Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice obrazca ko nije u stanju da ga popuni imaju agencije za to,nije mi jasno kad se stigne u Svabiju i kad krene popunjavanje raznih formulara kako ce te se snaci,zato ko ne zna nek vezba.

Smaraju se ljudi na forumu oko nebitnih stvari...Jeli sa kvacicom ili ne...Odes u agenciju i ljudi sve zavrse za 5 min.ne brines se hoce li te vratiti iz ambasade!Nije stvar znas ili ne,i opet na kraju nesto zeznes!!!Lakse se peglati na forumu 15 dana jeli ovako ili onako!!!!Ja sam sve sam popunio i slozio,i opet otisao u agenciju za svaki slucaj da ljudi provere!!!necu za 500din da cekam jos mesec zbog neke dopune!!!
Zelim jos nesto reci!!!!!
Ovde ljudi prenapumpavaju svaku stvar.Traze ovo,traze ono,moras ovako ili onako.Kad predajes papire maltretiraju te tamo,ispituju,pretresaju,hvali ovo ili ono...
Ljudi su preprofesionalni,opusteni,nasmejani...Ja sam sve zavesio za 15min..Bez stresa ikakvog...Imam samo rece hvale za te ljude u ambasadi...

Smaraju se ljudi na forumu oko nebitnih stvari...Jeli sa kvacicom ili ne...Odes u agenciju i ljudi sve zavrse za 5 min.ne brines se hoce li te vratiti iz ambasade!Nije stvar znas ili ne,i opet na kraju nesto zeznes!!!Lakse se peglati na forumu 15 dana jeli ovako ili onako!!!!Ja sam sve sam popunio i slozio,i opet otisao u agenciju za svaki slucaj da ljudi provere!!!necu za 500din da cekam jos mesec zbog neke dopune!!!
Zelim jos nesto reci!!!!!
Ovde ljudi prenapumpavaju svaku stvar.Traze ovo,traze ono,moras ovako ili onako.Kad predajes papire maltretiraju te tamo,ispituju,pretresaju,hvali ovo ili ono...
Ljudi su preprofesionalni,opusteni,nasmejani...Ja sam sve zavesio za 15min..Bez stresa ikakvog...Imam samo rece hvale za te ljude u ambasadi...
Ma sve je to ok ovde hoce bez problema ljudi i da ti pomognu,medjutim kad dodjes u Nemacku moras biti spreman i ne smejes pitati svakakve sitnice i gluposti,jer Nemaci jedva cekaju da nesto ne znas i odmah ti se iza ledja smeju i naravno glavnokomandujucem sve zivo prenose,oni su tako pokvreni i hladni,cast izuzetcima ima ih ok ali sam retko na takve naleco.

Ma sve je to ok ovde hoce bez problema ljudi i da ti pomognu,medjutim kad dodjes u Nemacku moras biti spreman i ne smejes pitati svakakve sitnice i gluposti,jer Nemaci jedva cekaju da nesto ne znas i odmah ti se iza ledja smeju i naravno glavnokomandujucem sve zivo prenose,oni su tako pokvreni i hladni,cast izuzetcima ima ih ok ali sam retko na takve naleco.
Sve ok samo kazem da zbog 500din ne treba niko da dovodi u pitanje da li ce papiri proci ili ne!!!!To je moja teorija,mozda nisam u pravu!!!!
Da je nama otici lako cemo sa nemcima!!hahah..

Nije izjava,nego potvrda da ce nastaviti ucenje jezika tamo i polaganje koda 95 da poslodavac garantuje...to si morao i ti da imas..neznam kako si dobio vizu bez tog papirs..

Imam celu dokumentaciju i poslodavca i ugovor i potvrdu za kod 95...mada imam i polozeno slovenacko spricevalo i potvrdu od poslodavca za jezik...bukvalno sve imam sem sertifikata za B1...a u agenciji mi rekose da su sedmorici momaka naknadno trazili sertifikat B1 cak i pored potvrde od poslodavca za jezik...ako mi to budu trazilu cao...zdravo...kraj

Imam celu dokumentaciju i poslodavca i ugovor i potvrdu za kod 95...mada imam i polozeno slovenacko spricevalo i potvrdu od poslodavca za jezik...bukvalno sve imam sem sertifikata za B1...a u agenciji mi rekose da su sedmorici momaka naknadno trazili sertifikat B1 cak i pored potvrde od poslodavca za jezik...ako mi to budu trazilu cao...zdravo...kraj

Desimire jezik je sve...da imas sami jezik bez svih ostalih sranja sigurno prolazis..zelim ti svu srecu

Druze bice to sve dobro. Ima sve sto ti treba za vizu ni ja nisam imao vise od tebe. Srecno

Ljudi, registrovala sam se za spajanje, medjutim google chrome mi je podesen da sam prevodi jezike na engleski. Kada sam potvrdila registraciju stigao mi je od njih mail da koristim iskljucivo verziju na nemackom/srpskom. Iskljucila sam to prevodjenje i pokusala ponovo, medjutim sada pise da je moj br. pasosa vec iskoriscen ali mi nije stigao mail potvrde? I sta sada? Da li se ovo nekome dogodilo?

Zdravo svima! Iskreno ne znam nista kako se sada vodi politika papirologije.
Konkretno me interesuje da li ja mogu dobiti papire ukoliko imam nemacku firmu koja zeli da me zaposli(inace dedina firma je u pitanju), koliko je to moguce? I koliko bi uopste trajao sav taj proces?
Hvala unapred! I molio bih za sto brzi odgovor..
Pozdrav

Zdravo svima! Iskreno ne znam kako funkcionise trenutna politika papirologije za nemacke radne papire.
Interesuje me da li i na koji nacin mi moze nemacka firma napraviti papire, a pritom imam dedinu firmu koja to zeli?! Kakav je proces i koliko bi potrajao?
Napisao sam vec jedan post, ali me plasi da li se pojavio, pa bolje je ponovo da pitam..
Hvala unapred!

Zdravo svima! Iskreno ne znam kako funkcionise trenutna politika papirologije za nemacke radne papire.
Interesuje me da li i na koji nacin mi moze nemacka firma napraviti papire, a pritom imam dedinu firmu koja to zeli?! Kakav je proces i koliko bi potrajao?
Napisao sam vec jedan post, ali me plasi da li se pojavio, pa bolje je ponovo da pitam..
Hvala unapred!
Naravno da moze nije bitno da li je dedina ili druga,napraviti ugovor deda sta ces raditi kod njega,ako nemas diplomu za zanimanje u oblasti u kojoj radi dedina firma,onda ti deda napravi ugovor za fiziklnera(pomocnika)sa dobrom platom,zakazes termin u ambasadi,odneses taj ugovor i dobijes vizu.Cekas od dva mesesa pa do 16 meseci na vizu u zavisnosti za koji noks se prijavis.

Screenshot_20190425-195721.jpg

Poznavanje jezika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back