Memara0071
Zainteresovan član
- Poruka
- 118
Ja Sam 3.4.2018 aplicirao I ako ce biti pre mog termina I ja Sam zainteresovan Al mi sada neide u glavu to da nece biti ove god termin a pocetak aprila Sam aplicirao strasno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najverovatnije DA zato sto zakon 26.2 vazi do KRAJA 2020. Mada mozda mogu i da ga ukinu pocetkom 2020. kad stupi novi FEG zakon, da se ne bi preklapali ali mislim da ce 26.2 zadrzati ipak do kraja.Odakle vam ta informacija ? Znaci ja koji sam aplicirao 12.04.2018 i ako ne dobijem termin do kraja godine (a kako dele necu) ici cu po sadasnjim uslovima ?
Hvala. Pa s’ obzirom da sam se prijavio 01.03.2018 ja se nadam sa cu biti u sledecoj podeli.Strasno...ajd pa da cekamo jos malo...hvala na odg.I da sto pre dobijes!(mo)
Evo ja ovog momenta dobila od amb.odgovor na moje pitanje...kada cu dobiti termim i uopsteno sta se desava sa term. Toliko cekanje za ( samo) termin?!Hvala. Pa s’ obzirom da sam se prijavio 01.03.2018 ja se nadam sa cu biti u sledecoj podeli.
Tako jeOdakle vam ta informacija ? Znaci ja koji sam aplicirao 12.04.2018 i ako ne dobijem termin do kraja godine (a kako dele necu) ici cu po sadasnjim uslovima ?
Niko mi nije trazio sertifikat, ali ako ti posao zahteva znanje jezika mozda ti i traze.Ljudi pozdrav. Zanima me moze li da se dobije viza noks 1-2 bez sertifikata jezika. Inace ucim nemacki ali ako ne polozim do termina.....
Druze ko ti je to rekao?Ljudi,dal je iko cuo da je ambasada Nemacke u Bgd,obustavila izdavanje termina za grupne i induvidualne vize noks 3-5 vozaci i medicinari?
Druze nelupetaj molim te...takve price su potekle od nekog idiota koji nema pameti..samo pravi jos vecu zbrku u glavi ovih ljudi sto cekaju svoje termine..Ljudi,dal je iko cuo da je ambasada Nemacke u Bgd,obustavila izdavanje termina za grupne i induvidualne vize noks 3-5 vozaci i medicinari?
Sutra je u Nemačkoj državni praznik, pa neverujem i da će ambasada u Beogradu raditi!Po Gastarbajteru bih rekao da nije tacno sa ipak dele I za vozace I medicinare![]()
Kakav nemacki državni praznik?? Ja radim u Nemackoj i nije nikakav praznik.Sutra je u Nemačkoj državni praznik, pa neverujem i da će ambasada u Beogradu raditi!
I u Frankfurtu takođe.Praznik je. Fronleichnam (Corpus Christi). Sutra je neradni dan u Nemackoj (barem u Bayernu ne radi nista).
Prvo niko ovde nije idiot i nemoj nikog da vredjas i ja cekam termin skoro 15 meseci ,samo sam postavio pitanje dal je iko bilo sta cuo, jer mi se sve vise smucilo cekanje. I ja tezim da pobegnem iz ove srbije!!!!Druze nelupetaj molim te...takve price su potekle od nekog idiota koji nema pameti..samo pravi jos vecu zbrku u glavi ovih ljudi sto cekaju svoje termine..
Ne postojiJedno pitanje. Da li postoji na sajtu ambasade gde mogu da proverim da li sam na listi cekanja za termin ? Na osnovu referentnog broja aplikacije ?
Nije neradni dan ambasade..I u Frankfurtu takođe.