Ćimbo1984
Obećava
- Poruka
- 67
Jedno pitanje , sta je novi zakon doneo za vozace , oce li napisat neko priblizno tacno ? Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Novi zakon ce poceti da vazi tek od 2020
https://www.vorwaerts.de/artikel/bu...GEgBv7e5iy5tJm35CAcZncv1Z5oXlV6AntJ_B9-GdrosQ
![]()

To kada bi mogao ocekivati termin bog ako ga ima isto ne zna
Brate 2020 bi trebalo da stupi na snagu,do tad ce ovde neki novi clanovi da vode raspravu o nekom jos novijem zakonu,a sada svi u redove za termine.
Toliko pitanja,jos vise odgovora,a niko nista konkretno nije napisao.To sta ce biti od 2020 me apulutno ne zanima!Hoce li iko ista konkretno reci sta se desava sa nama koji cekamo termine!Hoce li se ubrzati,hocemo imati mi neke koristi od toga,ili natavljamo ovu agoniju od cekanja po starom![/QUOTE
Koliko vidim agonija se nastavljaaa....
Ne sve ostaje kao i dosada sto se tice i termina i svega.Toliko pitanja,jos vise odgovora,a niko nista konkretno nije napisao.To sta ce biti od 2020 me apulutno ne zanima!Hoce li iko ista konkretno reci sta se desava sa nama koji cekamo termine!Hoce li se ubrzati,hocemo imati mi neke koristi od toga,ili natavljamo ovu agoniju od cekanja po starom!
Dali postoji mogucnost da ga delimicno primenjuje 2019 kako bi ubrzali termine?
Hvala ti boze!Neka se i ovo zavrsi!Jedna agonija manje!Toliko o tom zakonu!Nekad smo bili zapad za Rumune i Bugare,a sada su oni gospoda za nas.Tablete za smirenje i cekaj termin!
Vozacc cim te nema znam da kopas informacije po celoj nemackoj, obraduj nas i reci dali ima sanse da zakon stupi 2019 na snagu?