Evo da se javim sa svezim informacijama.....nismo dobili termin, prijava je bila 10.12., noks 3-5, monter, prijavio se preko agencije....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potrebna mi je pomoc!!!!
Јuče je suprugu stigao mejl sa terminom, medjutim nigde ne piše broj pasosa sa kojim smo aplicirali već četvorocifren broj a registracioni broj je isti.
Da li je tako i kod vas ili je neka greska? Sada tek ne znam šta da radim....
Muzu stigao jutros termin za spajanje porodice..prijava 8.2 termin 1.8.
Puno srece svima
Pozdrav, da li znate kako treba da izgleda ta potvrda od poslodavca da firma radi cod 95 u De ???
Hvala unapred
Puno srece svima
Puno srece svima
Molim vas dragi ljudi za pomoć.
Naime šta se dešava u slučaju da ste u Nemačkoj, a treba tamo nakon prvih 6 meseci da vam produže vizu, a vaš pasoš ističe za 3 meseca? Recite mi molim vas da to ne znači da ću morati opet da prolazim kroz Nemačku Ambasadu u Srbiji? I svo to čekanje? Već da će biti neophodno samo da se vratim u Srbiju i izvadim novi pasoš.
Hvala puno na odgovoru
Izvadite nov pasos, stari sa vazecom vizom cuvate
Jutros u 07h mu je stigao mailJutros ili juce? Pitam posto su i juce delili, da nije zabuna?
Ovo cekanje vise nema smisla stvarno.ima li viza ljudi?
Konacno da su krenuli vozaci
- - - - - - - - - -
Ima li nade da i sutra dele termine? Vise nema nikakvih pravila
Jel ceka neko termin za studentsku vizu?
I ja preko agencije 14.12.2017 noks 3-5, nista jos, nadam se u sledećoj podeliEvo da se javim sa svezim informacijama.....nismo dobili termin, prijava je bila 10.12., noks 3-5, monter, prijavio se preko agencije....
Izvadim nov pasoš i onda se vraćam u Nemačku gde će mi produžiti prethodnu vizu?
Viza će prvo da mi istekne, pa onda tek pasoš. Sumnjam da će mi novu vizu stavljati u pasoš koji važi još tri meseca.
Vec sam pisala da sam imala termin 04.07.2018 a da mi je mejl za termin stigao 15.6.2018. Od 4.7.2018 cekam poziv za vizu.Da li si dobila termin?