Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zex05 mozda nemaju svi pare za casove a mozda neko radi od 7-19h za 2,000 dinara niti ima vremena niti para. Pa ti 2,000 podeli za sebe zenu i dete pa vidi sta ti ostane. Razume da je jezik potreban i treba ga znati. Ja imam A1 nivo a A2 u srbiji mogu samo da sanjam sada iz gore navedenih razloga.

Ma svako ima svoje muke...mislim da sa a1 netreba da se brines...a ako nemas vremena ni para dopuni svoje znanje nacinom na koji je vozacc opisao...mislim dok pijes kafu negledaj vesti vec nemacku seriju il tako nesto...sa voljom svasta covek moze...malo po malo i skontaces koliko efekta ima taj nacin...uglavnom svako ko je voljan da ode odavdw uz promenu nemackog zakona mislim da ce samo biti lakse inace ga ne bih ni menjali...tako da be brige..ako si naumio da odes oticices

- - - - - - - - - -

Javio i decko koji je bio 06.08 da je dobio vizu

Poslodavac mi je javio prosle sedmice da je proverio u birou za strance da sam prosao, dobio vizu, samo treba povratna info da stigne do ambasade, e sada koliki je to proces?

Koliko je meni poznato Daliborka123 ceka od 28, avgusta, tad joj je muz bio u birou za strance. Na Facebuku se javio momak bio je 06.08.18 u ambasadi i da je danas dobio obavestenje o odobrenoj vizi. Sa srecom!

- - - - - - - - - -

Postovani prijatelji sa foruma! Aplikacija 13.9.2017. Termin 24.5.2018. Viza odobrena danas!!! Vozac( noks3-5)!! Nemam reci....da se malo priberem,pa se javljam....

E sad sa srecom tamo!

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! llubim te i sretan put!

Ja sam vec u Nemackoj od 6.8. tako da se vracam u petak za Srbiju pa u ponedeljak za Beograd po vizu konacno. Hvala Vam punoo ljubim i ja Vas i zelim Vam da sto pre dobijete vizu jer znam koliko ubija cekanje. :) :) :)
Naravno ako nekome mogu da pompgnem tu sam a pisem Vam dalju proceduru ovde kao i to koliko sta cekamo ovde.

Skidajte aplikacije za ucenje jezika na telefon. Ukucajte samo lernen deutsche izbaci gomilu stvari od ucenja gramatike I vezbanje pa nadalje.
Drugo ima da se skine aplikacija Germany radio. Ona ima stotine radio stanica nemackih od informativnih do sa muzikom itd....
Nabavio sam rosetta stone kurs svih skoro jezika za android i Windows! Najbolji kurs ikada!

Nadji druze novog poslodavca da ides na NOKS 3-5.
Budi uporan za novi posao. Tebi termin ce biti za tri meseca a ako ides NOKS 1-2 cekaces godinu dana.
Bilo bi steta da sad ides storno.

Ja sam citao iskustva ljudi na ovom forum koji su isli na termin sa pogresnim Noksom pa su ih pustali u ambasadu a bilo je onih i koje su vracali.

Ali ti imas dovoljno vremena da nadjes novog poslodavca i posao iz svoje struke da ostanes u Noksu 3-5.

Hvala na odgovoru, pokusat cu da prondajem posao iz struke, a ako ne uspem mozda ipak treba pokusat sa ovi terminom jer sam pisao dve poruke i na obe su mi prvo odgovorili da mogu zadrzat termin, zatim kasnije da ne mogu. EVO KOPIJA PORUKA

Nadji druze novog poslodavca da ides na NOKS 3-5.
Budi uporan za novi posao. Tebi termin ce biti za tri meseca a ako ides NOKS 1-2 cekaces godinu dana.
Bilo bi steta da sad ides storno.

Ja sam citao iskustva ljudi na ovom forum koji su isli na termin sa pogresnim Noksom pa su ih pustali u ambasadu a bilo je onih i koje su vracali.

Ali ti imas dovoljno vremena da nadjes novog poslodavca i posao iz svoje struke da ostanes u Noksu 3-5.

Hvala na odgovoru, pokusat cu da prondajem posao iz struke, a ako ne uspem mozda ipak treba pokusat sa ovi terminom jer sam pisao dve poruke i na obe su mi prvo odgovorili da mogu zadrzat termin, zatim kasnije da ne mogu. EVO KOPIJAVon: .BELG *TERMIN
Gesendet: Dienstag, 4. September 2018 12:04
An: brodway_city@hotmail.com
Betreff: WG: Kontakt-Termini-Pitanja vezana samo za termin NE KORISTITI ZA ZAKAZIVANJE!

Poštovani g. Haniću,

Ambasada se zahvaljuje na Vašem upitu i obaveštava da u tom slučaju ne morate zakazati termin iznova, već možete zadržati registraciju i predati dokumenta shodno informatoru Noks1-2.

S poštovanjem,

Vaše vizno odeljenje

Ambasada SR Nemačke

Pravno-konzularno odeljenje

Kneza Miloša 75, 11000 Beograd

visa@belg.diplo.de | termin@belg.diplo.de

www.belgrad.diplo.de | facebook.com/DeutscheBotschaftBelgrad

Von: noreply@info.auswaertiges-amt.de [mailto:noreply@info.auswaertiges-amt.de]
Gesendet: Montag, 3. September 2018 21:22
An: termin@belg.diplo.de
Betreff: Kontakt-Termini-Pitanja vezana samo za termin NE KORISTITI ZA ZAKAZIVANJE!

Sie wurden kontaktiert

Tema : NOKS

Mesto za Vašu poruku (maksimalno 2000 znakova) Molimo Vas uzmete u obzir da samo upiti na nemačkom ili srpskom jeziku mogu biti obrađeni! : Zdravo , zakazao sam termin za NKS 3-5, treceg meseca ove godine ali poslodavac nije imao razumevanja za cekanje pa je trazio da raskinemo ugovor. Pronasao sam drugog poslodavca koji mi nudi posao kao pomocni radnik tj. NOKS 1-2. Interesuje me da li moram sorn termin pa opet se registrovat I cekati ili mozda postoji mesto gde mogu sve objasniti kako bih to promenio I nastavio cekati isti termin?
PORUKA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back