Tempesta
Zainteresovan član
- Poruka
- 373
Ljudi moji, zasto se na viziranje ceka ovoliko dugo?? Evo 5 nedelja vec... koji im je moj? Najgora ambasada ikad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ljudi moji, zasto se na viziranje ceka ovoliko dugo?? Evo 5 nedelja vec... koji im je moj? Najgora ambasada ikad.

Jel imaš srednju medicinsku? Na kom si nivo-u znanja jezika bila kada si išla na termin, jel si imala sertifikat?
Da sa srednjom medicinskom. Imam b1 i samo sertifikat na uvid nisu proveravali znanje jezika.
Ja zbog tog defizitbescheid zovem u ponedeljak Regierung i trazim da mi se obrate vise, jer ce mozda termin. Ako me budu zajebavali za to, odustajem. Dopunu dokumentacije od mene nece dobiti. Predao sam za nostrifikaciju sa b2 sertifikatom, proslo je 6 meseci, nista!
E potrebno je od regierunga odgovor da si predao za nostrifikaciju. Na tom papiru pise sta je potrebno jos da se pokrene nostrifikaciju meni je potreban b2 i prijava adrese u nemačkoj. Ali ja sam odgovor dobila za mesec dana posle apliciranja za nostrifikaciju i slala sam direktno u darmstad.
Samo potvrdu od njih i imam, da sam predao. Ne znam sta rade 6 meseci?! A na termin cekam vec 8. mesec. Muka mi je vise.
Da li je neko do sada stornirao termin? Zanima me da li je dovoljno da se klinke na link ili se upisuju jos neki podaci? I da li na meil stize neko obavestenje da je termin storniran?
Ja sam stornirala, i sve je bilo ok. Samo se klikne na link iz maila plavom bojom STORNO, i dobijete mail da je termin storniran. Iskreno se ne secam jel ima nesto izmedju, da li se bese nesto upisuje. Ali nista komplikovano. Posle toga se mozete ponovo prijaviti, odmah.
Ja sam stornirala, i sve je bilo ok. Samo se klikne na link iz maila plavom bojom STORNO, i dobijete mail da je termin storniran. Iskreno se ne secam jel ima nesto izmedju, da li se bese nesto upisuje. Ali nista komplikovano. Posle toga se mozete ponovo prijaviti, odmah.
Iskreno se nadam da nije dovoljno da se samo klikne na link u protivnom izludecu. Deca igrala igrice na tablet i kako su dosli do togmeĵla neznam al kad su mi dali ja vidim da kliknuli na storno otvorila se neka stranica al nisam ni stigao da pogledam sta pise na njoj jer sam odmah izasao. Nikakav meil mi nije stigao pa zato pitam da znam sta me ceka
- - - - - - - - - -
Setih se da je vec neko pisao ovde da se moze proveriti tako sto pokusas ponovo da se registrujes sa istim podacima i ako sistem prihvati onda je predhodni storniran i evo ja pokusao i izbacilo mi poruku: Diese Angabe muss eindeutig sein. Bei einem anderen Termin wurde sie bereits verwendet. Sto znaci da nije storniran. Uh odsekao sam se cekam od 27.11.2017. noks 1-2
Iskreno se nadam da nije dovoljno da se samo klikne na link u protivnom izludecu. Deca igrala igrice na tablet i kako su dosli do togmeĵla neznam al kad su mi dali ja vidim da kliknuli na storno otvorila se neka stranica al nisam ni stigao da pogledam sta pise na njoj jer sam odmah izasao. Nikakav meil mi nije stigao pa zato pitam da znam sta me ceka
- - - - - - - - - -
Setih se da je vec neko pisao ovde da se moze proveriti tako sto pokusas ponovo da se registrujes sa istim podacima i ako sistem prihvati onda je predhodni storniran i evo ja pokusao i izbacilo mi poruku: Diese Angabe muss eindeutig sein. Bei einem anderen Termin wurde sie bereits verwendet. Sto znaci da nije storniran. Uh odsekao sam se cekam od 27.11.2017. noks 1-2
Pozdrav svima, molim Vas za odgovor ukoliko neko zna.
Na ugovoru koji mi je poslodavac poslao stoji datum potpisivanja ugovora i naravno potpisi obe strane. Medjutim, na ugovoru ne stoji pečat firme.
Da li to mora da stoji? Tj. da li da tražim da mi pošalju novi ugovor sa pečatom firme?
Unapred hvala na odgovoru.