Marijana0026
Početnik
- Poruka
- 16
Marko kada si aplicirao? Moj suprug je 3 decembra, takodje NOKS 3-5.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postovani forumasi i sapatnici... 15.09.2017 predat zahtev za radnu vizu. 29.05.2018 termin u ambasadi 13.06.2018 odobrena viza Zelim svima sto pre termine i vize...naoruzaj te se strpljenjem,ja mislim da sam medju prvima sa stazom cekanja,ali se ipak isplatilo...vel.pozdrav svima.
Pozdrav,
predao 12.01. za spajanje ,dobio termin 06.06. i predao dokumentaciju za mene i decu (9,17).
Ono što me buni je što mi je prijatna starija Nemica rekla na intervju da pratim mailove i telefon i da dođem po vize. Jedino nije znala da mi kaže da li mogu ja da pokupim vize za njih.
Suprugi su produžili vizu za još 6 meseci i izdali joj potvrdu da će je zaposliti za stalno (ped. sestra) . Vidim da se pojavljuje i ono što me buni je da li papiri ide u De i da li onda pozivaju suprugu i proveravaju dokumentaciju. Naime ona ima prijavu stana ,ali stan ima 30m2 . Jako je teško naći u Heidelbergu stan i okolini . Dolazi njih 10 da predaju za isti stan, a plata je jako bitna u odabiru novih stanara.
Hvala
P.S.
Čestitke Klepatalu za rešen status i ja nemam suprugu a, deca majku već 7 meseci.
Katastrofa
Marko kada si aplicirao? Moj suprug je 3 decembra, takodje NOKS 3-5.
Vidim da se javljaju ljudi koji cekaju u grupi noks 3-5, a da nisu vozaci I medicinari. I mi isto cekamo, prijava je bila 10.12. Da li neko zna do kada su stigli uopste da ovom grupom?
evo sacu vam reci dokle su stigli sa NOKS 3-5
stigli su u vraziju mater!
za 7 ipo meseci ocistili su 26.5 dana ,eto dotle su stigli,svidjao se moj recnik nekome ili ne,to vam je to....
Ujedno da dodam da se ne zaboravi,
NAJMRTVIJI NOKS!
ONAKO BEZ MRACENJA OPTIMISTICKI U FULL-u.
Ali ok,cekamo,samo opusteno....
Covek je sve rekao... s obzirom da su krenuli da dele svake nedelje termine, cenim da ce za noks 3-5 cistiti do 10 dana mesecno.
Dakle ja sam se npr prijavio krajem februara za noks 3-5 a to je 80 dana (ceo decembar januar i pola februara) x 3(jer dele samo 10 dana mesecno) = 240 dana cekanja. Jos realnih 8 meseci cekanja za ukupnih 11.5 meseci
(u medjuvremenu ce ocistiti sve po starom pa mozda ubrzati ali nisam optimista uopste) To je realnije od onih navodnih 7 meseci koje je ambasada okacila.
za 7 ipo meseci ocistili su 26.5 dana ,eto dotle su stigli,svidjao se moj recnik nekome ili ne,to vam je to....
NAJMRTVIJI NOKS!
verovatno ce ici malo brze kad ociste po starom...
samo ima jedan problem,bar do sada je tako bilo,ne dele svaki mesec noks 3-5,recimo april nisu delili...
a postoji verovatnoca da nece ni jun da dele
nego svaki drugi mesec puste do 10 dana max....nadam se da nece biti tako!!!
Ne razmisljaj negativno, glavu gore a i onako neznam kad stize odgovor za ne daj Boze odbijenicu !Mogli bi da javljaju i za termine, vize...
Da li neko zna u kom roku bi mogla da stigne odbijenicu? Hvala!
NAJMRTVIJI NOKS!
U sledecoj podeli je 99% noks 3-5, jer spajanje porodice je vec debelo u januaru a navodno cekanje 6 meseci dok je noks 3-5 i dalje u novembru a cekanje 7m. Samo je pitanje koliko dana ce podeliti i da li ce to biti ovaj petak