Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam se prijavio za termin noks 3-5 Kuvar, 11 Decembar. Nisam dobio termin. Nisu svima podelili termine za NOKS 3-5 do 13 Decembra.

Proverite spam folder u mailu, datumi se ne preskacu kada je noks u pitanju. Da obrazlozim. Ako imamo vozaca koji je dobio termin posle treceg, med radnike i trece zanimanje (a imamo sva tri u ovoj podeli)
onda su bukvalno sve sekcije u noksu 3-5 pokrivene (pa i vase zanimanje, jer vi nemate posebnu sekciju kao kuvar nego spadate u generalnu). A sutra cemo znati jos vise od ovih ljudi koji cekaju informacije od agencija

Poslednja izmena:
Proverite spam folder u mailu, datumi se ne preskacu kada je noks u pitanju. Da obrazlozim. Ako imamo vozaca koji je dobio termin posle treceg, med radnike i trece zanimanje (a imamo sva tri u ovoj podeli)
onda su bukvalno sve sekcije u noksu 3-5 pokrivene (pa i vase zanimanje, jer vi nemate posebnu sekciju kao kuvar nego spadate u generalnu). A sutra cemo znati jos vise od ovih ljudi koji cekaju informacije od agencija

Sve druze proverio nema nista.

Evo slogirala sam se!

Tacno u podne stize mail da terminom.

Prijava: 08.03
Termin: 21.06. u 9.45

Ruke su mi se tresle od soka :))

Kliknula sam ono na potvrdu termina. I otvori mi se kao vas termin je vec potvrdjen. Nadam se da je sve ok. Ne nisam panicar. #sarcasm

Ne razumem gde si kliknula?

- - - - - - - - - -

Ako ste isti dan aplicirali kao neko ko je dobio termin onda su sati u pitanju.

Pa nema nista na meilu...

Kao sto sam rekao, ako ste isti dan aplicirali kao neko ko je dobio termin a vi ga niste dobili onda znaci da su sati u pitanju, sto znaci da je neko isti dan ali nekoliko sati ranije pre vas aplicirao.

Evo opet sam proverila sve meilove i nema nista! maci.candy je meil stigao 8.06. ja tog dana nemam ni jedan meil. Uglavnom, sta ako su poslali, ja ga propustila...sta sad?

Evo opet sam proverila sve meilove i nema nista! maci.candy je meil stigao 8.06. ja tog dana nemam ni jedan meil. Uglavnom, sta ako su poslali, ja ga propustila...sta sad?

Treci put, ako su stigli do vaseg dana onda je moguce da nisu stigli do vas jer su i sati ne samo dani u igri.

A ako su vam poslali mail a vi niste dosli na termin onda ako se ne varam ce vas staviti na listu da ne mozete da se prijavite opet neko odredjeno vreme.

Mislim da te objave što gledate su termini za noks 6-8, jos jednom iscitajte i proverite na forumu. A koliko vidim vi spajanje porodice, izvinite ako grešim.

Ma skratih sebi zivot za deset godina! Uplasila sam se da sam propustila termin....ali onda shvatim da ne cekamo svi isto bez obzira na datum prijave. Samo jos Daliborka da se javi pa da potvrdim svoju teoriju....

Koliko sam uspeo da juče ispratim, poslednji objavljeni datumi koji su dodeljeni su sledeći:

Noks 1-2: 9.10.2017
Noks 3-5 vozaci: 06.12.2017
Noks 3-5 medicinari: 10.12.2017
Noks 3-5 ostalo: 03.12.2017
Spajanje porodice: 9.2.2018

Poslednji dodeljen termin je za 06.08.2018.

Molim vas, ukoliko neko ima drugačiju informaciju da me ispravi, kako bismo imali što bolji uvid u dodelu termina.

- - - - - - - - - -

Ne dodeljuju se svima termini po istom redosledu, do posebnog datuma se stiglo za spajanje porodice, a do posebnog za radne dozvole, a za radne dozvole postoji plus još dosta podgrupa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back