Pozdrav svima, zelela bih neko da mi kaze gde se obavljaju razgovori za spajanje porodice?na kojoj adresi?
Da li dete od nepune dve godine treba da ide na termin?
Da li dete od nepune dve godine treba da ide na termin?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oni spadaju pod noks 3-5 "ostali", trebalo bi da je tu negde do 19-20 februaraDrugari, sapatnici, na kom datumu su trenutno elektricari? Izvinite, znam da sve pise na 646 stranica unazad, ali ako moze neko refresh informaciju, da ne vrtimo unazad. Hvala najlepse i da svi odemo sto pre, u zdravlju.
Sve to u redu druze Ali godina je tek pocela(mislim na datum koji su stigli konkretno 20 februara za vozace)pa nije valjda preko 20000 hiljada vecMa nigde to nije napisano zvanicno ali valjda pratis malo sta se desava koliko je ljudi apliciralo i da se njima uopste ne zuri jer imaju kvotu 20000 radnih viza godisnje za Balkan i da se u ambasadi u Sarajevu vec sad ceka duze od godinu i po...
Saberi 2 i 2
I meni je druze danas 14 meseci...Danas puni 14 meseci cekanja noks 3-5,da neverujes,neverovatno da toliko sporo ide,a mislim da ce i sporije
Nema termina, jer trebaju robovi u da ostanu u Srbiji a kako vidim ponovo i glineni golubovi za novi rat.......Ne znam sta je ovo al nesto se desilo neko je reko stop terminima cim se deli samo spajanje a radne vize ne mislim idu al na kasicicu videcemo nadam se da ce krenuti nadam se boljem...
Ma to se zavrsi u Svabiji za jednu sedmicu,bitno je da ti u novom ugovoru napisu vecu satnicu da bi lakse proslo.Da li je neko menjao posao. Koliko se ceka od kada se preda zahtev, koliko oni to razmatraju? Znaci nadjes novog poslodavca on ti ispuni onaj papir gde ces I sta ces da radis. Koliko se ceka termin da im taj papir predas i koliko se ceka odgovor? I na kraju koliko se ceka novi termin gde vam daju onaj kartoncic gde pise da mozete raditi?
Ima i toga ali treba znati da ce od 01.01.2020 biti jos teze otici,jer pored nas Nemci otvaraju vrata celom svetu da dodju i to pod slicnim uslovima kao sto smo jedino mi koji smo van EU do sad imali.Nema termina, jer trebaju robovi u da ostanu u Srbiji a kako vidim ponovo i glineni golubovi za novi rat.......
mora da izvadi novi pasos,nece mu udariti vizu u tom,mora trajati najmanje 9 meseci od viziranjaPozz zanima me za kolegu koji je dobio vizu na 6 meseci a pasos mu vazi jos 5 i ide za Nemacku sta sa tim sada kako to funkcionise?
nekad bilo,Pozz svima,mozda ce sutra podeliti neki term.Evo od sutra,odn.prekos.ulazim u 16 .mesec cekanja...kako cujem obicno se dele petkom...zna li iko da l je to istina...? (Petkom?)hvala.....
nekad bilo,
tad se govorilo,
petak bese..
svaki petak bese.
ima tome vec
godinu dana,
ali sada
o tome se zbori,
mozda bude,
a mozda ne bude
![]()
NePostovani
da li neko zna dal postoji mognucnost dobijanja radne vize direktno u Nemackoj a ne preko ambasade u Beogradu?
Jedino ako imate roditelje ili bas blisku familiju koja je stanovnik NemackePostovani
da li neko zna dal postoji mognucnost dobijanja radne vize direktno u Nemackoj a ne preko ambasade u Beogradu?
Ako imam familiju blisku tamo koji je onda nacin?Jedino ako imate roditelje ili bas blisku familiju koja je stanovnik Nemacke
Mislim da se na blisku odnosi na roditelje samo... I mene zanima, ako neko zna neka napise neke informacije..HvalaAko imam familiju blisku tamo koji je onda nacin?