Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odakle vam ta informacija ? Znaci ja koji sam aplicirao 12.04.2018 i ako ne dobijem termin do kraja godine (a kako dele necu) ici cu po sadasnjim uslovima ?
Najverovatnije DA zato sto zakon 26.2 vazi do KRAJA 2020. Mada mozda mogu i da ga ukinu pocetkom 2020. kad stupi novi FEG zakon, da se ne bi preklapali ali mislim da ce 26.2 zadrzati ipak do kraja.

Hvala. Pa s’ obzirom da sam se prijavio 01.03.2018 ja se nadam sa cu biti u sledecoj podeli.
Evo ja ovog momenta dobila od amb.odgovor na moje pitanje...kada cu dobiti termim i uopsteno sta se desava sa term. Toliko cekanje za ( samo) termin?!
Odgovorili su i zaista hvala im bezobzira na sve......naravno cirkularno; zbog velikog broja zakazivanja i onih koji su vec zakazali je uglavno razlog...i td
I mole za nase strpljenje da semo SVI dobiti kad nas br.dodje na red....i td.

Tako da nam preostaje nada i cekanje!

Pratim ovu temo od 300 i neke stranice, ovo je drugi ili treci put da pišem nešto, čitam i pratim. Ali sad moram da se uključim, jer neki novi članovi i pojedini stari pišu takve gluposti i bljuvotine da to nije normalno. Alo mamlazi, debili i konjine ako nemate šta pametno da napišete, ili nemate neku 100% proverenu informaciju, nemojte da pišete ovde i da demotivišete i plašite narod. Ostanite u vašem svetu gluposti i jedite goMna! Ova tema se pretvorila kao neka ženska trač partija, zbog takvih kao što ste vi! “ Čuo sam od komšije, koji zna čoveka iz Beograda, a on svaki dan prolazi pored Ambasade, pa je on rekao Tomi iz Novog Sada i to je proverena informacija.” Šipu racku majmune!!!Čast izuzecima i članovima koji pišu da bi pomogli drugima i koji pišu proverene informacije i svoja iskustva.

Druze nelupetaj molim te...takve price su potekle od nekog idiota koji nema pameti..samo pravi jos vecu zbrku u glavi ovih ljudi sto cekaju svoje termine..
Prvo niko ovde nije idiot i nemoj nikog da vredjas i ja cekam termin skoro 15 meseci ,samo sam postavio pitanje dal je iko bilo sta cuo, jer mi se sve vise smucilo cekanje. I ja tezim da pobegnem iz ove srbije!!!!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back