Quantcast

Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

Ćimbo1984

Obećava
Poruka
61
Odlazak po zakonu 26.2 koji se odnosi na zapadni Balkan, nastavlja se do kraja 2020. a kako stoje stvari, najverovatnije će se i produžiti. Nemojte lupetati neproverene informacije i dodatno demotivisati ljude. Svi koji su aplicirali za termin doćiće na red. E sad vreme čekanja je druga tema.
Odakle vam ta informacija ? Znaci ja koji sam aplicirao 12.04.2018 i ako ne dobijem termin do kraja godine (a kako dele necu) ici cu po sadasnjim uslovima ?
 

FDDD

Zainteresovan član
Poruka
230
Odakle vam ta informacija ? Znaci ja koji sam aplicirao 12.04.2018 i ako ne dobijem termin do kraja godine (a kako dele necu) ici cu po sadasnjim uslovima ?
Najverovatnije DA zato sto zakon 26.2 vazi do KRAJA 2020. Mada mozda mogu i da ga ukinu pocetkom 2020. kad stupi novi FEG zakon, da se ne bi preklapali ali mislim da ce 26.2 zadrzati ipak do kraja.
 

ZHG

Zainteresovan član
Poruka
246
Hvala. Pa s’ obzirom da sam se prijavio 01.03.2018 ja se nadam sa cu biti u sledecoj podeli.
Evo ja ovog momenta dobila od amb.odgovor na moje pitanje...kada cu dobiti termim i uopsteno sta se desava sa term. Toliko cekanje za ( samo) termin?!
Odgovorili su i zaista hvala im bezobzira na sve......naravno cirkularno; zbog velikog broja zakazivanja i onih koji su vec zakazali je uglavno razlog...i td
I mole za nase strpljenje da semo SVI dobiti kad nas br.dodje na red....i td.

Tako da nam preostaje nada i cekanje!
 

Gastrabajter

Početnik
Poruka
10
Pratim ovu temo od 300 i neke stranice, ovo je drugi ili treci put da pišem nešto, čitam i pratim. Ali sad moram da se uključim, jer neki novi članovi i pojedini stari pišu takve gluposti i bljuvotine da to nije normalno. Alo mamlazi, debili i konjine ako nemate šta pametno da napišete, ili nemate neku 100% proverenu informaciju, nemojte da pišete ovde i da demotivišete i plašite narod. Ostanite u vašem svetu gluposti i jedite goMna! Ova tema se pretvorila kao neka ženska trač partija, zbog takvih kao što ste vi! “ Čuo sam od komšije, koji zna čoveka iz Beograda, a on svaki dan prolazi pored Ambasade, pa je on rekao Tomi iz Novog Sada i to je proverena informacija.” Šipu racku majmune!!!Čast izuzecima i članovima koji pišu da bi pomogli drugima i koji pišu proverene informacije i svoja iskustva.
 
Top