Nadji druze novog poslodavca da ides na NOKS 3-5.
Budi uporan za novi posao. Tebi termin ce biti za tri meseca a ako ides NOKS 1-2 cekaces godinu dana.
Bilo bi steta da sad ides storno.
Ja sam citao iskustva ljudi na ovom forum koji su isli na termin sa pogresnim Noksom pa su ih pustali u ambasadu a bilo je onih i koje su vracali.
Ali ti imas dovoljno vremena da nadjes novog poslodavca i posao iz svoje struke da ostanes u Noksu 3-5.
Hvala na odgovoru, pokusat cu da prondajem posao iz struke, a ako ne uspem mozda ipak treba pokusat sa ovi terminom jer sam pisao dve poruke i na obe su mi prvo odgovorili da mogu zadrzat termin, zatim kasnije da ne mogu. EVO KOPIJAVon: .BELG *TERMIN
Gesendet: Dienstag, 4. September 2018 12:04
An:
brodway_city@hotmail.com
Betreff: WG: Kontakt-Termini-Pitanja vezana samo za termin NE KORISTITI ZA ZAKAZIVANJE!
Poštovani g. Haniću,
Ambasada se zahvaljuje na Vašem upitu i obaveštava da u tom slučaju ne morate zakazati termin iznova, već možete zadržati registraciju i predati dokumenta shodno informatoru Noks1-2.
S poštovanjem,
Vaše vizno odeljenje
Ambasada SR Nemačke
Pravno-konzularno odeljenje
Kneza Miloša 75, 11000 Beograd
visa@belg.diplo.de |
termin@belg.diplo.de
www.belgrad.diplo.de | facebook.com/DeutscheBotschaftBelgrad
Von:
noreply@info.auswaertiges-amt.de [mailto:noreply@info.auswaertiges-amt.de]
Gesendet: Montag, 3. September 2018 21:22
An:
termin@belg.diplo.de
Betreff: Kontakt-Termini-Pitanja vezana samo za termin NE KORISTITI ZA ZAKAZIVANJE!
Sie wurden kontaktiert
Tema : NOKS
Mesto za Vašu poruku (maksimalno 2000 znakova) Molimo Vas uzmete u obzir da samo upiti na nemačkom ili srpskom jeziku mogu biti obrađeni! : Zdravo , zakazao sam termin za NKS 3-5, treceg meseca ove godine ali poslodavac nije imao razumevanja za cekanje pa je trazio da raskinemo ugovor. Pronasao sam drugog poslodavca koji mi nudi posao kao pomocni radnik tj. NOKS 1-2. Interesuje me da li moram sorn termin pa opet se registrovat I cekati ili mozda postoji mesto gde mogu sve objasniti kako bih to promenio I nastavio cekati isti termin?
PORUKA