Pogresio si druze noks moras aplicirati po noksu 1-2
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam više... prosto je neverovatno da nije podeljen nijedan termin za 6-8.

Dobio termin! Medicinski tehnicar
Prijava: 03.09.2017
Termin: 27.04.2018
Nije mi jasno zasto mi je dodeljen termin prema NOKSU 1-2
Aplicirali ste po 26.2?Automatski se pojavljuje NOKS 1-2.Stari informator mozete poneti bez problema.Sta pise u ugovoru za zanimanje?Da li imate pokrenut Anerkennung?Sve najbolje.
Tako je. U ugovoru pise Gesundheits- und Krankenpfleger/Altenpfleger (ohne dt. Anerkennung) bis zur Anerkennung) I Anerkennung nisam pokrenuo, a takodje nisam ni odstampao taj stari informator 26.2. Gde to mogu da nadjem sad? Hvala, takodje!
Ja sam izgleda najveci baksuz ovde, u prosloj podeli su stali kod mene a sada umesto da nastave oni promene pravila i sada cekamo 3-4 meseca, taman ce proci 3 puna meseca 22.4 tako da nebi trebalo da nas opet preskoce u sledecoj podeli.Uh bas sam zacudjena da niko nije dobio noks 6-8, pogotovo johny koji bi trebao da bude medju prvima u ovoj podeli :/
Ja sam izgleda najveci baksuz ovde, u prosloj podeli su stali kod mene a sada umesto da nastave oni promene pravila i sada cekamo 3-4 meseca, taman ce proci 3 puna meseca 22.4 tako da nebi trebalo da nas opet preskoce u sledecoj podeli.
A da ne pricamo o tome koliko smo cekali bescheid, poslodavac je mislio da cemo biti tamo od 1.5.2017-e a mi izgleda necemo stici ni 1.5.2018-e, a sto je najjace kolege koje su predali dokumenta 5-6 meseci posle nas su dobili bescheid isti dan kada i mi jer je poslodavac dao intervju za novine gde ih je ispljuvao i angazovao je advokata i onda su izrokali sve njegove od jednom. Sad je popizdeo i na ambasadu i zvao ih je za grupni termin, valjda ce uspeti ta prica posle vaskrsa jer ovo vise stvarno nema smisla.
Ja sam izgleda najveci baksuz ovde, u prosloj podeli su stali kod mene a sada umesto da nastave oni promene pravila i sada cekamo 3-4 meseca, taman ce proci 3 puna meseca 22.4 tako da nebi trebalo da nas opet preskoce u sledecoj podeli.
A da ne pricamo o tome koliko smo cekali bescheid, poslodavac je mislio da cemo biti tamo od 1.5.2017-e a mi izgleda necemo stici ni 1.5.2018-e, a sto je najjace kolege koje su predali dokumenta 5-6 meseci posle nas su dobili bescheid isti dan kada i mi jer je poslodavac dao intervju za novine gde ih je ispljuvao i angazovao je advokata i onda su izrokali sve njegove od jednom. Sad je popizdeo i na ambasadu i zvao ih je za grupni termin, valjda ce uspeti ta prica posle vaskrsa jer ovo vise stvarno nema smisla.
A ima li u 6-8 neke razlike koji kadar je u pitanju ili idu po datumu registracije? Cini mi se da sam u grupi na FB procitala da je jedna devojka dobila za mesec i po dana termin, a neki momak za dva meseca.
Pa ne verujem da ima razlike koji kadar je u pitanju, jer oni ne znaju koji smo kadar dok ne dodjemo na termin i ne donesemo dokumentaciju.
Bravo, zaboravila sam na taj detalj. Na osnovu li cega onda dele ako ne po datumu registracije, pitam se pitam... Mislite da ce sad definitivno da pocnu sa tim rokom od 4 meseca?
Do sad sam se nadala da je po datumu registracije, ali sam i ja sad zbunjena :/ Nadam se ipak da su to maximalni rokovi cekanja, a ne da se zaista toliko mora cekati, ali vreme ce pokazati...Kad si se ti registrovala?
Jesam li sigurno pogresio? Sta sad da radim? Da stogniram NOKS 3-5 i prijavim se za 1-2 ili kako to ide? hajde, stvarno bih bio zahvalan kad bi mi jos neko dodelio neki savet![]()
pozdrav drugari
poruka stigla danas u 14:15,
prijava za termin 24.01.2018
zakazan termin za 12.04.2018
NOKS 6-8,
kad predam papire javljam kako je proslo. Imam samo neke nedoumice, ispravan NOKS sam prijavio (visokoobrazovani 6-8), ali sam onu podgrupu prilikom prijave losu izabrao. Da li neko zna da li postoji mogucnost da me vrate zbog toga????
hvala na odgovoru
- - - - - - - - - -
prolazim svaki dan ispred ambasade, ujutro su ljudi za predaju dokumenata, a posle njih su oni koji cekaju viziranje i guzve su poprilicne, tako da ne mogu da kazem da ne ide, s obzirom da svako jutro u kneza milosa, vidjam poprilicne guzve oko nemacke ambasade

Pomoc molim, danas sam imao propusten poziv od ambasade... Inace sam imao termin 19og marta i predao sam svu dokumentaciju... Da li da ih zovem sutra ili da cekam opet poziv, jer mail nisam dobio? Ja se nadam da su mi odobrili vizu, zasto bi me inace zvali...
Znaci NOKS 6-8 se ipak delio, ali dokle su stigli sa podelom.... Mislim da to ne bi trebao biti problem
Da li neko zna kako se moze proveriti da li nam je registracija jos uvek aktivna? Posto smo na ovom forumu bili svedoci da su pojedinci na kraju dobili mail da uopste nisu u sistemu iako su se registrovali...