Gde da kupim lavove za kapiju i terasu?? Pozdrav
Imas jeftino kod gazda Zike u Kajtasovu...odlican odlivak...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde da kupim lavove za kapiju i terasu?? Pozdrav
Noks 6-8....):Odes na sajt ambasade,procitas sve lepo i zakazes termin,ako ne znas kako,dzabe ti gimnazija![]()
Zavrsio sam gimnaziju
U koji noks spadam
Zavisi sta hoces da radis....ali koliko znam gimnazija ti srednja skola tako da nikako nemozes da budes Noks 6-8..
- - - - - - - - - -
Noks 1-2 tu spadas verovatno..posto gimnazija nije nikakvo zanimanje...
nema to mnogo veze ,odnosno nikakve,ako ne radite u struci koju ste zavrsili,znaci NOKS se odredjuje prema poslu koji cete raditi,...npr: ako ste nasli posao za cistaca a imate fakultet idete na noks 1-2,jer se ne poklapa sa vasim stecenim zanimanjem/zvanjem,ili imate ugovor za viljuskaristu a zavrsili ste medicinsku isto je noks 1-2.....
Imali smo termin 05.12.2018. Za spajanje porodice. Do sada nije stigla cak ni dopuna... Da li ima jos nekog da ceka tako dugo na dopunu? Niedersachsen u pitanju. Pozz
Sve to jeste tako ali dzabe objasnjavati. Jer gimnazija nije nijedno izuceno zanimanje,tako da, glupo je reci ali sto se ambasade tice isto se vodi kao i da je zavrsio osnovnu školu.
idite u ured za strance ,vidite gde je zapelo,jel su stigla dokumenta
Bila sam, reki su mi da ne smeju te informacije davati.
Da li je moguce da niko nema informaciju za ambasadu u Podgorici, da li je bilo djeljenje termina i dokle se stiglo
Cao drugari, ovde sam nova.
Imam problem, septembra sam aplicirala za vizu Noks 3-5. E sad trebali smo dobiti grupnu vizu tipa marta ali nista od te price. Ja se nadala tome pa sam januara podnela za pripajanje porodice racunajuci da cu dobiti kao taj grupni termin. Kad sam racunala otprilike kad cu dobiti termin ispada da ce oba termina biti oktobra. A za pripajanje treba 3 plate, stan itd... Zanima me da li neko od Vas ima informaciju ako storniram za pripajanje porodice da li mogu opet tamo negde aprila da apliciram opet? Mnogo bi mi znacila vasa pomoc. Hvala unapred
Imali smo termin 05.12.2018. Za spajanje porodice. Do sada nije stigla cak ni dopuna... Da li ima jos nekog da ceka tako dugo na dopunu? Niedersachsen u pitanju. Pozz
Možeš sigurno. Ali razmisli i o drugim opcijama. Sasko je u pravu, pre januara sigurno nećeš da dobiješ spajanje. A i kad muž dobije termin, u slučaju da nisi još primila treću platu, u Ausländerbehörde će moći da ti izađu u susret i izdaju spajanje nakon mesec ili dva kad su ti ispunjeni uslovi.Cao drugari, ovde sam nova.
Imam problem, septembra sam aplicirala za vizu Noks 3-5. E sad trebali smo dobiti grupnu vizu tipa marta ali nista od te price. Ja se nadala tome pa sam januara podnela za pripajanje porodice racunajuci da cu dobiti kao taj grupni termin. Kad sam racunala otprilike kad cu dobiti termin ispada da ce oba termina biti oktobra. A za pripajanje treba 3 plate, stan itd... Zanima me da li neko od Vas ima informaciju ako storniram za pripajanje porodice da li mogu opet tamo negde aprila da apliciram opet? Mnogo bi mi znacila vasa pomoc. Hvala unapred
Hvala na odgovoru. Znaci mi svaciji savet.Možeš sigurno. Ali razmisli i o drugim opcijama. Sasko je u pravu, pre januara sigurno nećeš da dobiješ spajanje. A i kad muž dobije termin, u slučaju da nisi još primila treću platu, u Ausländerbehörde će moći da ti izađu u susret i izdaju spajanje nakon mesec ili dva kad su ti ispunjeni uslovi.
Ali ako ipak sebi želiš da daš malo više prostora, storniraj i moći ćeš ponovo da apliciraš.
Možeš sigurno. Ali razmisli i o drugim opcijama. Sasko je u pravu, pre januara sigurno nećeš da dobiješ spajanje. A i kad muž dobije termin, u slučaju da nisi još primila treću platu, u Ausländerbehörde će moći da ti izađu u susret i izdaju spajanje nakon mesec ili dva kad su ti ispunjeni uslovi.
Ali ako ipak sebi želiš da daš malo više prostora, storniraj i moći ćeš ponovo da apliciraš.