Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo niko ovde nije idiot i nemoj nikog da vredjas i ja cekam termin skoro 15 meseci ,samo sam postavio pitanje dal je iko bilo sta cuo, jer mi se sve vise smucilo cekanje. I ja tezim da pobegnem iz ove srbije!!!!
Sta si se ti nasao uvredjen...kada si ti cuo od tamo nekog....ja sam na ovim forumu id 50 strane...svasta sam se naslusao...koje kakvih gluposti...nesekiraj se druze otici ces...ovakve stvari kao ovo bilo bi na sajtu ambasade..pozdravv

Prvo niko ovde nije idiot i nemoj nikog da vredjas i ja cekam termin skoro 15 meseci ,samo sam postavio pitanje dal je iko bilo sta cuo, jer mi se sve vise smucilo cekanje. I ja tezim da pobegnem iz ove srbije!!!!
Prijatelju, ne ljuti se.Niko nije tebi licno rekao da si to sto si naveo. Vec da ne nasedamo na neproverene inf. Odnosno,dezinformacije.
Svi smo u istom" loncu"...
I svi se kao i ti mnogo nerviramo.Budi kul i cekaj( mo).Strpljen-spasen.Ziv bio

Jedna proverena informacija,znaci prekljuce poslodavac u Nemackoj ode I da se raspita povodom novog zakona koji se tamo vrteo po novinama televiziji itd,posto ce mi sad jos malo 15sti mesec cekanja pa poslodavcu dojadilo I tamo mu rekli da dodje slobodno od 1.1.2020 bez ikakvih problem odnosno da tada zakon stupa na snagu I da ce tada moci da me zaposli mada se nadam da ce mi termin stici pre(03.04.2018)...

Jedna proverena informacija,znaci prekljuce poslodavac u Nemackoj ode I da se raspita povodom novog zakona koji se tamo vrteo po novinama televiziji itd,posto ce mi sad jos malo 15sti mesec cekanja pa poslodavcu dojadilo I tamo mu rekli da dodje slobodno od 1.1.2020 bez ikakvih problem odnosno da tada zakon stupa na snagu I da ce tada moci da me zaposli mada se nadam da ce mi termin stici pre(03.04.2018) aplicirao...

Sta si se ti nasao uvredjen...kada si ti cuo od tamo nekog....ja sam na ovim forumu id 50 strane...svasta sam se naslusao...koje kakvih gluposti...nesekiraj se druze otici ces...ovakve stvari kao ovo bilo bi na sajtu ambasade..pozdravv
Brate,vidis sta se sve desava,uvode novi zakon od nove godine,ok lazne glasine,glava se puni svakakvim informacijama ja licno pucam psihicki,a veruj mi znam jos najmanje 10ljudi koje ubija cekanje,i onda cujes ovo cujes ono,zato sam i postavio ono pitanje.Izvini ako sam te uvredio,nista namerno.Pozzz

Brate,vidis sta se sve desava,uvode novi zakon od nove godine,ok lazne glasine,glava se puni svakakvim informacijama ja licno pucam psihicki,a veruj mi znam jos najmanje 10ljudi koje ubija cekanje,i onda cujes ovo cujes ono,zato sam i postavio ono pitanje.Izvini ako sam te uvredio,nista namerno.Pozzz
Brate znas 11 ljudi...zato sto i ja cekam...termun sam dobio posle 15 meseci i 25 dana...i evo cekam poziv iz ambasade za vizu..

Jedna proverena informacija,znaci prekljuce poslodavac u Nemackoj ode I da se raspita povodom novog zakona koji se tamo vrteo po novinama televiziji itd,posto ce mi sad jos malo 15sti mesec cekanja pa poslodavcu dojadilo I tamo mu rekli da dodje slobodno od 1.1.2020 bez ikakvih problem odnosno da tada zakon stupa na snagu I da ce tada moci da me zaposli mada se nadam da ce mi termin stici pre(03.04.2018) aplicirao...
Ne seri

J..ga druze tako mi je receno nekazem da nece trebati viza I istala papirologija Ali tako su zetu rekli a on me nevi lagao odnosno nekazem da mozda I taj tamo Nemac nema pojma Ali tako mu je receno sigurno...
Jezik za zube,“tako je receno“.svi veruju u, ono sto zele da cuju,mi smo stoka i nikada “nikada“ nece biti olaksica za Srbiju!

Objava na fejsu. Kolege sta mislite o toj opciji. Moj poslodavac izgleda nece hteti grupni termin, jer mu netreba toliko vozaca, kako kaze nece da se kompromituje jer to nije sto posto legalno zato sto bi deo vozaca otisao u svoje prave firmle sa kojima je vec bio sklopio ugovor. Ova kombinacija sa fejsa iz zanimljivo za tri meseca????? sta mislite.......
570363

Cao svima.

U procesu sam pripreme papira za dobijanje Plave karte. Mislim da imam sve sto mi treba, ali vidim da se traze razlicite stvari u ambasadi u Sarajevu i Beogradu, sto me malo cudi. Da li neko ima iskustva oko dobijanja vize u Sarajevu? Tamo bih radije da apliciram jer se ceka krace nego u BG.

Hvala i pozdrav.

U Bg-u traje 2 meseca, od prijave termina do odobrenja vize.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back