Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
99% Vas zovu da dodjete na viziranje i 100% ćete imati još jedan poziv, sutra ili od ponedeljka. Gledajte da telefon bude kraj Vas i raspitajte se gde je najjeftinije osiguranje. Srećno!

- - - - - - - - - -

Pokušajte da ponovo uradite registraciju za isti Noks. Ukoliko je važeća, neće vam sistem dopustiti da se ponovo registrujete.

Hvala na odgovoru. Znaci taj ponovni pokusaj ne bi trebao da mi zezne staru registraciju?

pozdrav drugari
poruka stigla danas u 14:15,
prijava za termin 24.01.2018
zakazan termin za 12.04.2018
NOKS 6-8,
kad predam papire javljam kako je proslo. Imam samo neke nedoumice, ispravan NOKS sam prijavio (visokoobrazovani 6-8), ali sam onu podgrupu prilikom prijave losu izabrao. Da li neko zna da li postoji mogucnost da me vrate zbog toga????
hvala na odgovoru

- - - - - - - - - -

prolazim svaki dan ispred ambasade, ujutro su ljudi za predaju dokumenata, a posle njih su oni koji cekaju viziranje i guzve su poprilicne, tako da ne mogu da kazem da ne ide, s obzirom da svako jutro u kneza milosa, vidjam poprilicne guzve oko nemacke ambasade

Najbolje bi bilo da pošalješ mejl i potaš njih. Mislim da ne bi trebalo da ti prave problem osim ako te ne dohvati neki baš zadrti birokrata. :)

Ako nije tajna, koju podgrupu si odabrao? Moguće da postoje razlike između podgrupa, jer jonny spqr nije dobio termin iako se registrovao 3 dana pre tebe.

Najbolje bi bilo da pošalješ mejl i potaš njih. Mislim da ne bi trebalo da ti prave problem osim ako te ne dohvati neki baš zadrti birokrata. :)

Ako nije tajna, koju podgrupu si odabrao? Moguće da postoje razlike između podgrupa, jer jonny spqr nije dobio termin iako se registrovao 3 dana pre tebe.

Dragech da li si se i ti registrovao za NOKS 6-8? I ako jesi kada?
Malo me panika hvata, nadala sam se da ce me ova podela ipak zahvatiti :/

pozdrav drugari
poruka stigla danas u 14:15,
prijava za termin 24.01.2018
zakazan termin za 12.04.2018
NOKS 6-8,
kad predam papire javljam kako je proslo. Imam samo neke nedoumice, ispravan NOKS sam prijavio (visokoobrazovani 6-8), ali sam onu podgrupu prilikom prijave losu izabrao. Da li neko zna da li postoji mogucnost da me vrate zbog toga????
hvala na odgovoru

- - - - - - - - - -

prolazim svaki dan ispred ambasade, ujutro su ljudi za predaju dokumenata, a posle njih su oni koji cekaju viziranje i guzve su poprilicne, tako da ne mogu da kazem da ne ide, s obzirom da svako jutro u kneza milosa, vidjam poprilicne guzve oko nemacke ambasade
A koju si podgrupu izabrao? Ja sam NOKS 6-8/ausbildung i registrovao sam se 22.1 i nisam dobio nista, cak sam i spam proveravao pet puta.

99% Vas zovu da dodjete na viziranje i 100% ćete imati još jedan poziv, sutra ili od ponedeljka. Gledajte da telefon bude kraj Vas i raspitajte se gde je najjeftinije osiguranje. Srećno!

- - - - - - - - - -

Pokušajte da ponovo uradite registraciju za isti Noks. Ukoliko je važeća, neće vam sistem dopustiti da se ponovo registrujete.

Hvala Klepetalo, zaci po vama da ih ne zovem ja? Cekacu danas...

Ljudi ja se ne secam te podgrupe za Noks 6-8 u registraciji. Odnosno, ne secam se te opcije. Da li sam se onda dobro registrovala. Moj problem je sto poslodavac moze da ceka samo do 15.05. Po svemu sudeci da pocnem da trazim drugog...

Na koju podgrupu misliš? Ako misliš na ugovor o delu, te podgrupe stvarno više nema (pretpostavljam da sada potpada pod visokokvalifikovani/plava karta).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back