanje ako moze neko da mi pomogne,da li postoji mogucnost da poslodavac ubrza dobijanje termina u ambasadi i ako moze na koji nacin? Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne postoji nacin da poslodavac ubrza. Na termin se ceka minimum godinu dana, u zavisnosti od NOKSa i mnogo duze . Nazalost je tako i svi moramo da cekamo.inace potpisao je ugovor sa firmom od 1.08.2019
HvalaNe postoji nacin da poslodavac ubrza. Na termin se ceka minimum godinu dana, u zavisnosti od NOKSa i mnogo duze . Nazalost je tako i svi moramo da cekamo.
Gospodjo... ako sve bude kao i do sada, nece podeliti ni ceo april 2018. do kraja 2020. dokle vazi ovaj zakon. Svi kasnije od toga dzabe su apliciraliMuz je aplicirao u januaru 2019,a kako citam nece skoro biti termina
Pre par dana. Termin bio 27.05. Viza odobrena 15.06. Noks 1-2. Ja sam na terminu bila 03.06. i sad cekam, kada ste vi bili?Mene zanima kada su poslednji put odobrili neku vizu za noks 1-2????????
Dobio viizu za 7 dana..Nas trojica aplicirali istog dana..istog dana bili na terminu...19.02.2018...aplikacija....13.06.2019..termin
..kolegu zvali u petak 21.06.2018.. odobrana mu viza..nas dvojica jos cekamo..
U koju pokrajnu idete?Nas trojica aplicirali istog dana..istog dana bili na terminu...19.02.2018...aplikacija....13.06.2019..termin
..kolegu zvali u petak 21.06.2018.. odobrana mu viza..nas dvojica jos cekamo..
Wizburg...BavarskaU koju pokrajnu idete?
daDali i za bebe do jedne godine mora da se podnosi zahtev za spajanje porodice?
moraPlava karta - spajanje porodice, Integracioni kurs
Pozdrav svima,
Imam jedno pitanje u vezi integracionog kursa.
Naime, imam plavu kartu, žena je došla preko spajanja porodice i u ambasadi joj nisu tražili znanje nemačkog jezika. Međutim, kada je podnela zahtev za Aufenthalt ovde u Nemačkoj, rekli su joj da mora obavezno da ide na Integracioni kurs, čak pretili nekim kaznama... savezna država Bajern.
Da li neko ima slicna iskustva?
Hvala puno!
Treba zahtev, s tim sto dete (do trece godine) ne mora na termin sa vama, samo roditelj/staratelj ide na termin i nosi dokumenta.Dali i za bebe do jedne godine mora da se podnosi zahtev za spajanje porodice?
Jel neko skoro proveravao koja je najpovoljnija varijanta osiguranja za 6 meseci?
Ne moze, nemoj se nadatiRecite mi da li neko zna da li agencija moze da ubrza dobijanje termina ako imam spreman ugovor sa poslodavcem. I naravno koja je agencija upitanju. Ne pitam posto kosta samo da se ode odavde. Hvala, pozdrav
Mi sto smo van Bg-a lako nam je prosuti razne price, a covek kad je ocajan u svasta poverujeNe moze, nemoj se nadati