Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima. Da je neko do vas, koji se registrovao u julu 2018 god. ili kasnije za termin, dobio termin? Noks 3-5 Medicinari, bez Urkunde, ambasada Bg. Pitam posto sam u nekoj grupi procitala da si delili jul pre npr marta, aprila, valjda se nesto od jula 2018 god. promenilo prilikom registracije. Pa me zanima da li neko ima neku informaciju. Hvala
Pa da je tako,neko bi se od njih pojavio na ovom forumu. Ja sam čuo od kolege a inače on je medicinar, za isto to što i vi pričate. I on je u nekoj grupi na fejsu i priča mi isto to što i vi. Ja lično neverujem! On je aplicirao 28 maja 2018 godine i još ništa. Ja čekam na spajanje porodice. Nemojte verovati u sve što pojedini pišu.

Pozz svima, moje pitanje glasi: u slucaju ( vanredne sitiacije) ,mora se poslodavac menjati,sta u tom slucaju? Da li zadrzavamo (imamo) "prava" da i dalje budem(o) na listi cekanja..ili se mora nedo Bog stornirati...?!
Ili prijaviti amb.? Ili ..sta..(ulazim u 17.,mesec....polako al' sigurno..hvala svima,samo mi molim vas odg.ko je upucen u tematiku,hvala....
Pojasni malo ZHG ovo pitanje...

Mislim da se stalo negde oko 9 februara...odgovor na to pitanje ce ti bolje reci forumasi koji cekaju taj noks kao sto su FDD i ZHG...pozdrav
Vidim odobrena viza i nek je sa srecom !
a pitanje za NOKS 1-2, jeste nisu ocistili ni ceo 9. februar, ocekujemo podelu sledece ove nastupajuce sedmice, nadam se da ce podeliti vise od tri dana...

• Podržavam
Reactions: ZHG
Vidim odobrena viza i nek je sa srecom !
a pitanje za NOKS 1-2, jeste nisu ocistili ni ceo 9. februar, ocekujemo podelu sledece ove nastupajuce sedmice, nadam se da ce podeliti vise od tri dana...
Hvala FDDD...nadam se da ce malo ubrzati....ima jos vas nekoliko iz stare garde koji cekate...starih forumasa koji su vise od godinu na ovom forumu...

Pojasni malo ZHG ovo pitanje...
Da,hm...hvala ti na ovom pitanju.
Dakle: poslodavac za mene više nema posao.?negovateljica privatno).Sve imam od poslodavca...ugovor..i td.( I šta sada da radim?)...Da li imam prava da tražim drugog poslodavca? Da li mora drugi ugovor? I šta sa term.moram li stornirati ili šta ,kako...? Ništa sada više ne znam...s čekala term.,i još uvek čekam....16 punih i ulazim u 17. Mesec.......

Ako si nešto razumeo,molim te pomozi mi....hvala ti!

Što se tiče term.da i ja znam da se stiglo do 9.02.( dare 198)

Dakle: poslodavac za mene više nema posao.?negovateljica privatno).Sve imam od poslodavca...ugovor..i td.( I šta sada da radim?)...Da li imam prava da tražim drugog poslodavca? Da li mora drugi ugovor? I šta sa term.moram li stornirati ili šta ,kako...? Ništa sada više ne znam...s čekala term.,i još uvek čekam....16 punih i ulazim u 17. Mesec.......

Sto pobogu da storniras termin?!?
cekaj, nisam te razumeo. izgubila si poslodavca, tj., odustao od tebe? ako je tako imas dva, tri meseca da pronadjes drugog.
kad se aplicira za termin nisi vezan za poslodavca

Poslodavca mozes uvek promeniti....termin nikako nestorniraj...ja sam dva promenio i tri ugovors...trazi drugog poslodavca...neposustaj sad kad si na kraju..ja sam imao ponudu za grupni termin nekoliko puta..odbijao sam...mada bih sada vec bio 6 meseci gore...uvek sam mislio sad ce da krenu da ubrzaju termine...ali islo je kako je islo...da si vozac nasao bih ti drugog poslodavca...neodustaj..trazi...na kraju si..sad ce to brzo...veruj mi..pozdrav

• Podržavam
Reactions: ZHG
Da li mogu prvo da predam za termin pa posle na miru da tražim posodavca? Da li je uslov za predaju za vizu A1 ili neki drugi nivo? Hvala
Kada apliciras netreba ti ugovor...samo vazeci pasos...netreba ti nikakav nivo jezika za aplikaciju.
.to posle zavisi od zanimanja...kada apliciras imaces dovoljno vremena da nadjes poslodavca...verovatno si procitao ovde da se na termin ceka vise od 15 meseci..pozdrav i srecno...samo strpljenje..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back