Stepanovicdijana
Obećava
- Poruka
- 51
I jos jedno pitanje. Koliko se brzo dobija odgovor za vizu za Baden Wittemberg pokrajinu? Zna li neko?
Ja cekam za BW Evo do petka ce mesec Dana I Jos uvek ne zovu,samo sto Sam ja za spajanje porodice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jos jedno pitanje. Koliko se brzo dobija odgovor za vizu za Baden Wittemberg pokrajinu? Zna li neko?
Imam informaciju od radnika iz ambasade u Beogradu. Trenutno imaju na cekanju 2000 ljudi za poslovne vize i 1500 za spajanje porodice. Mozda nekom znaci
Pratim, citam, cekam strpljivo.
Proslo je vec okruglo 6 meseci cekanja za noks 1-2, stari ugovor istekao.
Dobio sam novi ugovor sa jacom platom u odnosu na prosli ugovor. Problem je u tome sto na novom ugovoru nemam pecat firme. Kaze mi da su u tom trenutku radili novi pecat pa nisu imali.
Da li to moze da bude problem u ambasadi.
Inace ovim tempom ocekujem jul/avgust.
Ja cekam za BW Evo do petka ce mesec Dana I Jos uvek ne zovu,samo sto Sam ja za spajanje porodice
Prijava je bila 03.12.2017 a termin 11.04.2018Ok javi kad stigne bas! Koliko ste cekali na termin za spajanje?
Prijava je bila 03.12.2017 a termin 11.04.2018
S tim sto je suprug pitao u nemackoj koliko kod njih traje obrada zahteva (mi smo u Ludwigsburgu)I rekli su mu da nekada treba I do 8 nedelja da papiri samo stignu is srbije
Drzim pesnice da bude ranije! A koliko ste cekali za radnu vizu nakon termina za BW?
Da li mi neko moze pojasniti pojam garantnog pisma i koliko pomaze za samo dobijanje vize?
izvini kakav handelkamer.ja bas ovih dana treba da dobijem novi ugovor.dal treba to da pomenem tamo kad mi prave ugovor.aj molim te ako mozes pusti mi to kako izgleda
Poštovani
To vam je stavka iz informatora nox 1-2 pod rednim brojem 8 ......tu se nalaze informacije o firmi ili ti kao kod nas izvod iz apr-a
Pozdrav za sve,nesto ne mogu da se setim i ne mogu da pronadjem na forumu,neko je pisao,DA LI TREBA PREVESTI NA NEMACKI LISTING IZ NASEG PIO.
Pozdrav za sve,nesto ne mogu da se setim i ne mogu da pronadjem na forumu,neko je pisao,DA LI TREBA PREVESTI NA NEMACKI LISTING IZ NASEG PIO.
Ne moze.Pozdrav,
Interesuje me sledeća situacija :
Ako posedujem radnu vizu preko detasmana na neko vreme, da li je viza nekim slučajem vezana za firmu u kojoj radim ili je ona kako bih rekao otvorena za sve?
Pošto na radnoj vizi ne piše nigde da je izdata od strane neke firme, a izdata je od Beogradskog konzulata, viza je ulazna zelene boje tipa '' D '' a clan je "§ 29", pa me interesuje da li je negde viza vezana direktno za firmu i da li ja mogu tu vizu da pošaljem nekoj drugoj firmi koja bi htela da me zaposli i da li se moja trenutna firma pita tu bilo šta?
Pa nisu stigli do NOKSa jos su na clanu 26.2Ja mislim nisam siguran ko je aplicirao po noksu 1-2 da jos niko nije dobio termin daj boze da se varam