Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima, suprug je aplicirao 1.marta 2018.godine naravno jos ni traga ni glasa od termina, imam jednu dilemu aplicirao je za noks 3-5 sa diplokom srednje skole auto-elektricar, kasnije smo dobili ugovor od poslodavca po kome bi radio kao kurir vozac. Sada zanima me ukoliko dodje do obijanja za vizu zbog pogresne aplikacije da li postoji mogucnost da se pise nakdano molba i kako se prolazi sa tim. Ako neko ima slicno iskustvo nek se javi. Hvala unapred

Ma nigde to nije napisano zvanicno ali valjda pratis malo sta se desava koliko je ljudi apliciralo i da se njima uopste ne zuri jer imaju kvotu 20000 radnih viza godisnje za Balkan i da se u ambasadi u Sarajevu vec sad ceka duze od godinu i po...
Saberi 2 i 2
Sve to u redu druze Ali godina je tek pocela(mislim na datum koji su stigli konkretno 20 februara za vozace)pa nije valjda preko 20000 hiljada vec

Da li je neko menjao posao. Koliko se ceka od kada se preda zahtev, koliko oni to razmatraju? Znaci nadjes novog poslodavca on ti ispuni onaj papir gde ces I sta ces da radis. Koliko se ceka termin da im taj papir predas i koliko se ceka odgovor? I na kraju koliko se ceka novi termin gde vam daju onaj kartoncic gde pise da mozete raditi?

Da li je neko menjao posao. Koliko se ceka od kada se preda zahtev, koliko oni to razmatraju? Znaci nadjes novog poslodavca on ti ispuni onaj papir gde ces I sta ces da radis. Koliko se ceka termin da im taj papir predas i koliko se ceka odgovor? I na kraju koliko se ceka novi termin gde vam daju onaj kartoncic gde pise da mozete raditi?
Ma to se zavrsi u Svabiji za jednu sedmicu,bitno je da ti u novom ugovoru napisu vecu satnicu da bi lakse proslo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back