Ja sam registrovan 09.02. Da li to znači da sam sada najstariji ovde za plavu kartu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam registrovan 09.02. Da li to znači da sam sada najstariji ovde za plavu kartu?
Cini mi se da jesi! Ja sam 4 dana posle tebe registrovana, videcemo da li ce nam maj biti srecan mesec, javljaj ukoliko dobijes mail!

Registracija 11.09.2017
termina u ambasadi 30.04.2018

Da li moramo direktno iz Srbije da letimo za Nemacku, ili moze da se ode u Budimpestu pa odatle za DE?
Znaci i danas delili neke termine... To mora da je neko stornirao termin pa ti uskocio "preko reda"...
Trebalo bi da može. Ne znam zašto bi to bio njihov problem.
Pa ako odem recimo u Austriju busom, usao bih turisticki u EU, posle ne bi bilo pasoske kontrole iz Beca za Hamburg, ne bih da se nesto zakomplikuje oko ulazne vize. :/

Da li moramo direktno iz Srbije da letimo za Nemacku, ili moze da se ode u Budimpestu pa odatle za DE?
Cini mi se da jesi! Ja sam 4 dana posle tebe registrovana, videcemo da li ce nam maj biti srecan mesec, javljaj ukoliko dobijes mail!
A reci mi da li mogu da odem 30.04. iako mi je viza u pasosu od 01.05.?Mozes. Ja letim uvek iz Rumunije - jeftini letovi.
- - - - - - - - - -
Ja sam 08.02., ali obrazovanje. Isti noks. Nadam se terminu u maju-Iskreno pre se plava karta i obrazovanje dobijalo odmah.
Trebam u nemackoj da budem kod mame cekam termi ali dal mi treba njena izjava da cu biti u stanu kod nje da necu placati to ne pise nigde
Ja cu navesti adresu na onaj papir gde se pise mesto boravka
Kolege vozaci mi izgleda i ovaj put visimo za termine?Zna li neko sta se desava?
Savrseno, hvala!A reci mi da li mogu da odem 30.04. iako mi je viza u pasosu od 01.05.?
Trebam u nemackoj da budem kod mame cekam termi ali dal mi treba njena izjava da cu biti u stanu kod nje da necu placati to ne pise nigde
Ja cu navesti adresu na onaj papir gde se pise mesto boravka