Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle,ponovicu: samo u slucaju opravdanog razloga/dokaza.(Zasto bi neko potvrdio pa zatim stornirao zbog vec gore navedenog...)
Ambasada trazi dokaz/razlog( napismeno) tada odlucuju,odnosno jave putem mejla; ponoviti apliciranje( zakazivanje) ili ukratko obrazloze razlog ukoliko nije validan razlog,odbiju zakazivanje tako sto im preko neta( sajta)... blokiraju zakazivanje...i td
 
Mislila sam na to ako je termin propao, ta osoba se nije pojavila, da li ga dodele nekom drugom (cekanje u redu u ambasadi).



Inace cula sam da ako ne otkazes termin i ne pojavis se, stave te na neku "crnu listu" i ne mozes ponovo da se prijavljujes neko vreme.
Sta je sa onima sto su potvrdili pa stornirali termine, pa ponovo zakazali termin? Oni mogu neometano ponovo da se prijave?
A koga da stave na crnu listu? Nepostojeću osobu. Kao da je problem kupiti karticu, i prilikom apliciranja dati lažne podatke i izmišljeni broj pasoša.
 
Odlazak po zakonu 26.2 koji se odnosi na zapadni Balkan, nastavlja se do kraja 2020. a kako stoje stvari, najverovatnije će se i produžiti. Nemojte lupetati neproverene informacije i dodatno demotivisati ljude. Svi koji su aplicirali za termin doćiće na red. E sad vreme čekanja je druga tema.
Odakle vam ta informacija ? Znaci ja koji sam aplicirao 12.04.2018 i ako ne dobijem termin do kraja godine (a kako dele necu) ici cu po sadasnjim uslovima ?
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top