MMMisaaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 220
Da odgovorim na privatnu poruku. Za noks 1 2 moja supruga nije imala nikakvu kvalifikaciju,tako da nije nista prilagala. Sto se tice jezika, ima certifikat B2. U pitanju je dom. Pflegehilfskraft.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smorili ste
Brt ko ti trese kafez
Aj privezi se na kratko
- - - - - - - - - -
Svaka čast!
Nek je sasrećom
- - - - - - - - - -
Koji ste smer zavrsili i koji posao cete raditi u kuhinji?
Juju pa ko se to nasikiro meni!?
Necu da placem adninima ko sto ti radis voleo ni da ostane da bide ljudi kojj si primitivac u sustini a ovamo intrlektualac
Pahahhahaa... Sirkus colorado!![]()
Nisam na vas mislio,nego na ove sa zakonom. . .taj izvod koliko znam da bi ubrzao proces je potreban,moze i bez njega ali onda duze cekate jer ga ambasada vadi. . .mada **** ga vise znao kad rade sta hoce. . .i ako im zatreba dobicete rok za dostavljanje. . .bez sekiracijetreba mi hitan odgovor hvala
Zavrisla sam za kuvara. A u kuhinji mislim da cu da radim kao pomocni radnik mada su oni meni rekli, posto me vec cekaju pola godine, da ako ne bude bilo to radno mesto slobodno stavice me da radim u nekoj njihovoj prodavnici odnosno u prodaji posto ja sad ucim nemacki jezik pa cu nadam se da stignem do b2 dok me ne bude ambasada zvala.
Pa normalno da neces,zato sto si dokazano lazov, sta tu ima da se raspravlja. A i obraz ti je djon tako da ti i nije bitno sta ko pise o tebi.
Retko glupo. U Kanadi ili Australiji npr ako prodjes njihove sisteme bodovanja automatski si permanent resident ili ti za stalno. Ako to misle da uvedu za privremenu radnu dozvolu ima se usrece
Da ne dubimo da ima vrhunskih majstora ili vozaca npr koji tesko da ce ikad da nauce gramatiku na B2 nivou...
Bice definitivno manji red ispred ambasada 2020![]()
Izgleda ste pogresili noks u tom slucaju ali nadamnse da nece biti okrutni poszo ste otisli na noks kojj se ceka duze i nite imali nameru da ih prevarite.
- - - - - - - - - -
Pa ok tako ja migu za tebe reci da si dokazano pglu, al evo necu![]()
Ja sam se registrovao 28.12.2017 za NOKS 1-2 i još uvek ništa,nema nikakvog mejla o zakazivanju termina,koliko se čeka,jel se to opet produžilo vreme čekanja.
Ima li kakvih novih informacija,dokle se stiglo sa podelom termina NOKS 1-2.Hvala na odgovoru unapred.
Pa ne bi trebalo posto su mi rekli da ako malo bolje naucim nemacki stavice me u nekoj njihovoj radnji da radim u prodaji za sta sam fakticki nekvalifikovana a u procesu sam ucenja nemackog.
Ja sam se registrovao 28.12.2017 za NOKS 1-2 i još uvek ništa,nema nikakvog mejla o zakazivanju termina,koliko se čeka,jel se to opet produžilo vreme čekanja.
Ima li kakvih novih informacija,dokle se stiglo sa podelom termina NOKS 1-2.Hvala na odgovoru unapred.
U sustini je bitno da vam se diploma i posao u ugovoru ne podudaraju u vasem slucaju
- - - - - - - - - -
Pa ti svakj dan ocekuj mejl
Ili ovih dana ili ppsle praznika prvi si
Noks 1-2 termin bio 02. Novembra jos uvek nikakvog odgovora niti poziva evo vec 1 mesec i 20 dana niko ne zove meilova nema.
- - - - - - - - - -
Essen je u pitanju.
Zdravo ljudi.
Predao sam danas zahtev za termin vozac noks 3-5.
Kada ste predali vozaci?
Da li se priznaje slovenski cod95 u Bavariji?
Dobar dan postovani korisnici ovog foruma. Imam jedno pitanje. Ja sada imam radni ugovor (noks 3-5,elektricar), ali mi istice polovinom januara. E sad ako me gazda otkaci kojim slucajem i ne budem imao ugovor da predam u ambasadi BG. da li mogu da idem na spajanje porodice posto sam i to zakazao cekajuci ovu sporu podelu a to bi mi se palo tipa februar/mart? Hvala svima na odovovoru.