Danijela 83
Početnik
- Poruka
- 16
Hvala puno na odgovoruNeki kazu da moze odmah mnogi su pisali ovde i objasnjavali,neki kazu da moze tek posle dve godine,to je najbolje pitati u Nemackoj kad se dodje gore ili u ambasadi i tad ste sto posto sigurni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala puno na odgovoruNeki kazu da moze odmah mnogi su pisali ovde i objasnjavali,neki kazu da moze tek posle dve godine,to je najbolje pitati u Nemackoj kad se dodje gore ili u ambasadi i tad ste sto posto sigurni.
Posle kog vremana od dobijanja vize moze da se promeni poslodavac?
Nemoj menjati poslodavca najmanje godinu dana, a ni kad istekne taj period nemoj žuriti s tim.Ja sam sve bukvalno morao da iz početka zato što sam dobio ulaznu vizu, a nisam otišao kod poslodavca na osnovu čijeg ugovora sam i dobio vizu. U Nemačkoj sam bezuspešno pokušavao da uradim novu radnu dozvolu da bi mi na kraju objasnili da moram da se vratim u Srbiju i radim sve ponovo. Viza mi je propala, vratio sam se nazad, aplicirao 21.09.2018. za novu vizu i od tada čekam.![]()
Toe,i ja cekam od 21.09.2017.koliko ja pratim forum ti i ja smo veterani sto se cekanja tice.Trebali bi da napokon dobijemo termin u sledecoj podeli,voleo bih da to bude danas ali mislim da ce deliti sledece nedelje.
Jedno brzo pitanje oko kojeg imam nedoumice. Da li se prevodi kod tumaca listing is PIO?
Ja već gubim nadu... Znam da i ti čekaš od 21.09. Ovo već postaje komično, 8 meseci čekanja...

Ne mora da se prevodi listing iz PIO.
Ne mora da se prevodi listing iz PIO.

Jedno pitanje kad se skida online onaj registran firme i to na koje da kliknem kad nadjem firmu i sve
1.Handelsregisterauszug
2.Chronologischer Handelsregisterauszug
3.Historischer Handelsregisterauszug
4.Liste der Gesellschafter
5.Gesellschaftsvertrag
6.Bilanz / Jahresabschluss
I sta posle toga kliknuti ako neko zna
Jer kad kliknem ima da se plati znam i treba 12e ali ima kao
Primer-Handelsregisterauszüge
Aktueller Handelsregisterauszug
11,90
Hvala vam puno
Jedno pitanje kad se skida online onaj registran firme i to na koje da kliknem kad nadjem firmu i sve
1.Handelsregisterauszug
2.Chronologischer Handelsregisterauszug
3.Historischer Handelsregisterauszug
4.Liste der Gesellschafter
5.Gesellschaftsvertrag
6.Bilanz / Jahresabschluss
I sta posle toga kliknuti ako neko zna
Jer kad kliknem ima da se plati znam i treba 12e ali ima kao
Primer-Handelsregisterauszüge
Aktueller Handelsregisterauszug
11,90
Hvala vam puno

Ajmo termini da se zavrsi najzad septembar pa i oktobar da dodje na red..![]()