Daliborka123
Obećava
- Poruka
- 70
Prijava za termin 03.12.2017,poruka sa terminom 05.4.2018,termin 11.4.2018. I sada čekamo poziv (zeznula sam se u brojanju dana znaci 4 meseca i 8dana)
Hvala Vam puno na odgovoru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijava za termin 03.12.2017,poruka sa terminom 05.4.2018,termin 11.4.2018. I sada čekamo poziv (zeznula sam se u brojanju dana znaci 4 meseca i 8dana)
Nema na cemu,uvek ako ce nekome pomociHvala Vam puno na odgovoru.
Ljudi jel ceka neko od vozaca po noksu 3-5,dokle su stigli sa terminima?
nesto su nas proredili sa podelom?
Hoće li ikada deliti termine za NOKS 6-8/ plava karta? Registrovao sam se 20. februara...

I mene zanima isto...ja cekam od januara a ti?
ja cekam od novembra
Strasno...od kog novembra
Ja sam se registrovao 09.02, a stigli su do februara još pre mesec dana. Nemoj se nadati previše jer sada je očigledno da postoji neka međunarodna zavera da ne dobijem vizu, a vi ste nažalost kolateralna šteta![]()

Ja sam se registrovao 09.02, a stigli su do februara još pre mesec dana. Nemoj se nadati previše jer sada je o?igledno da postoji neka me?unarodna zavera da ne dobijem vizu, a vi ste nažalost kolateralna šteta![]()
Ima li neko predstavu koliko se sada ceka za Noks 6-8/Plava karta?
Imao bih par pitanja i molim nekoga ko zna odgovor da mi pomogne.
Pokusacu da skratim sto je vise moguce, dobio sam posao u Nemackoj kao programer i sada naravno cekam za termin.
1. Zavrsio sam Visoku skolu i na sajtu anabin-a stoji da je H+/-, e sad neko kaze da mora da se pokrece proces a neko kaze da ne mora? Inace poslodavac me je zvao u jednom trenutku da mi kaze da postoji mogucnost da necu moci da dobijem plavu kartu zbog istog razloga i da mu posaljem neki dokument da je fakultet priznat, na sta sam mu ja odgovrio sa poslatim prevodom potvrde Ministarstva da je fakultet akreditovan, nakon toga rekao mi je da je sve u redu.
2. Sam poslodavac mi je rekao da mi ne moze poslati pravi ugovor jer ne moze znati kada cu ja poceti da radim, vec mi je poslao nesto poput predugovora sa navedenim kljucnim stvarima koja su potrebna (godinja bruto plata, radni sati itd), zna li neko da li je to dovoljno?
3. Posto sam fakultet relativno skoro zavrsio, (januar) i dobio potvrdu fakulteta da sam zavrsio, koju sam preveo kod sudskog prevodica. Da li je to dovoljno ili mora da bude u pitanju original dipoma koja se dobija "za zid"?![]()
Hvala puno !!!
Postovani,
Molim Vas nemojte siriti pogresne informacije.
U septembru prosle godine NOKS sistem nije ni postojao. Uveden je 01.11.2017.
Termini za radne vize po clanu 26.2. su podeljene do 11.09.2017.
Pitanjce. Preporuka prethodnog poslodavca, da li mislite da treba da bude na nemackom jer mi je napisana na engleskom.
U pitanju je radno mesto za koje nije neophodna visoka skolska sprema prijavila sam se noks 35. Za to specificno radno iskustvo nema licence ali sam dobila tu potvrdu prethodnog poslodavca iz Srbije. Da je prevodim na nemacki?
Došao danas poziv iz ambasade da se dodje sutra na davanje otiska i da se plati taksa i da se donese osiguranje, dokumenta predata u ponedeljak na grupnom terminu koji je sredila firma iz DE! Jel zna možda neko da li ambasada vizira pasoše i petkom? Znam da petkom rade do 2 i čini mi se da je bila neka priča da se viziraju pasoši svim radnim danima osim petkom.
Naravno , kod sudskog tumaca na prevod jer je to bitan document za Vas (ako ce te raditi taj posao u Nemackoj). Svaki document je ovde bitan...
Srecno
Postovani,
Molim Vas nemojte siriti pogresne informacije.
U septembru prosle godine NOKS sistem nije ni postojao. Uveden je 01.11.2017.
Termini za radne vize po clanu 26.2. su podeljene do 11.09.2017.
Zdravo svima.....danas sam zvao ambasadu i rekli su mi sto se tiče ugovora da ako još vazi nema potrebe za novim ugovorom.

Ovaj mi odgovor zvuči dobro,ali još uvek mi nije jasno.Ugovor sam potpisala 11.08.2017 i počeo je da važi od 01.11.2017 do sledeće godine tj.godinu dana tako piše.Međutm kada sam zvala agenciju preko koje su me registrovali za termin rekli su da mora nov kao gleda se datum potpisivanja i važi 6 meseci.Kaktus možeš li mi malo bolje opisati vezano za datume na tvom ugovoru ?Hvala.Možda sam i ja trebala da zovem ili pišem ambasadi.